Tällä verkkosivustolla käytetään evästeitä sivuston käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Mikäli jatkat verkkosivuston käyttöä muuttamatta evästeasetuksiasi, hyväksyt evästeidemme käytön. Emme tallenna henkilökohtaisia tietoja evästeiden avulla emmekä voi jäljittää käyttäjätietojasi evästeiden kautta. Lisätietoja käyttämistämme evästeistä sekä asetusten muuttamisesta on evästekäytännössämme. OK Katso lisää

Huoltoliikkeet

Nimi

Kameroiden keskushuolto

Koitsivu

https://www.panasonic-europe-service.com/form/repairreg.html

Huollettavat tuotteet

Video- ja digitaalikamerat

Nimi

Simson Huoltopalvelu Oy

Puhelin numero

0207 981 100

Sähköposti

huolto@simson.fi

Koitsivu

www.simson.fi

Varaosatilaukset

myynti@simson.fi

Huollon vastaanotto

Karvaamokuja 1

00380 Helsinki

Löydä lähin Simson huolto

http://www.simson.fi/?PHPSESSID=e4b18b37cf36250583e4d5a9f1c55711&a=&b=&c=1&id=0&f=1&go=1&x=37&y=17

Huollettavat tuotteet

Valkoisen & Kodinelektroniikka - Ei digitaali-/videokameroiden korjauksia

Tällä verkkosivustolla käytetään evästeitä sivuston käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Mikäli jatkat verkkosivuston käyttöä muuttamatta evästeasetuksiasi, hyväksyt evästeidemme käytön. Emme tallenna henkilökohtaisia tietoja evästeiden avulla emmekä voi jäljittää käyttäjätietojasi evästeiden kautta. Lisätietoja käyttämistämme evästeistä sekä asetusten muuttamisesta on evästekäytännössämme. OK Katso lisää