Novi telekonverteri za LUMIX S seriju telefoto zum objektiva

• 1,4x telekonverter DMW-STC14 i 2x telekonverter DMW-STC20

Beograd, 5. juna 2019. – Panasonic je predstavio nove telekonvertere za LUMIX S seriju telefoto zum objektiva – 1,4x telekonverter DMW-STC14 i 2x telekonverter DMW-STC20. Oni mogu da se priključe na LUMIX S PRO 70-200mm F4 O.I.S. (S-R70200), što omogućava korišćenje objektiva kao super telefoto objektiva zahvaljujući njegovom proširenom zum opsegu od maksimalno 400 mm uz AF velike brzine i velike preciznosti. Robustan dizajn otporan na prašinu/prskanje* izdržava upotrebu u teškim uslovima, čak i do 10 stepeni ispod nule kako bi se postigla visoka mobilnost.

Oba telekonvertera DMW-STC14 i DMW-STC20 biće takođe kompatibilni sa novim 70-200mm / F2.8 S Series objektivom, koji će biti predstavljen tokom 2019.

Specifikacije:

DMW-STC14

Sastav objektiva: 7 sočiva uključujući 2 UHR (Ultra High Refractive Index –ultravisok indeks prelamanja) sočiva u 4 grupe

DMW-STC20

Sastav objektiva: 8 sočiva uključujući 2 UHR (Ultra High Refractive Index –ultravisok indeks prelamanja) sočiva u 4 grupe

* Otpornost na prašinu i prskanje ne garantuje da neće doći do oštećenja ako se objektiv izloži direktnom kontaktu sa prašinom i vodom.
・Dizajn i specifikacije podložni su promenama bez najave.

O kompaniji Panasonic

Panasonic Corporation je svetski lider u razvoju raznih elektronskih tehnologija i rešenja za klijente u oblastima potrošačke elektronike, stanovanja, automobilske industrije i B2B poslovanja. Proslavljajući stogodišnjicu u 2018. godini, kompanija se globalno proširila i sada upravlja sa 591 podružnicom i 88 pridruženih kompanija širom sveta, a u godini koja se završila 31. marta 2018. godine zabeležila je konsolidovanu neto prodaju od 61,4 milijarde evra. Posvećena traženju novih vrednosti kroz inovacije u svim svojim divizijama, kompanija koristi svoje tehnologije da bi kreirala bolji život i bolji svet za svoje klijente. Da biste saznali više o kompaniji Panasonic, posetite: https://www.panasonic.com/global.