https://myprofile.panasonic.eu/login?lang=hu_HU&{0} /servlet/saml/logout4eu?{0}

A Panasonic bemutatja új, ‘Fresh Food Fast’ mikrohullámú sütő családját

Az új mikrohullámúsütő-technológia a könnyű pároló és grillező funkcióval a Panasonic ‘Tapasztalja meg a frissességet’ filozófiáját követi

Frankfurt, 2017. február 15. – A termékinnovációban továbbra is vezető szerepet betöltő Panasonic bemutatja új, 2017-es 23 literes grillezős mikrohullámú sütőit (NN-GD38H/SD28H, NN-GD36H, NN-GD35H, NN-GD34H). A termékcsalád az egészséges életmódot támogatja, ezért pároló funkciót építettek be a grillezős termékekbe (GD38H/SD28H, NN-GD36H, NN-GD35H).

„Tapasztalja meg a frissességet!” – szól a Panasonic filozófiája. Ezzel a tudatosan az egészséges életmód felé forduló, európai igényt kívánja kielégíteni. Az új 23 literes mikrohullámúsütő-család a kiváló stílus, a precizitás és a teljesítmény tökéletes összhangját valósítja meg, amelybe a Panasonic japán öröksége is beleolvad, így biztosítva az egészséges életmód örömét az egész családnak.

Több, mint elegáns sütőedény

Az európai emberek egyre inkább keresik a módját, hogy frissebb, egészségesebb ételeket fogyaszthassanak.  A párolás az egyik legjobb módszer arra, hogy „gyorsan frisset” készítsen, még akkor is ha nagyon elfoglalt. A Panasonic 23 literes grillezős mikrohullámú sütők (GD38H/SD28H, NN-GD36H, NN-GD35H) a ‘Panacrunch’ grill sikerére építenek, ehhez kapcsolódik az új „gőz+tepsi” kiegészítő. Az elegáns, rozsdamentes acél fedő segítségével könnyedén kombinálható a grillezés és párolás.

A „gőz+tepsi” kiegészítő megbízható sütőeszköz, amely négy különféle elkészítési funkciót kínál. Választhat a párolás, az alacsony fokozaton való főzés, a ropogósra grillezés és a gőzzel grillezés közül, amelyekkel sokféle finom ételt készíthet el otthonában. Tegye rá a fedőt a „Panacrunch” tepsire, és a „tiszta gőz” funkció használatával megpárolhatja az ételt: a rozsdamentes acél fedő visszaveri a mikrohullámokat. Úgy, mint az eddigi „Panacrunch” kiegészítők esetében is, a tepsiben az étel alja ropogós lesz, míg a felesleges zsiradékot a grillező tepsi kivezeti oldalra.

A „gőz+tepsi” kiegészítővel sokkal többre lesz képes. A multifunkciós mikrohullámúsütő-család használatával az étel zamatos és nedvdús lesz, és a friss alapanyagokban található tápanyagokat megőrizve gyorsan készíthet jó minőségű, friss ételt.

Hatékonyság gombnyomásra, három új funkcióval

A „Gyors 30funkcióval könnyen és egyszerűen főzhet harminc másodpercig anélkül, hogy egyéb beállításokkal kellene bajlódnia. Az „Idő hozzáadása” funkció saját igényekhez igazodó rugalmasságot tesz lehetővé a konyhában. Ha az automata programban beállított idő kevésnek bizonyul, szeretné tovább sütni, főzni az ételt, az „Idő hozzáadása” funkcióval tetszőlegesen meghosszabbíthatja az elkészítési időt.  Végül pedig, ha szeretné mikrohullámú sütőjéből eltüntetni a kellemetlen ételszagot, használja az „Aqua Clean” funkciót. Egyszerűen tegyen egy pohárban vizet és egy kevés citromlét a mikrohullámú sütőbe, és nyomja meg az Aqua Clean gombot. Ezzel a funkcióval felforralja a vizet, és a mikrohullámú sütőben keletkező gőz szagtalanítja és megtisztítja a készülék belsejét, tisztítószerek használata nélkül.

Az inverter technológia előnyei

A 23 literes grillezős mikrohullámú sütő termékek másik lényeges eleme a Panasonic invertertechnológiája. A Panasonic évtizedek óta vezető szerepet tölt be a mikrohullámú termékek piacán, ennek kulcstényezője az invertertechnológia. Az inverter technológia fő jellemzője, hogy finoman szabályozza a mikrohullámok teljesítményszintjét alacsonytól magas fokozatig.  Az inverter technológiát nem alkalmazó modellek esetében a készüléket csak maximumon lehet működtetni, miközben folyamatosan ki- és bekapcsol, hogy az alacsonyabb teljesítményen történő főzéshez hasonló hatást érjen el. Bizonyos ételek készítésére ez nem alkalmas, például a hal kíméletes kiolvasztása és kisbabák számára is megfelelő, pépes ételek esetén. Az inverter technológiával rendelkező Panasonic termékeknél a készülék folyamatosan szabályozza a teljesítményt a sütési folyamat közben, ezáltal optimális körülmények között készítheti el az ételt és időt takaríthat meg: frisset, gyorsan.

-Vége-

A Panasonicról
A Panasonic Corporation vezető szerepet tölt be a világon a szórakoztató elektronikai, építő- és autóipari, valamint vállalati megoldásokkal és berendezések gyártásával foglalkozó iparágak számára kidolgozott különféle elektronikai technológiák és megoldások fejlesztésében. A vállalat 1918-as alapítása óta terjeszkedik, ma már 474 leányvállalatot és 94 társult vállalatot működtet világszerte. A 2016. március 31-én zárult pénzügyi évben 56,794 milliárd eurós (7,553 billió yen) konszolidált nettó árbevételt ért el. A vállalat különböző részlegei egymással együttműködve keresik az innovációval megteremthető új értékeket. A Panasonic technológiáival jobb életet és jobb világot kíván teremteni vásárlói számára. URL: https://www.panasonic.com/global