Svi Panasonic OLED televizori iz 2019. sertifikovani kao „televizori koje preporučuje Netflix“

[31. jul 2019.] Panasonic je otkrio da su svi njegovi OLED televizori iz 2019. sertifikovani kao televizori koje preporučuje Netflix.

Program „Televizori koje preporučuje Netflix“ pomaže potrošačima da prepoznaju koji televizori nude bolje iskustvo korišćenja Netflixa na temelju strogog testiranja performansi, jednostavnosti i ostalih karakteristika.

To znači da su Panasonic televizori savršeni za obožavatelje filmova jer su među retkim televizorima koji pored sertifikata „Televizori koje preporučuje Netflix“ imaju i režim rada kalibrisan za Netflix – što je režim ekrana koji televizor konfiguriše na isti način na koji su stvaraoci kalibrisali svoje monitore tokom postprodukcije, uvodeći sliku studijskog kvaliteta pravo u dnevnu sobu.

Panasonic je prošlog meseca objavio da su njegovi LCD televizori GX940, GX900 i GX800 u Evropi sertifikovni kao televizori koje preporučuje Netflix.

Panasonic sertifikovani televizori koje preporučuje Netflix:

OLED televizori:
serija GZ2000
serija GZ1500
serija GZ1000
serija GZ950

LCD televizori:
serija GX940
serija GX900
serija GX800

O kompaniji Panasonic

Panasonic Corporation je svetski lider u razvoju raznih elektronskih tehnologija i rešenja za klijente u oblastima potrošačke elektronike, stanovanja, automobilske industrije i B2B poslovanja. Proslavljajući stogodišnjicu u 2018, kompanija se globalno proširila i sada upravlja sa 591 podružnica i 88 pridruženih kompanija širom sveta, a u godini koja se završila 31. marta 2018. zabeležila je konsolidovanu neto prodaju od 61,4 milijarde evra. Posvećena traženju novih vrednosti kroz inovacije u svim svojim divizijama, kompanija koristi svoje tehnologije da bi kreirala bolji život i bolji svet za svoje klijente. Da biste saznali više o kompaniji Panasonic, posetite: https://www.panasonic.com/global.