Priča o brendu

Panasonicovi zaposlenici s entuzijazmom se bave nizom društvenih pitanja kako bi doveli do procvata principa „Bolji život, bolji svijet”. Ovdje možete uživati u pričama koje prenose njihovu strast i domišljatost.

Kozmetički listići za prikrivanje nedostataka: inovativni doprinos svijetu ljepote

Pogledajte razvoj Panasonicovih kozmetičkih listića za prikrivanje nedostataka - novog sloja koji olakšava nanošenje kozmetike u jednom potezu.

Projekat održivih morskih plodova stavlja okoliš ispred svega, u sami centar

Saznajte kako Panasonicove korporativne kafeterije novim inovativnim stavkama menija pomažu u očuvanju morskih resursa za buduće generacije.

Uzgojite voće i povrće čak i u teškim uslovima zahvaljujući Panasonicovom IT stakleniku

Pročitajte o Panasonicovim stalnim naporima da osigura stalnu opskrbu proizvodima tokom cijele godine, bez obzira na prevladavajuću klimu.

Seekit IoT rješenje štiti one i ono što volite

Panasonicov centar za inovacije u Indiji razvio je uslugu pružanja informacija o lokaciji s ciljem osiguravanja sigurnosti ljudi i vrijednosti.

Inicijative za recikliranje resursa transformiraju proizvodnju proizvoda

Saznajte kako Panasonic svojom inicijativom „proizvodnje usmjerene na recikliranje“ daje vrijedan poticaj za napredak u recikliranju.

Panasonicova tehnologija „nanoe™“ u Kini održava odjeću mirišljavom

Pogledajte kako Panasonicovi inžinjeri u Kini koriste dezodorirajuću snagu tehnologije nanoe™ kako bi se riješili tvrdoglavih neugodnih mirisa na odjeći.

Poboljšavanje našeg trenutnog načina života za bolji život sutra

Panasonic stvara bolji život u kućama, gradovima, automobilima i drugim mjestima života.

Energija vodika nije samo čista, već pruža i stabilan izvor energije u slučaju nužde. Zbog toga imamo velika očekivanja od njegove energije kao najnovijeg sistema proizvodnje energije. Kompanija Panasonic, koja je na tržište već dovela sistem za kogeneraciju gorivnih ćelija u domaćinstvu, trenutno razvija vodikovu gorivnu ćeliju koja može proizvesti energiju iz čistog vodika. Panasonic također provodi istraživanja i razvija tehnologije za proizvodnju vodika iz vode i njegovo čuvanje.

Energija vodika nije samo čista, već pruža i stabilan izvor energije u slučaju nužde.