På dette website anvendes cookies for at forbedre websitet for dig som bruger. Hvis du bliver på dette website uden at ændre dine indstillinger for cookies, accepterer du, at vores cookies anvendes. Vi gemmer ingen personlige oplysninger via cookies, og oplysninger om dig som besøgende på sitet kan ikke spores af os via cookies. Hvis du vil vide mere om, hvilke cookies vi anvender, eller hvordan du kan ændre dine indstillinger, kan du gå ind på vores Cookies policy. OK Se mere

https://myprofile.panasonic.eu/login?lang=dk_DK&{0} /servlet/saml/logout4eu?{0}

Sådan bestiller du reservedele eller tilbehør til dit Panasonic-produkt

Sådan bestiller du reservedele eller tilbehør til dit Panasonic-produkt

Forhandler – bestil selv:
Gå til https://www.panasonic-europe-service.com/home/
Log på med jeres kundenummer samt login-oplysninger

Har I brug for hjælp med at logge på? Så ligger der en guide under "---> FAQ"

For at finde det rigtige bestillingsnr. så se altid på tilbehøret først, fx bagsiden af fjernbetjeningen. Nummeret fremgår også af instruktionsbogen (operating instruction), der ligger på vores hjemmeside eller på Pananet. For yderligere information, se nedenstående guide:

Find partnumber

Order spareparts

Har I læst teksten ovenfor, men har stadig brug for hjælp? Så kontakt os på rma@eu.panasonic.com så hjælper vi jer med at komme i gang!

På dette website anvendes cookies for at forbedre websitet for dig som bruger. Hvis du bliver på dette website uden at ændre dine indstillinger for cookies, accepterer du, at vores cookies anvendes. Vi gemmer ingen personlige oplysninger via cookies, og oplysninger om dig som besøgende på sitet kan ikke spores af os via cookies. Hvis du vil vide mere om, hvilke cookies vi anvender, eller hvordan du kan ændre dine indstillinger, kan du gå ind på vores Cookies policy. OK Se mere