Prelepo glatka koža bilo kada i bilo gde sa Panasonic-om

• Lagan, kompaktan dizajn omogućava lako i efikasno podrezivanje i brijanje
• Model ES-WF62 2-u-1 za podrezivanje i brijanje lica, bikini zone i pazuha

• Vlažni i suvi kompaktni ženski brijač ES-WL50 za celo telo

Frankfurt, Nemačka, 18.02.2019. – Panasonic predstavlja dva nova uređaja za uklanjanje dlaka koji postižu efikasno i delotvorno uklanjanje dlaka. Novi model ES-WF62 za podrezivanje i brijanje je savršen za lice, bikini i pazuh i ima tanak, lagan dizajn. Novi vlažni i suvi kompaktni ženski brijač ES-WL50 omogućava brzo i nežno brijanje celog tela. Oba uređaja mogu da se koriste bilo kada i bilo gde i koriste baterije tipa AAA*1.

*1 Baterije nisu uključene u pakovanje

Nežno, efikasno brijanje sa visokokvalitetnim sečivima

Ivica sečiva modela ES-WF62 je zaobljena da ne bi došlo do oštećenja kože. Bezbedno brijanje postiže se prelaženjem preko suve kože, dok veoma tanko sečivo od 0,12 mm osigurava trenutni osećaj svilenkaste, glatke kože. Glava se takođe okreće za oko deset stepeni na obe strane kako bi se uklopila u sve konture i postigla efikasno brijanje u jednom potezu.

Glava modela ES-VL50 dizajnirana je i napravljena sa jedinstvenom genijalnošću. Korišćenje velikih unutrašnjih sečiva omogućava efikasno brijanje u jednom potezu zahvaljujući velikoj kontaktnoj površini. Unutrašnje oštrice ne dodiruju kožu direktno, što brijanje čini još nežnijim, dok se lebdeća glava uklapa u krivine tela kako bi što manje dlaka ostalo neobrađeno. Precizne performanse sečiva tokom brijanja se mogu održati i tokom dužeg vremena zahvaljujući dugotrajnosti nerđajućeg čelika.

Kompaktan dizajn za uklanjanje dlaka bilo kada i bilo gde

Novi model ES-WF62 za podrezivanje i brijanje ima tanak dizajn u obliku štapa koji teži samo oko 27 grama, zajedno sa jednom baterijom tipa AAA*2. Može da se nosi u maloj kozmetičkoj torbi kako bi se koristio bilo gde u pokretu. U paketu se nalazi zaštitni poklopac koji pokriva sečivo kada nije u upotrebi i tako sprečava oštećenje ili grebanje drugih predmeta.

Model ES-VL50 ostvaruje efikasno brijanje uprkos kompaktnom i laganom kućištu od oko 120 grama, zajedno sa dve baterije tipa AAA*2. Dodatna funkcija zaključavanja prekidača sprečava nenamerno aktiviranje kada nije u upotrebi.

*1 Težina je sa baterijom, ali bez poklopca/dodataka

Precizno oblikovanje obrva pomoću modela ES-VF62

Novi model ES-WF62 za podrezivanje i brijanje vam omogućava da jednostavno dizajnirate obrve kakve želite. Priloženi precizni poklopac omogućava precizno brijanje čak i na uskim, delikatnim mestima, sprečavajući greške usled preteranog brijanja ili sečenja trepavica. Moguće je i obrezati obrve na 2, 4 ili 6 mm pomoću češlja za obrve, koji je takođe uključen u pakovanje.

Bikini češalj, iskačući trimer i vodootporni dizajn

Vlažni i suvi kompaktni ženski brijač ES-WL50 u paketu sadrži bikini češalj, koji omogućava jednostavno prilagođavanje dužine dlake, i prikladan iskačući trimer za isecanje dužih dlaka, čak i hvatanje poleglih dlaka bilo gde na telu.

Model ES-WL50 ima i vodootpornu konstrukciju koja omogućava korišćenje u kupatilu. Možete se opredeliti i za brzo brijanje tako što ćete ga samo primeniti na suvu kožu. Može i da se pere i jednostavno održava čistim.

Panasonic se zalaže za podsticanje bezbrižne lepote za žene i obogaćivanje života ljudi uvođenjem širokog spektra kućnih proizvoda dizajniranih i razvijenih pod strogom kontrolom kvaliteta i sigurnosti.

•Specifikacije su podložne promenama bez najave.