Vores hjemmeside anvender cookies og lignende funktioner for at forbedre ydelsen og brugeroplevelsen, og du accepterer dette, hvis du fortsætter med at bruge denne hjemmeside uden at ændre dine indstillinger. Læs vores cookies-politik, hvis du vil vide mere om de cookies, vi bruger, og hvordan du kan ændre dine indstillinger. OK Se mere

Servicecenter

Navn
Hjemmeside / Service indleveringssted
Type af service

Central kameraværksted
  https://www.panasonic-europe-service.com/form/repairreg.html
  Video- og digitalkameraer

Navn
Telefon nr
Email
Hjemmeside / Service indleveringssted
Type af service

Service Center Gruppen
  70 10 10 19
  info@servicecentergruppen.dk
  http://www.servicecentergruppen.dk
  Forbrukerelektronikk & Hvidevarer - Reparation af digital-/videokameraer udføres ikke

Navn
Telefon nr
Email
Hjemmeside
Reservedelsbestilling
Service indleveringssted

Type af service

Infocare
  70 13 20 80
  service@infocare.dk
  http://www.infocare.dk
  order.lin@infocare.se
  Telegrafvej 4-6
  2750 Ballerup
  Forbrukerelektronikk - Reparation af digital-/videokameraer udføres ikke

Navn
Telefon nr
Email
Hjemmeside / Service indleveringssted
Type af service

Elektronik-Centret
  4450 3000
  skovlunde@ec.dk
  http://www.elektronik-centret.dk
  Forbrukerelektronikk - Reparation af digital-/videokameraer udføres ikke

Vores hjemmeside anvender cookies og lignende funktioner for at forbedre ydelsen og brugeroplevelsen, og du accepterer dette, hvis du fortsætter med at bruge denne hjemmeside uden at ændre dine indstillinger. Læs vores cookies-politik, hvis du vil vide mere om de cookies, vi bruger, og hvordan du kan ændre dine indstillinger. OK Se mere