Verkkosivustollamme käytetään evästeitä ja muita samantapaisia työkaluja sivuston suorituskyvyn parantamiseksi ja asiakkaiden käyttökokemuksen kehittämiseksi. Jatkamalla tämän verkkosivuston käyttöä ja muuttamatta asetuksiasi, hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja käyttämistämme evästeistä tai siitä, miten voit muuttaa asetuksiasi, löytyy Evästekäytännöistämme. OK Katso lisää

Huoltoliikkeet

Nimi

Kameroiden keskushuolto

Koitsivu

https://www.panasonic-europe-service.com/form/repairreg.html

Huollettavat tuotteet

Video- ja digitaalikamerat

Nimi

Simson Huoltopalvelu Oy

Puhelin numero

0207 981 100

Sähköposti

huolto@simson.fi

Koitsivu

www.simson.fi

Varaosatilaukset

myynti@simson.fi

Huollon vastaanotto

Karvaamokuja 1

00380 Helsinki

Löydä lähin Simson huolto

http://www.simson.fi/?PHPSESSID=e4b18b37cf36250583e4d5a9f1c55711&a=&b=&c=1&id=0&f=1&go=1&x=37&y=17

Huollettavat tuotteet

Valkoisen & Kodinelektroniikka - Ei digitaali-/videokameroiden korjauksia

Verkkosivustollamme käytetään evästeitä ja muita samantapaisia työkaluja sivuston suorituskyvyn parantamiseksi ja asiakkaiden käyttökokemuksen kehittämiseksi. Jatkamalla tämän verkkosivuston käyttöä ja muuttamatta asetuksiasi, hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja käyttämistämme evästeistä tai siitä, miten voit muuttaa asetuksiasi, löytyy Evästekäytännöistämme. OK Katso lisää