https://myprofile.panasonic.eu/login?lang=en_GB&{0} /servlet/saml/logout4eu?{0}

Panasonicu soliidne kõlar HC1020 lisab trenditeadlikku stiilitunnetust ja suurepärast heli sinu koju

Piiranguteta kuulamine - uus kõlar, millel on sisustusega kokkusobiv disain, tagab erilise ruumi täitva heli ja seda saab ajakohaste audioseadmetega ühendada

Frankfurt, Saksamaa (15. veebruar 2017) – Panasonic esitleb täna oma ühendatud audiosarja ALL kuuluvat uut seadet – kõlar HC1020, mis on sisustusega kokkusobiv, mida saab seinale kinnitada ja mille helirežiim tagab laiema helivälja erilise selguse ja optimaalse ruumitäitva heliga. 

Panasonicu ühendatud koduste audioseadmete valik annab vabaduse igasuguse kuulamise puhul, nii et kasutajad saavad nautida muusikat veebipõhistest muusikateenustest, digikollektsioonidest, CDdest, raadiotest ja muudest – kogu kodu piires.

Eriline disain moodsa elamise jaoks
HC1020 kõlaril on kõrgkvaliteetne sisu minimalistlikus korpuses, mis sobib kokku igasuguse ruumiga ja mis annab sellele sooja ja moodsa välimuse. Kõlarid on kaetud uue kattematerjaliga ja neil on esipaneelil peegeldus, mis on hoolikalt disainitud nii, et see vastaks väga täpselt ruumi sisustusega. Õhuke ja soliidne disain 71 mm sügavuse juures, saadaval on mitmed värvivalikud.

HC1020 lisamisega pakub Panasonic ühendatud koduaudiot, mis annab tõeliselt vaba muusika nautimise tunde. Nautige suurepärase heliga muusikat veebiteenustest, digitaalkollektsioonidest, raadiost ja mujalt.

Kompromissitult parim heli
Nautige rikkalikku ja loomulikku bassi - õhukese korpusega seadmest, mis ei ole teinud lihtsustusi kvaliteedi arvelt ja kogege muusikat just nii nagu seda kavandati kuulata tänu kolmanda põlvkonna LincsD.AMpile. Selle tehnoloogia viimane uusim versioon korrigeerib värinaid ja toitest tulenevaid helisid, mis tavaliselt tekitavad digitaalmuusika taasesitusel moonutusi.

Kui kõlar paigutatakse seinale, on vähem takistusi, mis tekitavad värinaid, kuna kõlarid on paigutatud kõrgele. Tänu sellele on heli selge ja laiaulatuslikum optimaalse ruumitäitva heli saamiseks tagumisest seinast. Seinakinnitus samuti optimeerib heli digitaalsignaali töötlemisega ja sobilike EQ seadistustega, mida mõõdetakse tagumise seina summutava efektina.

Uuel kõlaril on 40W väljundvõimsus, mis täidab teie kodu suurepärase muusikaga, ilma et kvaliteeti või selgust vähendamata. Kahel kõlaril on ka Twisted Acoustic Port ja eriline disain resonantsi suurendamiseks.

Täitke kodu muusikaga - ühilduvust kasutades
Panasonicu kõlarit HC1020 on võimalik ühendada mitmete erinevate muusikaallikatega ja kasutajad saavad nautida oma lemmikpalasid vaid ühe nupuvajutusega (eelseadistuste viienupulisest valikust).

Panasonicu muusika voogedastusrakenduse intuitiivne toimimine teeb igaühel lihtsaks kiiresti ja hõlpsalt kontrollida ALL Connected Audio rakendust igas toas, kasutades olemasolevat Wi-Fi võrku. Lisaks saab selle rakendusega kontrollida ka Bluetoothi kaudu voogedastust (sisuliselt igast allikast, mis sarnaneb YouTube'iga), CDde taasesitamist, raadiot, USB taasvoogedastust, samuti Spotify, Napsteri, Tunelni ja AllPlay™-ga ühilduvaid rakendusi. Näiteks on võimalik CD taasvoogedastus ühendatud seadme kaudu, mis võimaldab kasutajal nautida muusikat mis tahes paigas oma kodus.

Par Panasonic
Panasonic Corporation ieņem vadošo pozīciju pasaulē dažādu elektronikas tehnoloģiju un risinājumu izstrādē klientiem patēriņa elektronikas, mājokļu celtniecības, autobūves, uzņēmumu risinājumu un ierīču ražošanas nozarē. Kopš savas dibināšanas 1918. gadā uzņēmums savu darbību ir izvērsis globāli un tagad vada 474 filiāles un 94 saistītos uzņēmumus visā pasaulē, deklarējot konsolidētus tīros pārdošanas ieņēmumus 56,794 biljonu eiro (7,553 triljonu jenu) apmērā par finanšu gadu, kas beidzās 2016. gada 31. martā. Būdams apņēmības pilns sasniegt jaunu vērtību, izmantojot starpnozaru inovācijas, uzņēmums ar savām tehnoloģijām rada labāku dzīvi un labāku pasauli saviem klientiem. Lai uzzinātu vairāk par Panasonic, apmeklējiet vietni: https://www.panasonic.com/global.