Izuzetna preciznost, oblikovanje i sigurnost uz najnovije trimere u obliku slova „I”

• Ergonomski dizajn u obliku slova „I” inspirisan ravnim brijačem
• Jednostavno precizni, ali blagi prema koži
• Japanska tehnologija ultratankog sečiva za vrhunsko iskustvo podrezivanja

Frankfurt, Nemačka, 18.02.2019. – Panasonic je danas najavio početak prodaje četiri nova trimera za muško doterivanje. Panasonic ER-GD51 i ER-GD61 trimeri za bradu, ER-GK80 vodootporni trimer za telo i ER-GY60 vodootporni trimer za bradu i telo koji omogućava negu tela od glave do pete jednim moćnim uređajem. Ovi novi modeli Panasonicovih trimera u obliku slova „I” oduševljavaju jednostavnim i čistim dizajnom, kao i japanskom tehnologijom sečiva i vrhunskom preciznošću doterivanja.

Inovativni oblik za lako i precizno doterivanje

Dizajn u obliku slova „I” se lako prilagođava vašoj ruci i omogućava prvoklasno, podrobno doterivanje za savršeno oblikovanje i definisanje čak i na najnedostupnijim mestima. Inspirisan ravnim brijačem, ovaj dizajn omogućava seriji GD i modelu GY60 da obezbede izvanredno ocrtavanje, oblikovanje i podrezivanje dlaka na licu; savršeno za stilski oblikovane brade. Oblik u vidu štapa omogućava lako pomeranje i usmeravanje vrhovima prstiju, dok se podrezivanjem u više pravaca rezultati postižu brzo i efikasno. Poseban dizajn vam omogućava da vidite oblast koju želite da podrežete tako da možete biti sigurni da ćete svaki put postići željene rezultate.

Preciznost, brza i bez napora

Trimeri za bradu ER-GD51/GD61 i ER-GY60 imaju jedinstveno, ultratanko sečivo koje omogućava neverovatno kratku dužinu podrezivanja od približno 0,1 mm*1 bez potrebe za penom za brijanje.
Takođe imaju 20 preciznih podešavanja trimera, sa vrednostima između 0,5 mm i 10 mm u koracima od po 0,5 mm, kako bi vam omogućili ravnomerno podrezivanje brade i sasvim precizno ocrtavanje ivica i linija sa samo jednim sečivom za stilizovani dizajn brade.

Novi nastavak u obliku češljića sa brojčanikom za podešavanje dužine kod modela ER-GY60 i ER-GK80 omogućava vam da ravnomerno podrežete dlake na mestima kao što su grudi i noge, uz deset preciznih koraka između 3 mm i 12 mm, u intervalima od po 1 mm. Takođe imaju i širi češalj koji vam omogućava da sečete čak i polegle dlake.

Nežni prema koži

Sva četiri trimera opremljena su Panasonicovom tehnologijom sečiva za zaštitu kože za vanserijsku udobnost tokom uklanjanja brade i dlaka na telu. Zaobljene ivice i uski prorezi uzrokuju minimalnu iritaciju kože i otežavaju prodor kože.

Za razliku od konvencionalnih sečiva, ivice fiksnog sečiva kod modela GD51 i GD61 su široke i zaobljene tako da je iritacija kože minimalna. Prorezi na fiksnom sečivu su takođe uski, što otežava prodor kože. To rezultuje time da su i GD51 i GD61 nežni čak i prema najosetljivijoj koži, čineći podrezivanje sigurnim i higijenskim.

*1 debljina fiksnog sečiva iznosi 0,1 mm.

Brzina i snaga – i samo jedan sat punjenja

Model ER-GK80 ima novi snažan motor za glatko podrezivanje čak i najčvršćih dlaka na telu. Ovo sečivo koje pokreće motor uzrokuje fino vibriranje glave tako da nije potrebna primena sile –  primenom najlakšeg pritiska dok klizi preko kože ono obezbeđuje meko, nežno iskustvo bez opterećivanja kože. Za maksimalnu brzinu, ono može da iseče 5.300 dlačica u sekundi.

Serija GD i modeli GK80 i ER-GY60 nude neverovatnih sat vremena punjenja za korišćenje u trajanju od 50 minuta, što je dovoljno za većinu praznika i vikenda na putu. Kada se baterija isprazni, o tome će vas obavestiti crvena LED lampica. Modeli GD51/GD61 se mogu puniti i na električnoj mreži.

 

 

-kraj-