Panasonic LUMIX PRO otvoren je za registracije

• Globalna podrška bez premca za kreativne fotografe
• Usluga popravke koja putuje sa vama*
• Registrujte se odmah kako biste dobili besplatno godišnje članstvo**

Barselona (Španija), 1. februar 2019. – Nakon predstavljanja na sajmu Photokina 2018, Panasonic je sada najavio da je LUMIX PRO, čvorište za profesionalne korisnike fotoaparata, sada otvoreno za registracije u Francuskoj, Nemačkoj, Italiji, Španiji i Ujedinjenom Kraljevstvu.

LUMIX PRO je obimna mreža podrške i usluga namenjena kreativnim profesionalcima. Prepoznajući činjenicu da fotografi i videografi zahtevaju više od jednog proizvoda u svakodnevnom poslovnom životu, ovaj program osmišljen je tako da osigura da oni mogu da nastave da snimaju zahvaljujući lepezi prednosti usluga i opravke i doslednoj globalnoj podršci.

Od danas, evropski vlasnici fotoaparata iz serije LUMIX G i nove serije S biće u mogućnosti da registruju svoju opremu i dobiju prednosti godišnjeg LUMIX PRO programa besplatno do 31. marta 2019.**

Obimna  usluga popravke u kombinaciji sa prilagođenom podrškom

Program LUMIX PRO stvoren je imajući korisnika na umu i osmišljen je tako da pruža okvir podrške fotografa i videografa svih nivoa iskustva. Ovo članstvo će takođe članovima pružiti relevantne prednosti u sprezi sa ključnim fotografskim partnerima.

Lepeza domaćih i globalnih prednosti usluga popravke i održavanja će biti dostupna – uključujući besplatno održavanje kao što je čišćenje senzora, elektronskog tražila, tela ili kalibracija objektiva*. Članovi će takođe imati pristup ubrzanom i garantovanom vremenu obrade ili pristup zamenskoj opremi kada nije moguće ispuniti vreme obrade. Paket usluga i podrške u okviru programa sa više nivoa osmišljen je tako da odgovara potrebama svakog pojedinačnog fotografa.

Fotografi koji putuju moći će da dobiju odgovarajuće prednosti za svoj nivo članstva u državama koje pružaju uslugu popravke, kako bi bili sigurni da mogu da nastave da rade u bilo kojoj situaciji. Panasonic će nastaviti sa proširivanjem LUMIX PRO usluga u drugim zemljama, počevši sa Irskom i Austrijom koje su planirane za pokretanje u proleće 2019. kao i dodatnim zemljama nakon njih kasnije u toku ove godine. To će stvoriti izistinski globalan program koji može da podrži fotografe tamo gde im je najviše potrebno i kada im je najviše potrebno.

Da biste saznali više o programu LUMIX PRO i registrovali se za njega, posetite www.lumix-pro.com.

* Uslovi usluge i proizvod koji kvalifikuje za uslugu mogu da se razlikuju u zavisnosti od regiona. Globalna usluga popravke dostupna je za black i platinum članove. Čišćenje senzora i druge usluge održavanja dostupne su samo za domaće članove.
** Besplatna registracija dostupna je do 31. marta 2019. SAMO za evropske klijente. Nivo članstva dodeljuje se na osnovu opreme registrovane u okviru korisničkog profila.

O LUMIX-u

LUMIX je fotografski brend kompanije Panasonic Corporation. Osnovan je 2001, a u 2008. predstavio je prvi na svetu fotoaparat bez ogledala sa izmenjivim objektivom. Predstavljanjem modela GH5, LUMIX se probio na profesionalno tržište, položaj koji je dodatno učvršćen kasnijim predstavljanjima modela LUMIX G9 i GH5s.

O kompaniji Panasonic

Panasonic Corporation je svetski lider u razvoju raznih elektronskih tehnologija i rešenja za klijente u oblastima potrošačke elektronike, stanovanja, automobilske industrije i B2B poslovanja. Proslavljajući stogodišnjicu u 2018, kompanija se globalno proširila i sada upravlja sa 591 podružnica i 88 pridruženih kompanija širom sveta, a u godini koja se završila 31. marta 2018. zabeležila je konsolidovanu neto prodaju od 61,4 milijarde evra. Posvećena traženju novih vrednosti kroz inovacije u svim svojim divizijama, kompanija koristi svoje tehnologije da bi kreirala bolji život i bolji svet za svoje klijente. Da biste saznali više o kompaniji Panasonic, posetite: https://www.panasonic.com/global.