Lige siden vores grundlæggelse i 1918 har Panasonic været fokuseret på at forbedre menneskers tilværelse og på at hjælpe samfund med at udvikle sig.
Vi kan nu fejre vores 100 års jubilæum, som for en stor del er takket være jeres opbakning.

Hos Panasonic vil vi fortsætte med at udfordre os selv med uforandret mod i vores stræben efter ”Et bedre liv, en bedre verden”.

INDHOLD

Lige siden vores grundlæggelse i 1918 har Panasonic været fokuseret på at forbedre menneskers tilværelse og på at hjælpe samfund med at udvikle sig. Dette website introducerer en række erhvervsmæssige aktiviteter, som vi har akkumuleret og de mange forskellige produkter, som vi har skabt i løbet af de 100 år.

Denne drømmeby er altid fyldt med smil og livskraft. Panasonics produkter og ydelser, som anvender aktuel og kommende avancerede teknologier, understøtter menneskers tilværelse og erhverv her. Hvad ville du sige til at se, hvordan ”Et bedre liv, en bedre verden” er blevet til virkelighed?

I en verden under hurtig forandring har vores apparater gjort livet mere optimistisk med vores idéer og teknologier. Siden vores grundlæggelse har vores intentioner med at udvikle produkter ikke ændret sig i de sidste 100 år.