От основаването ни през 1918 г., Panasonic е посветен на подобряването на живота на хората и подпомагането на напредъка на обществото.
Ние сега празнуваме нашата 100-на годишнина до голяма степен благодарение на вашата подкрепа.

Верни на сърцата си, ние в Panasonic ще продължим да си поставяме нови предизвикателства, докато полагаме усилия за „По-добър свят, по добър живот“.

СЪДЪРЖАНИЕ

От основаването ни през 1918 г., Panasonic е посветен на подобряването на живота на хората и подпомагането на напредъка на обществото. Този уеб сайт представя редица бизнес дейности, които изградихме, и разнообразие от продукти, които създадохме, през тези 100 години.

Този град на мечтите винаги е изпълнен с усмивки и жизненост. Използващи настоящите и бъдещите модерни технологии, продуктите и услугите на Panasonic подпомагат живота и бизнеса на хората тук. Искате ли да видите как „По-добър свят, по добър живот“ се превърна в реалност?

В един бързо променящ се свят нашите уреди направиха живота малко по-светъл с нашите идеи и технологии. От основаването ни нашите намерения при разработването на продуктите не се промениха за 100 години.