GAMING

GAMING

Sljedeća generacija
obuzimajućeg igračkog iskustva

Želite li igrati energično? Naši novi 4K televizori su kompatibilni sa najnovijim konzolama i računarima, dizajnirani za brzu akciju na ekranu, bez smetnji – tako da nikada ništa ne propustite. Bit ćete u centru radnje, sa brzim reakcijama i nevjerovatnim detaljima. Dodajte impresivne zvučne mogućnosti kako biste mogli čuti približavanje neprijatelja i reagirati brzinom koja donosi pobjedu u igri. Uronite u igre sljedeće generacije i osjetite igračku groznicu – svaki put.

JZ2000
65” I 55”

JZ1500
65” I 55” I 48”

JZ1000
65” I 55” I 48”

JZ980
65” I 55” I 48”

JX940
75” I 65” I 55” I 49”

Ekstremni režim igre

Igre zapanjujuće brzine,
rezolucije i pokreta.

Igre zapanjujuće brzine, rezolucije i pokreta.

Ekstremni režim igre znači da su naši novi 4K televizori spremni za akciju, sa impresivnim kvalitetom slike za igre. Podrška za HFR 120 Hz i HDMI 2.1 pruža veliku brzinu slike (HFR) i promjenjivu brzinu osvježavanja (VRR) za novi doživljaj stvarnosti koji zahtijevaju novi uređaji za videoigre. Pruža realistično i nesmetano igračko iskustvo sa manje oscilacija i vibracija, idealno za strastvene igrače koji koriste konzole nove generacije i PC grafičke kartice. Režim za igre automatski se bira kad se prebacite na uređaj za igre*. Smanjuje kašnjenje unosa naredbe – tako da radnja na ekranu odmah reagira na vaše naredbe i tako vas sa vašeg trosjeda uvlači direktno u igru. *Potrebna je ALLM veza

Minimalno kašnjenje naredbe

Minimalno kašnjenje naredbe

Intenzivno, brzo igranje sa minimalnim kašnjenjem naredbe, novi režim niske latencije omogućava vam da se usredotočite na igru i uživate u impresivnom kvalitetu slike. Akcija na ekranu odmah reagira na vaše naredbe, tako da nećete propustiti pobjednički potez.

VELIKE DIMENZIJE OKVIRA (HFR)

Uživajte u nesmetanom, brzom igranju bez prekida sa novom dozom stvarnosti koju zahtijevaju najnoviji uređaji za igre.

VELIKE DIMENZIJE OKVIRA (HFR)
PROMJENJIVA BRZINA OSVJEŽAVANJA (VRR)

PROMJENJIVA BRZINA OSVJEŽAVANJA (VRR)

Sa uključenim VRR-om, televizor i konzola ili računar mogu prilagoditi brzinu osvježavanja u stvarnom vremenu, tako da će vibracije nestati sa ekrana, pružajući vam nesmetano, uravnoteženo igranje.

AMD FreeSync Premium

Nesmetano igranje
bez vibracija i oscilacija

Nesmetano igranje bez vibracija i oscilacija

Tehnologija AMD FreeSync™ Premium ozbiljnim igračima pruža nesmetano iskustvo igranja bez vibracija uz vrhunske performanse. Nema kompromisa – igrajte samouvjereno uz veliku brzinu osvježavanja, malu kompenzaciju brzine slika i malu latenciju. Igračima koji traže vrhunsko igračko iskustvo sa visokom brzinom osvježavanja treba omogućiti lako prepoznavanje i odabir pravih proizvoda. Naši premium LED i OLED televizori imaju AMD FreeSync™ Premium certifikat. Dizajnirani su da pružaju najbolje iskustvo igranja igara na najnovijim i najuzbudljivijim uređajima za igre. Igre ne bi trebale podrazumijevati izbor između isprekidanog igranja ili prekinutih slika. To više nije potrebno zahvaljujući Panasonicovim televizorima 2021. Omogućite glatke performanse bez artefakata na gotovo svim frekvencijama kadra uz AMD FreeSync™ tehnologiju.

HCX PRO AI / HCX AI / HCX PROCESOR

Naša porodica HCX procesora stvara istinsko audio-vizuelno iskustvo sa preciznim bojama, kontrastom i oštrom jasnoćom vjerodostojnom viziji programera igara

Naša porodica HCX procesora stvara istinsko audio-vizuelno iskustvo sa preciznim bojama, kontrastom i oštrom jasnoćom vjerodostojnom viziji programera igara

Naše vrhunske LED i OLED televizore iz 2021. pokreće najinteligentniji Panasonicov procesor ikad: HCX* PRO AI procesor. Ova originalna Panasonicova tehnologija automatski analizira slikovni i videosadržaj – njihovu boju, kontrast i jasnoću – kako bi pružila optimalni kvalitet, koji je posebno važan kada su u pitanju igre. Nove funkcije igara poput VRR i HFR dostupne su sa modelom iz 2021. koji sadrži HCX PRO AI. Serija televizora JX800 LED sadrži HCX procesor, koji poboljšava upravljanje bojama i mapiranje nijansi. A serija televizora JX850 LED automatski dodaje AI optimizaciju. Sva tri procesora podržavaju ALLM, koji automatski bira najbrži način igre. *Holivudski doživljaj kinematografijee

Zvuk koji obuzima namijenjen igrama

Zaplovite u svijet videoigara.
To je sasvim novi osjećaj i sasvim novi način igranja.

Zaplovite u svijet videoigara. To je sasvim novi osjećaj i sasvim novi način igranja.

Uz podršku Dolby Atmosa, prostorni i vremenski metapodaci
dodaju se zvukovima kako bi se ostvario dinamičan osjećaj.

Zvukovi se mogu precizno pozicionirati u prostoru za reprodukciju prirodnog, realističnog zvučnog polja, tako da možete uživati u dinamičnom zvuku baš kao da ste i sami unutar igre.

Povezivanje niskotonskog zvučnika za duboke basove

Povezivanje niskotonskog zvučnika za duboke basove

Svi Panasonicovi televizori iz serije JX850 2021. i noviji mogu biti opremljeni dodatnim niskotoncem koji savršeno distribuira zvuk po sobi. Poboljšane su dubina i stabilnost bas zvukova, a izvorni ton se reproducira sa puno više preciznosti. Rezultat je dinamična, oštra zvučna pozadina koja vas stavlja u centar igre.

Mogućnost Bluetooth povezivanja

Mogućnost Bluetooth povezivanja

Za dva para slušalica, audioveza Panasonic Bluetooth® vam omogućava jednostavno povezivanje kompatibilnog televizora sa čak dvije bežične igraće slušalice ili zvučnika putem Bluetootha kako biste uživali u moćnom zvuku, čak i pri velikoj jačini zvuka.