Începând cu fondarea companiei noastre în 1918, Panasonic s-a dedicat îmbunătăţirii vieţii oamenilor şi progresului societăţii.
Acum sărbătorim aniversarea noastră de 100 de ani, graţie în mare parte susţinerii dvs.

În cadrul companiei Panasonic, vom continua să ne autodepăşim, păstrându-ne convingerile şi aspiraţia către „O viaţă mai bună, o lume mai bună”.

CUPRINS

Începând cu fondarea companiei noastre în 1918, Panasonic s-a dedicat îmbunătăţirii vieţii oamenilor şi progresului societăţii. Acest site web prezintă un număr de activităţi comerciale pe care le întreprindem şi o varietate de produse pe care le-am creat de-a lungul acestor 100 de ani.

Acest oraş de vis este întotdeauna plin de zâmbete şi de vitalitate. Produsele şi serviciile Panasonic, care utilizează tehnologii avansate actuale şi viitoare, îi ajută pe cei care locuiesc şi muncesc aici. Doriţi să vedeţi cum a devenit realitate obiectivul „O viaţă mai bună, o lume mai bună”?

Într-o lume aflată în schimbare rapidă, aparatele noastre fac viaţa puţin mai uşoară cu ideile şi tehnologiile noastre. De la fondarea companiei noastre acum 100 de ani, intenţiile noastre în cadrul procesului de dezvoltare a produselor nu s-au schimbat.