Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for gi deg en bedre opplevelse av sidene. Dersom du fortsetter besøket ditt på dette nettstedet uten å endre innstillingene dine for informasjonskapsler så godtar du bruken av disse informasjonskapslene. Vi lagrer ingen personlig informasjon om deg i disse informasjonskapslene, og informasjon om deg som nettbruker kan ikke lagres av oss. Dersom du ønsker mer informasjon om hvilke informasjonskapsler som brukes, eller om hvordan du endrer innstillingene dine, kan du se vår Cookies policy. OK Se mer

https://myprofile.panasonic.eu/login?lang=no_NO&{0} /servlet/saml/logout4eu?{0}

Servicecenter

For å finne din nærmeste servicecenter velger du kategorier og angir stedet du er på ved å klikke på "GEOLOKALISER MEG" eller ved å skrive inn stedet og klikke på "SØK".

Registrer en forespørsel om kamera eller videokamera, klikk her.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for gi deg en bedre opplevelse av sidene. Dersom du fortsetter besøket ditt på dette nettstedet uten å endre innstillingene dine for informasjonskapsler så godtar du bruken av disse informasjonskapslene. Vi lagrer ingen personlig informasjon om deg i disse informasjonskapslene, og informasjon om deg som nettbruker kan ikke lagres av oss. Dersom du ønsker mer informasjon om hvilke informasjonskapsler som brukes, eller om hvordan du endrer innstillingene dine, kan du se vår Cookies policy. OK Se mer