Sinds de oprichting in 1918 streven we er bij Panasonic naar het leven van mensen te verbeteren en bij te dragen aan maatschappelijke vooruitgang.
Wij vieren ons 100-jarig bestaan voor een groot deel mede dankzij de steun van jullie allemaal.

Bij Panasonic zullen we onszelf blijven uitdagen, met dezelfde passie als altijd, want we willen écht 'A Better Life, A Better World.'

INHOUD

Sinds de oprichting in 1918 streven we er bij Panasonic naar het leven van mensen te verbeteren en bij te dragen aan maatschappelijke vooruitgang. Op deze website vind je een verzameling zakelijke activiteiten en veel verschillende producten die we de afgelopen 100 jaar hebben ontwikkeld.

Deze stad van dromen is altijd gevuld met glimlachen en levenslust. Hier maken de producten en diensten van Panasonic de levens en het werk van mensen eenvoudiger met gebruikmaking van actuele en toekomstige geavanceerde technieken. Wilt u graag zien hoe ‘een beter leven, een betere wereld’ werkelijkheid geworden zijn?

In een razendsnel veranderende wereld hebben onze producten dankzij onze ideeën en technologieën het leven net even beter gemaakt. Sinds de oprichting zijn onze intenties bij het ontwikkelen van producten 100 jaar lang nooit veranderd.