På denna webbplats används cookies för att förbättra webbplatsen för dig som användare. Om du fortsätter med ditt besök på denna webbplats, utan att ändra dina inställningar för cookies, samtycker du till att våra cookies används. Vi sparar ingen personlig information via cookies, och information om dig som besökare kan inte spåras av oss via cookies. För att få veta mer om vilka cookies vi använder eller hur du kan ändra dina inställningar, vänligast se vår Cookies policy. Ok Läs mer

https://myprofile.panasonic.eu/login?lang=se_SE&{0} /servlet/saml/logout4eu?{0} //shop.panasonic.se/s/Sites-SE-B2C-Site/dw/shop/v13_6{0}?client_id=10d38a11-2677-4619-8f77-3dd61bcd19b6 kr # ### 010 {0} artiklar i din varukorg false true webImage 010 //panasonic.purchase-now.se/sv/Widgets/Fluid/{0} //panasonic.purchase-now.se/Products/MultipleInStock/Fluid/{0}
Produkter i din varukorg Antal Pris
  • Summainkl. moms

Återförsäljare - beställa själv

För att beställa reservdelar eller tillbehör till din Panasonic produkt:

Återförsäljare - beställa själv:
Gå till https://www.panasonic-europe-service.com/home/
Logga in med ert kundnummer samt inloggningsuppgifter

Behöver ni hjälp med login finns en guide under "---> FAQ"

För att hitta rätt beställningsnr, kolla alltid på tillbehöret, t.ex baksidan av fjärrkontrollen först, detta finns även i instruktionsboken (operating instruction) som kan hittas på vår hemsida eller på Pananet, för mer info se nedan guide:

Find partnumber

Order spareparts