https://myprofile.panasonic.eu/login?lang=no_NO&{0} /servlet/saml/logout4eu?{0} kr # ###,00 000 010 //panasonic-norway-purchase-now.ibrandiq.com/no/Widgets/Fluid/{0} //panasonic-norway-purchase-now.ibrandiq.com/Products/MultipleInStock/fluid/{0}

Panasonic frir til hjemmeunderholdnings-entusiasten

Panasonic lanserer lydplanker, Speakerboard og hjemmekino-system

Oslo, 24. mars 2014 – I dag lanserte Panasonic Audio-produkter for den kvalitetsbevisste hjemmeunderholdnings-entusiasten. De avdukede produktene bestod av 4K hjemmekino-system, en ny serie med slanke lydplanker, tre hjemmekino-systemer og en oppgradert versjon av Panasonics Speakerboard som ble lansert i fjor, nå tilpasset større TV-skjermer.

3D-lydopplevelse hjemme i 4K-kvalitet

Med Panasonics nye hjemmekino-system på topp-nivå vil man få det beste innenfor lyd- og bildekvalitet i et tidsriktig design. De nye 1200 Watt SC-BTT885, SC-BTT865 og SC-BTT505 har avanserte funksjoner som gir 3D surround-lyd. Dette er gjort mulig med 36 kanaler, bestående av 5.1 fysiske høyttalere og 36 virtuelle høyttalere.

En 20 cm bass refleks subwoofer leverer bass i høyt volum, mens 6,5 cm senter-høyttalere (kun SC-BTT885 og SC-BTT865) og 8 cm front/surround høyttalere forbedrer den generelle lydopplevelsen.

Alle modellene har andre generasjons LincsD-Amp som reduserer tap av lydkvalitet. Ved å utnytte Panasonics egen lydutformingsteknologi blir støy og lydforvrengninger redusert til en frekvens som ikke kan oppfattes av det menneskelige øret, resultatet er en ren og klar lyd.

Hjemmekino-systemet vil i tillegg oppgradere oppløsningen på bilder til et nivå som tilsvarer opptak med et 4K-kamera og byr derfor på topp lyd- så vel som bildeopplevelse hjemme. Alle tre systemene er tilgjengelig i et elegant, metallisk design ment å gli inn i ethvert hjemme-miljø.

Slanke lydplanker med 4K-muligheter

Panasonic lanserte i tillegg sin 2014-serie med slanke lydplanker man kan henge på veggen. Med modellene SC-HTB880, SC-HTB680, SC-HTB580 og SC-HTB8 er det enkelt å skape kinofølelsen hjemme. SC-HTB880-modellen har i tillegg en 4K Pass Through-funksjon som lar deg mate 4K-signaler direkte fra en Blu-ray spiller slik at TV-opplevelsen kan kombineres med lyden den fortjener.

Topp-modellen SC-HTB880 sin hovedenhet består av front-, senter- og surround-høyttalere, sammen med en trådløs subwoofer og Multi Angle Sound leverer den 5.1 kanal med dynamisk lyd. Den er i tillegg utstyrt med LincS-Amp som gir klar lyd uavhengig av situasjonen.

Alle modellene kommer også med Clear-Mode Dialogue, en funksjon som gir inntrykk av at dialogen kommer fra midten av TV-skjermen framfor fra høyttalerne.

Lydplanke-modellene har et trekantet tverrsnitt som gjør dem slanke og tidsriktige, deres Delta Form Design bidrar i tillegg ikke bare med god lyd, men har også et slankt og tiltalende utseende som passer inn i ethvert interiør. Et skråstilt topp-panel gir ekstra plass for installasjon av større høyttaler-enheter.

Klar og dynamisk lyd med nytt Speakerboard

Panasonics nye Speakerboard SC-HTE180 er det siste innenfor utviklingen av høyttalere og lydplanker. Den gir en ny og forbedret måte å nyte lyden i spill, sport, musikk eller filmer. Hovedforskjellen mellom modellen som ble lansert i fjor og årest nylanserte Speakerboard er at årets modell støtter større TV-er (fra 42 til 50 tommer).

Den nye Speakerboarden leverer en klar lyd og dynamisk bass gjennom to integrerte subwoofers. Bassen er deretter forbedret ytterligere med Panasonics H.Bass lydprosesserings-teknologi, ment å gi en dyp, robust bass som tradisjonelle høyttalere ofte har problemer med.

I likhet med lydplankene er den utstyrt med Clear Mode Dialogue-funksjonen som gir inntrykk av at dialogen kommer fra midten av skjermen under filmer og TV-program.

Den leveres i et metallisk design med skrapefri overflate og med sine 700mm bredde og 60mm høyde passer den slanke Speakerboarden rett under TV-en og er dermed med på å reduserer rot i stuen.

Hjemmekino-system for alle interiører

Panasonic lanserte også tre nye, smarte Full-HD 3D Blu-ray hjemmekino-system: SC-BTT465 (1000 Watt), SC-BTT405 (600 Watt) og SC-BTT105 (300 Watt). Hvert system har fått sitt eget unike design, slik kan man enkelt velge det mest perfekte anlegget tilpasset hjem og interiør.

Alle tre hjemmekino-systemene har Full-HD 3D bilde reproduksjonsteknologi som lar deg se 3D-filmer slik de var ment å bli sett. De produserer i tillegg en klar lyd takket være 5.1 fysiske høyttalere med en kraftig bass-refleks subwoofer. SC-BTT465 har en høy front-høyttaler, satellitt-høyttalere for surround-lyd og en bass-refleks type subwoofer. SC-BTT405 bruker satellitt-høyttalere i front og surround, mens en bass-refleks type subwoofer fyller rommet med en dynamisk bass.

I likhet med lydplankene og Speakerboarden kommer de tre hjemmekino-systemene tilrettelagt for Bluetooth og NFC, noe som gjør det mulig å enkelt koble til en NFC-tilrettelagt enhet og dermed spille musikk eller annet fra smarttelefonen.

Hjemmekino-systemene leveres med et høykvalitets metall og er bygget i ulike størrelser. Det er dermed enkelt å velge det anlegget som passer best til interiøret hjemme.