Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for gi deg en bedre opplevelse av sidene. Dersom du fortsetter besøket ditt på dette nettstedet uten å endre innstillingene dine for informasjonskapsler så godtar du bruken av disse informasjonskapslene. Vi lagrer ingen personlig informasjon om deg i disse informasjonskapslene, og informasjon om deg som nettbruker kan ikke lagres av oss. Dersom du ønsker mer informasjon om hvilke informasjonskapsler som brukes, eller om hvordan du endrer innstillingene dine, kan du se vår Cookies policy. OK Se mer

https://myprofile.panasonic.eu/login?lang=no_NO&{0} /servlet/saml/logout4eu?{0} kr # ###,00 000 010 //panasonic-norway-purchase-now.ibrandiq.com/no/Widgets/Fluid/{0} //panasonic-norway-purchase-now.ibrandiq.com/Products/MultipleInStock/fluid/{0}

BrukervurderingES-LV9Q Vaskbar barbermaskin

Rangering(obligatorisk)Du må klikke på minst én stjerne.
Kommentar er obligatorisk
SEND INNBeklager. Rangeringen og kommentaren din kunne ikke sendes inn.

Hvis du er fornøyd med kommentaren, kan du sende den inn nå eller gå tilbake for å redigere den.

TILBAKESEND INN

Takk!

Anmeldelsen din er sendt inn og bør bli lagt ut snart.*
Etter dette forventer vi at kommentarene dine kommer til å bli uvurderlige for mengder av andre interesserte shoppere.
*Av sikkerhetsårsaker leser moderatorene gjennom alle anmeldelser.

10 Anmeldelser

Meget god, meget dyr!

Dette er en meget god barbermaskin og trimmer. Barberingen blir så glatt som ved bruk av høvel, men hodet er ganske stort og når du vil bruke trimmeren, kommer hodet litt i veien. Batteritiden er det ingenting å si på og designet er stilig. Praktisk med selvrensing og lader i ett, men som flere påpeker i anmeldelsene sine, så burde rensevæsken være mulig å få kjøpt. Minus for litt klumpete og stort barberhode, pluss for sylskarpe kniver! Litt i dyreste laget, så den bør vare i mange år!

Julibe 24. juli 2019 11:28

 

Meget god

Har testet denne i 3 uker og er meget fornøyd! Trimmeren er utrolig effektiv og enkel å bruke. Barbermaskinen barberer like tett som en høvel og elsker den automatiske rense og tørkefunksjonen til den medfølgende laderen. Det som trekker ned er manglende tilgjengelighet på vaskemiddelet som brukes i renseren og den høye prisen.

Dr.E.Tech 24. juli 2019 11:28

 

God og fin barbering

Har testet denne maskinen et par ganger de siste ukene og har aldri testet en slik barbermaskin før. Vil si jeg er positivt overrasket over brukervennlighet og hvor kraftig barbermaskinen er, mye mer behagelig å bruke en slik maskin enn barberhøvel. Veldig bra å bruke rensefunksjonen også, så slipper man å skylle maskinen selv. Usikker på hvor man kan kjøpt mer såpe men har fått med meg at det er umulig å få tak i Norge og det er et stort minus da det kun følger med en pose. Men supersmart å ha rensefunksjon i lade dockingen til maskinen, føles som at man bruker høvel med barberskum. Litt i overkant dyrt for en barbermaskin, ellers veldig god i bruk. Anbefales

Iztest91 22. juli 2019 13:35

 

KNALLKJØP

Veldig lite å utsette på denne maskinen. Vil først nevne at ingen butikker, og ikke selv Panasonic har rensemiddelet på lager her i Norge. Dette er helt fundementalt feil.

Ved første øyekast gliser man av produktet. Du vet med en gang at dette er et godt verktøy. Sitter godt i hånden, og hodet følger tett etter der man ønsker å barbere. Trimmeren er sylskarp og gir deg følelsen av kontroll. Maskinen lader raskt, hvor du kan lade direkte fra vanlig ladekabel, eller koble det til rensemaskinen slik at den lader under rens. Det at du kan dusje mens du barberer deg er jo ikke feil, og tanken på at den er 100% vanntett er alltid en god følelse.

Tørrbarbering har aldri vært enklere.. denne gjør jobben, og det var ikke noe behov for å gå over med høvel etterpå. Så fremt du lar maskinen jobbe rolig over, tar den alt! Så tett barbert, at jeg nesten var redd for å presse for hardt.

Dette er et anbefalt produkt fra meg, men jeg MÅ si hvor tragisk det er at renseapperatet mitt nå står ubrukt etter 1mnd med rensing. Helt høl i huet. Hvor dyrt er det for dere å bare bestille en eske til kontoret i Norge... og send ut til elkjøp osv.


Uansett. Knallkjøp uten renseren! Er du en som kjøper Iphone eller Samsung.. da er du en som går for denne også :)

Jakob89 19. juli 2019 17:27

 

Rask og enkel barbering

Veldig fornøyd med denne barbermaskinen fra Panasonic. Den er enkel å rengjøre og lade. Maskinen kan erstate høvel for dem med følsom hud. Jeg brukte maskinen både for tørr og våt barbering og synes at resultatet var best med våt barbering. Maskinen tåler vann og kan brukes i dusjen. Det kommer med en transport veske og kan medbringes på korte og lange turer. Anbefalles!

Radislav_s 19. juli 2019 10:55

 

Positivt overrasket

Har alltid barbert meg med høvel. Så spenningen var stor da jeg skulle prøve denne.
Må si den overrasket meg stort. Hvorfor har jeg ikke kjøpt meg en maskin tidligere. Veldig greit med trådløst. Ladestasjonen er superfin. Bare synd jeg ikke kan finne dette rensemiddelet som kom med noe sted. Så hva kan vi bruke da ?
Når jeg barberte meg tørt, så opplever jeg at det sitter litt igjen her og der. Men når jeg bruker skum, då er det som om at jeg har barbert meg med høvel. Utrolig glatt og fin.
Enkel å bruke, flott designe.
Kjempefornøyd med denne.

André Vallestad 17. juli 2019 15:05

 

Ikke kast høvelen

Supert med dokingsstasjonen som renser, tørker og lader. Gir en god barbering og den lugger ikke i det hele tatt. Eneste problemet er at den ikke tar godt nok under halsen og ved kjeven. Derfor må en gå over med høvelen for å det clean, dette gjør at den ikke får full pott.

MO93 17. juli 2019 12:04

 

Meget bra barbermaskin

Jeg tilstår: Jeg bruker maskinen på hodet, selv om det i boken som følger med står at den ikke er tiltenkt det. Jeg har et par virvler i håret som gjør at jeg aldri har klart å få en helt glatt følelse med maskin, for å få til det har jeg alltid brukt høvel og gele.
Med denne maskinen får jeg den silkeglatte følelsen også der virvlene har vært leie å få bukt med, så jeg er strålende fornøyd.
Når du bruker maskinen, gjør 5D-bevegelses"maskineriet" at du ikke tenker over at den har et uvanlig stort hode i forhold til en smal kropp. Den ligger godt i hånden og er veldig bra avbalansert, så alt i alt er jeg skikkelig godt fornøyd med maskinen.
Det eneste som gjør at jeg trekker en stjerne er at jeg må kjøpe rensevæske fra utlandet, og siden 350-kr grensen forsvinner, vil det bli avsindig dyrt. Her har dere en jobb å gjøre..
Man kan erstatte rengjøringsmiddelet med en dæsj håndsåpe (krem) som med et tastetrykk renser kanskje like bra (har ikke prøvd den funksjonen til nå, siden jeg har den medfølgende posen med rensevæske ennå) og deretter skylle av den og bruke tørkefunksjonen i rensestasjonen for å tørke den. Regner med at det vil bli løsningen etter at rensemiddelet er brukt opp, dersom ikke den kommer i handelen i Norge.

JohnnyMM 11. juli 2019 22:24

 

Beste barbermaskin både på effektivitet og skånsomhet

Etter flere forskjellige typer barbermaskin og bruk av høvler har jeg nå endt opp med LV9-en. Dette var testvinner og etter å ha brukt den en stund er jeg helt enig i dette valget.

Den er skånsom i bruk, da den selv registrer hvor hard du presser den inn mot huden. Jeg vil si at den klipper nesten like tett som de beste barberhøvelene, veldig effektiv da morgenbarberingene bare tar et par minutter. Når en og da kommer tett på, selv på vanskelig partier i anskitet gjør det at denne blir stående fast på mitt bad fremover.

Den har en fin funksjon for å både låse hodet hvis det trengs, og få ut en liten mini "kantklipper" som er grei når en trenger å trimme skjegget. Det gjør og at en kommer tett på skjegg og rundt vanskelige områder. Ladestasjonen er fin, og batterilevetiden er god nok for lengre ferier.

Det er noen minuser og det går på prisen. Det er en dyr maskin, samt at en ikke kan få tak i rensemiddel i vanlige butikker i norge. En må heller få de sendt fra utlandet... Maskinen bråker og litt når den renses, men det er ikke et stort problem.

JonErik 11. juli 2019 14:14

 

Refill til rensestasjon

Super barbermaskin men umulig å finne refill til rensestasjon til salgs noen steder

ES-LV9Q 12. januar 2019 18:03

 

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for gi deg en bedre opplevelse av sidene. Dersom du fortsetter besøket ditt på dette nettstedet uten å endre innstillingene dine for informasjonskapsler så godtar du bruken av disse informasjonskapslene. Vi lagrer ingen personlig informasjon om deg i disse informasjonskapslene, og informasjon om deg som nettbruker kan ikke lagres av oss. Dersom du ønsker mer informasjon om hvilke informasjonskapsler som brukes, eller om hvordan du endrer innstillingene dine, kan du se vår Cookies policy. OK Se mer