Από την ίδρυσή της το 1918, η Panasonic είναι αφοσιωμένη στη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων και στην πρόοδο της κοινωνίας. Φέτος, γιορτάζουμε τα 100 χρόνια λειτουργίας της εταιρείας, χάρη κυρίως στην υποστήριξη σας. Στην Panasonic, θα συνεχίσουμε να δημιουργούμε, με όραμα «Μία Καλύτερη Ζωή» και «Έναν Καλύτερο Κόσμο».

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Από την ίδρυσή της το 1918, η Panasonic είναι αφοσιωμένη στη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων και στην πρόοδο της κοινωνίας. Ανακαλύψτε τις δραστηριότητες και τα προϊόντα που έχουμε αναπτύξει μέσα σε αυτά τα 100 χρόνια.

Αυτή η πόλη των ονείρων είναι γεμάτη χαμόγελα και ζωντάνια. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Panasonic υποστηρίζουν τις ζωές των ανθρώπων και τις επιχειρήσεις, χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Δείτε εδώ πώς «Μία Καλύτερη Ζωή» και «Ένας Καλύτερος Κόσμος» έχουν γίνει πραγματικότητα.

Στο διαρκώς μεταβαλλόμενο κόσμο που ζούμε, τα προϊόντα μας έχουν κάνει τη ζωή μας καλύτερη, χάρη στην τεχνολογία και τις ιδέες μας. Από την ίδρυσή της, η Panasonic λειτουργεί με το ίδιο όραμα εδώ και 100 χρόνια.