Panasonic će objaviti softverski ključ za ažuriranje DMW-SFU2 za LUMIX S1 u julu 2019. kako bi proširio njegove video performanse

Beograd, 31. maja 2019. – Panasonic je objavio da će kompanija objaviti softverski ključ za ažuriranje DMW-SFU2 za fotoaparat punog formata bez ogledala LUMIX S1 u julu 2019. Ovaj plaćeni softverski program dodatno će proširiti video performanse fotoaparata LUMIX S1 u svrhe naprednog video snimanja. Kao što je najavljeno odvojeno, novi LUMIX S1H ima 14+ koraka punog V-Log-a, što je ekvivalentno V-Log-u vrhunskih bioskopskih kamera kao što je Cinema VariCam. Korisnik može da iskusi 14+ koraka V-Log-a na modelu LUMIX S1 pomoću programa za ažuriranje firmvera koji obezbeđuje softverski ključ za ažuriranje DMW-SFU2, pre puštanja modela LUMIX S1H u prodaju.

Funkcije koje su dostupne kroz program ažuriranja su sledeće.

- 14+ koraka V-Log snimanja
- Prvo na svetu 4:2:2 10-bitno 4K MOV 30p/25p*1 interno video snimanje*2
- Prvi na svetu 4:2:2 10-bitni 4K 60p/50p*1 HDMI izlaz*2
- V-Log i V-Gamut kompatibilni sa Cinema VariCam Look
- Aplikacija LUT (Look Up Table) u kameri koja omogućava reprodukciju V-Log-a u toku ili nakon snimanja (LUT prikaz sa prilagođenim funkcijama)
- WFM (Waveform Monitor) prikazuje nivoe svetline tokom snimanja
- Zvuk visoke rezolucije od 48-kHz/24-bita ili 96-kHz/24-bita može da se snima u formatu MOV pomoću XLR mikrofon adaptera DMW-XLR1

Softverski ključ za ažuriranje DMW-SFU2 će početi sa prodajom u julu 2019.

**1 Samo PAL oblast.
*2 Za digitalni fotoaparat punog formata na dan 31. maja 2019.
・ Dizajn i specifikacije podložni su promenama bez najave.

O kompaniji Panasonic

Panasonic Corporation je svetski lider u razvoju raznih elektronskih tehnologija i rešenja za klijente u oblastima potrošačke elektronike, stanovanja, automobilske industrije i B2B poslovanja. Proslavljajući stogodišnjicu u 2018. godini, kompanija se globalno proširila i sada upravlja sa 591 podružnicom i 88 pridruženih kompanija širom sveta, a u godini koja se završila 31. marta 2018. godine zabeležila je konsolidovanu neto prodaju od 61,4 milijarde evra. Posvećena traženju novih vrednosti kroz inovacije u svim svojim divizijama, kompanija koristi svoje tehnologije da bi kreirala bolji život i bolji svet za svoje klijente. Da biste saznali više o kompaniji Panasonic, posetite: https://www.panasonic.com/global.