https://myprofile.panasonic.eu/login?lang=hu_HU&{0} /servlet/saml/logout4eu?{0}

Vigyen LUMIX G kamerát Máltára!

Már március-április fordulóján különleges élményben lehet részük a fotózás szerelmeseinek: részt vehetnek egy fotós workshopon, melyet Mikołaj Nowacki, a Lumix G európai nagykövete vezet.

Varsó, 2017. február 13. - Az öt napos fotós workshop Máltán csodálatos alkalom arra, hogy megismerje a Földközi-tenger festői szigetének kultúráját és építészetét. Ha szeretné megtudni, mit tudnak a legújabb Lumix kamerák, és szeretne Európa egyik legjobb fotósától tanulni, ne késlekedjen, jelentkezzen most!

„Mikor Jacob James felkért, hogy vezessek egy workshopot Dél-Európában, egy percig sem haboztam. Nagyon élvezem, mikor Panasonic kamerákkal dolgozom. Alig várom, hogy megoszthassam tudásomat azokkal, akiknek szintén a fotózás a szenvedélyük!” - mondta Mikołaj Nowacki, a Lumix márkanagykövete.

A workshop résztvevőinek nagyszerű programokat terveztünk. Megtekinthetik többek között Málta függetlenség napi ünnepségét, melyet minden évben március 31-én tartanak. Ezen a napon Málta fővárosában, La Valettában lenyűgöző felvonulásokat rendeznek. Fantasztikus lehetőség ez, hogy az eseményeket filmre rögzítse, és tovább fejlessze képességeit az utcai fotózás terén.

„A Mikołaj Nowackival való együttműködésünk most kezd igazán alakulni.
Hihetetlen nagy öröm olyasvalakivel dolgozni, akinek ilyen óriási a tudása, és azt szívesen meg is osztja másokkal. Úgy gondolom, hogy a máltai workshop a Panasonicon túl elsősorban a résztvevőknek fog a javára válni, akik kiváló felszereléssel dolgozhatnak és a Lumix G márkanagykövetétől tanulhatnak.” - nyilatkozta lelkesen Klara Ufnalewska, kelet-közép európai PR menedzser.

Mikołaj Nowacki az egyetlen lengyel a Lumix nagykövetek között. Számos lengyel és nemzetközi fotós verseny győztese.  Dolgozott a The New York Timesnak, a Le Monde-nak, a Sternnek és sok más neves kiadványnak. A National Geographic lengyel kiadásának hivatalos fotósa.

A workshop részletes programjáért és más fontos információkért kérjük látogasson el ide:

Mikołaj Nowacki Lumix G nagykövetről itt tudhat meg többet:

A Panasonic-ról
A Panasonic Corporation világszerte vezető szerepet tölt be a különböző elektronikai technológiák és a fogyasztói elektronikára vonatkozó megoldások, háztartási és vállalati, autóipari, valamint berendezés gyártókra vonatkozó megoldások fejlesztésében. 1918-as megalakulása óta a cég globálisan kiterjesztette tevékenységét és jelenleg 474 leányvállalatot és 94 társult vállalkozást irányít. A 2016. március 31-én zárult pénzügyi évben a vállalat konszolidált nettó árbevétele elérte az 56 794 milliárd eurót (7553 billió jent). Elkötelezve az új értékek létrehozásának minden termékcsoport innovációja révén, a cég saját technológiáit alkalmazza egy jobb élet és jobb világ megalkotásához ügyfelei számára. További információt a Panasonic cégről a következő oldalon találhat: https://www.panasonic.com/global.