Dugotrajna svilenkasta glatka koža, čak i na teško dostupnim mestima

• Široki dvostruki diskovi za veoma efikasnu depilaciju
• 60 dugih i širokih pinceta za brzo i precizno uklanjanje dlaka
• Funkcija automatskog penušanja obezbeđuje glatku depilaciju

Frankfurt, Nemačka, 18.02.2019. – Panasonic predstavlja dva nova vlažna/suva depilatora, ES-EL9A i ES-EL7A. Oba modela nude veoma efikasnu depilaciju sa širokim dvostrukim diskovima kako bi se postigla glatka koža bez dlaka na celom telu. Ovi elegantni i uglađeni depilatori imaju 30% šire*1 dvostruke diskove sa 60 pinceta za brzu i postojanu depilaciju u jednom potezu. Fleksibilna glava koja se okreće za 90 stepeni ne samo da se prilagođava konturama tela, već i omogućava položaj sa minimalnim pritiskom na čitavoj površini tela.

Pored konvencionalnog normalnog/mekog dvobrzinskog koraka, oba modela imaju „power mode“ režim koji omogućava bržu depilaciju i završetak depilacije u kraćem vremenu. Dostupni su i drugi nastavci za celo telo, uključujući one za uklanjanje dlaka u pazuhu i preponama, pa čak i piling*2.

*1 U poređenju sa konvencionalnim modelima serije ED
*2 Korišćenjem ultrazvučne četke za piling ili glave za negu stopala koje se isporučuju samo sa modelom ES-EL9A

Sve što vam je potrebno u jednom uređaju, bilo kada, bilo gde

Asortiman EL depilatora nudi vam mogućnost da imate uređaj koji savršeno odgovara vašim individualnim potrebama za negu tela. ES-EL7A pruža neverovatne rezultate depilacije za područje nogu, pazuha i bikini zone. Različiti nastavci za ES-EL9A omogućavaju depilaciju, brijanje i piling za negu tela od glave do pete.

Vlažni/suvi depilatori ES-EL9A i ES-EL7A su bežični i koriste litijum-jonsku bateriju. Za potpuno punjenje baterije i korišćenje u trajanju od 30 minuta potrebno je oko sat vremena. Kada je baterija slaba, lampica ukazuje na potrebu za punjenjem.

Brza, efikasna depilacija sa širokim duplim diskovima

Vlažni/suvi depilatori ES-EL9A i ES-EL7A opremljeni su sa 30% širim* diskovima koji omogućavaju tretiranje šireg područja. Dlaku koja zaostane posle prolaska prvog diska uklanja drugi disk, postižući brzu, efikasnu depilaciju za pedantno uklanjanje dlaka.

*1 U poređenju sa konvencionalnim modelima serije ED

Široke i duge pincete za apsolutnu preciznost

60 pinceta na duplim diskovima sigurno uklanjaju čak i najfinije dlake. Veća dužina i usko zatvaranje svake pincete dizajnirani su tako da bi se dlaka bolje uhvatila. One se takođe šire otvaraju kako bi povećao kontakt sa dlakom. Dva kraja pincete koja zahvataju dlaku su savršeno poravnata, tako da se čak i dlaka od svega 0,5 mm, koja se inače ne bi uklonila voskom, hvata i potpuno uklanja u nivou korena. Pincete su takođe centrirane za lakše uklanjanje ciljanih dlaka.

Vodootporna konstrukcija i još blaža depilacija

Depilatori ES-EL9A i ES-EL7A imaju vodootpornu konstrukciju koja omogućava korišćenje u kupatilu. Prethodnim potapanjem i omekšavanjem kože u kadi svaka dlaka se može brzo i lako depilirati iz korena; idealno za one sa nižim pragom bola. Vlaga štiti kožu i sprečava njeno sušenje. Ono što je jedinstveno je funkcija automatskog penušanja. Nanošenjem gela za tuširanje na glavu depilatora ova funkcija stvara finu penu koja se može naneti kroz dlake kako bi se postigla ravnomernija depilacija.

Vodootporna konstrukcija modela ES-EL9A i ES-EL7A znači da se oni mogu prati i čistiti pomoću priložene četke za čišćenje. Jednostavno se nose i na putovanja unutar priložene torbice.

Lako pronađite i uklonite sve neželjene dlačice

Fleksibilna pokretna glava okreće se pod uglom od 90 stepeni i obezbeđuje bolji kontakt sa kožom na svim telesnim konturama, uključujući i teško dostupna mesta, istovremeno održavajući udoban položaj.

Za dlake koje je teže uočiti predviđeno je LED svetlo koje omogućava lako otkrivanje čak i kada se koristi na teško dostupnim i zasenčenim područjima.

Nastavci sa glavom za fleksibilnu upotrebu

I ES-EL9A i ES-EL7A vlažni/suvi depilatori imaju nastavke sa glavom koji omogućuju efikasnost kućne nege na nivou kozmetičkih salona.

• Nastavci za nežne i osetljive oblasti: Oba nastavka vam omogućavaju da dlake uklonite glatko, bez povlačenja kože. Nastavak za osetljivo područje sužava deo za brijanje na ciljane dlake u malim osetljivim oblastima
• Bikini češalj: Prikačen za glavu za brijanje, češalj se koristi da istanji dlake i smanji njihovu zapreminu pre depilacije
• Glava za negu stopala: Model ES-EL9A ima dodatnu glavu za negu stopala koja sadrži mikro-keramičku turpiju za tvrdu kožu na petama ili žuljevima. Zakrivljena glava valjka omogućava preciznu primenu
• Ultrazvučna četka za piling: Model ES-EL9A ima četku sa 60.000 čekinja visoke gustine koje vibriraju 3.100 puta u minuti kako bi brzo i efikasno uklonile odumrle ćelije kože – sprečile urastanje dlaka i kožu učinile glatkom i mekom

Panasonic se zalaže za podsticanje bezbrižne lepote za žene i obogaćivanje života ljudi uvođenjem širokog spektra kućnih proizvoda dizajniranih i razvijenih pod strogom kontrolom kvaliteta i sigurnosti.

• Specifikacije su podložne promenama bez najave.