På dette website anvendes cookies for at forbedre websitet for dig som bruger. Hvis du bliver på dette website uden at ændre dine indstillinger for cookies, accepterer du, at vores cookies anvendes. Vi gemmer ingen personlige oplysninger via cookies, og oplysninger om dig som besøgende på sitet kan ikke spores af os via cookies. Hvis du vil vide mere om, hvilke cookies vi anvender, eller hvordan du kan ændre dine indstillinger, kan du gå ind på vores Cookies policy. OK Se mere

Servicecenter

Navn
Hjemmeside / Service indleveringssted
Type af service

Central kameraværksted
  https://www.panasonic-europe-service.com/form/repairreg.html
  Video- og digitalkameraer

Navn
Telefon nr
Email
Hjemmeside / Service indleveringssted
Type af service

Service Center Gruppen
  70 10 10 19
  info@servicecentergruppen.dk
  http://www.servicecentergruppen.dk
  Forbrukerelektronikk & Hvidevarer - Reparation af digital-/videokameraer udføres ikke

Navn
Telefon nr
Email
Hjemmeside
Reservedelsbestilling
Service indleveringssted

Type af service

Infocare
  70 13 20 80
  service@infocare.dk
  http://www.infocare.dk
  order.lin@infocare.se
  Telegrafvej 4-6
  2750 Ballerup
  Forbrukerelektronikk - Reparation af digital-/videokameraer udføres ikke

Navn
Telefon nr
Email
Hjemmeside / Service indleveringssted
Type af service

Elektronik-Centret
  4450 3000
  skovlunde@ec.dk
  http://www.elektronik-centret.dk
  Forbrukerelektronikk - Reparation af digital-/videokameraer udføres ikke

På dette website anvendes cookies for at forbedre websitet for dig som bruger. Hvis du bliver på dette website uden at ændre dine indstillinger for cookies, accepterer du, at vores cookies anvendes. Vi gemmer ingen personlige oplysninger via cookies, og oplysninger om dig som besøgende på sitet kan ikke spores af os via cookies. Hvis du vil vide mere om, hvilke cookies vi anvender, eller hvordan du kan ændre dine indstillinger, kan du gå ind på vores Cookies policy. OK Se mere