Napravite ukusnu, domaću hranu novim „Experience Fresh“ kuhinjskim aparatima

• Proslavite radost kuvanja od nule inovativnim tehnologijama
• Poboljšana iskustva obedovanja u društvu sa novim mikrotalasnim pećnicama
• Očuvani hranljivi sastojci i maksimalni ukus sa novim sporim sokovnicima

Frankfurt, Nemačka, 18.02.2019. – Panasonic je danas najavio uvođenje devet novih mikrotalasnih pećnica i tri spora sokovnika, proširujući ponudu malih kuhinjskih aparata za svežu zdravu hranu. Nove tehnološke inovacije i izvanredni dizajn otelovljuju Panasonic-ov koncept „Experience Fresh“, obezbeđujući da priprema hrane bude jednako ugodna kao i konzumacija.  

Nova linija mikrotalasnih pećnica uključuje kompaktnu kombinovanu mikrotalasnu pećnicu NN-CD87, mikrotalasne pećnice serije GT sa inverterskom tehnologijom – NN-GT47K/NN-GT46K/NN-GT45K i seriju ST, pojedinačne mikrotalasne pećnice sa inverterskom tehnologijom – NN-ST48K / NN-ST46K / NN-ST45K. Takođe sadrži dve nove mikrotalasne pećnice od 20 litara: mikrotalasnu pećnicu sa roštiljem NNJ19K i pojedinačnu mikrotalasnu pećnicu NN-S29K.

Panasonic takođe predstavlja novi spori sokovnik MJ-L700 i dva nova spora sokovnika MJ-L501.

Iskusite koncept „Experience Fresh“ svakodnevno sa lakoćom

Panasonicov koncept brenda „Experience Fresh“ slavi radost sveže hrane i stvara društvena iskustva za vas i one koje volite. Koncept brenda koji se sastoji od tri stuba fokusirana na inovativne tehnologije, radost pripremanja zdrave hrane i nezaboravna društvena iskustva Panasonic primenjuje na kreiranje svojih malih kuhinjskih aparata.

Inspirisani bezvremenom japanskom kulturom, tehnikama i tehnologijama kuvanja gde se hrana priprema od nule, svaki aparat je stručno dizajniran i proizveden tako da kuvarima različitog umeća omogući da sa lakoćom istinski uživaju u zdravom kuvanju.

Vrhunska mikrotalasna pećnica za porodice

Koncept „Experience Fresh“ ukusnu hranu pretvara u jednostavno zadovoljstvo i deo svakodnevnog života.

On je ugrađen u novu kompaktnu kombinovanu mikrotalasnu pećnicu NN-CD87, koja obiluje inovativnim funkcijama.

Prva je Genius Sensor koji nadzire nivoe pare kako bi postigao optimalne rezultate podgrevanja i kuvanja bez nagađanja. Kako mikrotalasna pećnica proverava toplotu kroz paru iz hrane, ona je u stanju da prilagodi vreme koje je potrebno bez ljudske intervencije. Nekoliko automatskih menija radi sa Genius senzorom tako da ne morate da podešavate vreme ili težinu sastojaka da biste obezbedili primenu pravilnog vremena za kuvanje ili podgrevanje. Model NN-CD87 takođe ima dugme „One-Push Reheating“, koje nalaže Genius senzoru da tačno izračuna potrebno vreme podgrevanja, automatski i sa apsolutnom lakoćom.

Mikrotalasna pećnica dodatno uključuje Panasonic-ovu mikrotalasnu invertersku tehnologiju, koja precizno kontroliše snagu za nežno i ravnomerno kuvanje, što rezultuje očuvanjem hranljivih sastojaka. Bez obzira da li grejete dečju hranu, poširate jaja, pečete kolače ili odleđujete odreske, možete ravnomerno da zagrejete i odmrznete čak i najosetljiviju hranu u rekordnom vremenu.

Program Junior Menu modela NN-CD87 omogućava vam da automatski pripremite sedam korisnih i zdravih menija za decu.

Sve ovo je postignuto uz nov tanak dizajn, zahvaljujući postavljanju ventilatora na vrhu, umesto na zadnjoj strani pećnice. Položaj ventilatora rezultirao je uštedom prostora od 15% u odnosu na konvencionalne pećnice kapaciteta 34 litre.

Mikrotalasne pećnice koje zadovoljavaju sve potrebe

Nova linija mikrotalasnih pećnica koje su danas predstavljene uključuje seriju GT mikrotalasnih pećnica sa roštiljem i inverterom – NN-GT47K/NN-GT46K/NN-ST45K i seriju ST pojedinačnih mikrotalasnih pećnice sa inverterskom tehnologijom – NN-ST48K / NN-ST46K / NN-ST45K.

Pripremanjem porodičnih obroka sa odgovarajućim kapacitetom od 31 i 32 litra, serije GT i ST čine društvene prilike još lakšim zahvaljujući tehnološkim inovacijama u svakoj seriji, koje uključuju Genius senzor za savršene rezultate kuvanja i podgrevanja, kao i novi program Junior Menu za biljni i voćni pire i kašice.

I GT mikrotalasne pećnice sa roštiljem i ST pojedinačne mikrotalasne pećnice imaju moderan, elegantan dizajn i izrađuju se od nerđajućeg čelika u crnoj i beloj boji.

Predstavljene su i dve nove linije mikrotalasnih pećnica od 20 litara – mikrotalasna pećnica sa roštiljem NNJ19K i pojedinačna mikrotalasna pećnica NN-S29K. Obe imaju vrhunski front od nerđajućeg čelika kako bi se lako uklopile u bilo koji kuhinjski ambijent.

Tanki i elegantni spori sokovnici za najkvalitetniji sok

Panasonic-ovi novi modeli sporih sokovnika MJ-L700 i MJ-L501 predstavljaju primer Panasonic-ovog koncepta brenda „Experience Fresh“ jer izvlače maksimum iz svake dobre kapi hladno ceđenih sokova. Spora rotacija efikasno suzbija oksidativno oštećenje i osigurava da više zdravih digestivnih enzima ostane netaknuto.

Novi MJ-L700, koji uključuje otvor za punjenje širine 75 mm, savršen je za ceđenje celog voća s lakoćom i stoga smanjuje degradaciju voća i povrća. Manji sastojci, kao što je šargarepa, mogu se dodati u sokovnik tokom rada preko malog otvora, bez otvaranja glavnog poklopca, a čak i čvršći sastojci poput đumbira mogu biti snažno i efikasno sporo isceđeni. Deca takođe mogu bezbedno da uče o zdravom kuvanju pomoću bezbednosne funkcije modela MJ-L700: Napajanje sporog sokovnika se automatski prekida kada se poklopac otvori.

Uz elegantan, tanak i uglađen dizajn koji odgovara svakoj kuhinji, spori sokovnici MJ-L700 i MJ-L501 pripadaju istoj dizajnerskoj liniji kao i Croustina pekač hleba sa tvrdom koricom najavljen u avgustu 2018. godine. Dostupan je u beloj i crnoj boji sa vrhunskom mat završnom obradom.

Sačuvajte hranljivost i postignite najbolje rezultate sa „Experience Fresh“ konceptom svaki put.