Vraćamo novac za kupovinu mikrotalasnih rerni Panasonic

Vraćamo novac za kupovinu mikrotalasnih rerni Panasonic

Kuvanje i pečenje sa Panasonicom - zdravo i ukusno

Panasonic kombinovane mikrotalasne rerne su odlični pomoćnici u kuhinji. Uz njih možete pripremiti ukusna i zdrava jela za celu porodicu. Korišćenjem funkcija kuvanja na pari, klasičnog grejanja, roštiljanja ili pečenja u mikrotalasnoj rerni, sačuvaćete sve hranljive sastojke sa zaista ukusnim rezultatima - brzo i lako.

Vraćamo do 10.000 din

Kupite jednu od odabranih Panasonic mikrotalasnih rerni između 1.10.2023. i 31.12.2023., prijavite kupovinu u roku od 14 dana i mi ćemo Vam vratiti do 10.000 dinara. Iznos povrata zavisi od modela rerne koji kupite. Kompletne odredbe i uslove promocije, uključujući iznose refundiranja za svaki model, kao i obrazac za prijavu, možete pronaći ovde.

Vraćamo do 10.000 din
4-u-1 rerna Panasonic NN-DS59N

4-u-1 rerna Panasonic NN-DS59N

Kombinovana rerna 4-u-1 NN-DS59N donosi kombinaciju klasičnog grejanja, mikrotalasne rerne, roštilja i pare. Kuvanje na pari je jedan od najboljih načina za pripremu hrane koja čuva hranljive materije i ukus. Ovo posebno važi za ribu i povrće. Zahvaljujući velikom izlazu pare, rerna se brzo puni parom, tako da možete da pripremite ceo obrok za samo 15 minuta.

Praktično kuvanje sa mnogo funkcija

Praktično kuvanje sa mnogo funkcija

Rerna NN-DS95N može lako da pripremi hrskava jela, zahvaljujući specijalnom roštilju. Rerna je takođe laka za održavanje. Unutrašnjost od nerđajućeg čelika se lako čisti, a gril tiganj se može prati u mašini za pranje sudova. Zahvaljujući istovremenoj upotrebi dva ili više izvora toplote i funkciji invertera, štedite vreme prilikom pripreme hrane.

Galerija