Učestvujte u Sennheiser i Panasonic LUMIX vebinarima uživo

Vedemark, 21. jun 2019 – Sennheiser Sound Academy i Panasonic LUMIX Academy pokrenuće novu seriju vebinara za obuku uživo koji otkrivaju kako da napravite izvanredan video sadržaj – koji zvuči jednako dobro kao što izgleda. Besplatna serija vebinara počinje 21. juna, sa temom „Kako dobar zvuk podiže vaš video na profesionalniji nivo“. Format uživo znači da će učesnici takođe imati vremena i da postave pitanja stručnjacima.

Pružajući savršen spoj teorije i praktičnih saveta i trikova za kameru i zvuk, Sennheiser/Panasonic LUMIX serija vebinara bavi se nizom uobičajenih scenarija kao što je video blogovanje, mobilno novinarstvo ili dokumentarci i prikazuje primere najbolje prakse za postavljanje, snimanje i isporučivanje dopadljivog i savršeno proizvedenog sadržaja.

Sennheiser Sound Academy i Panasonic LUMIX Academy pokreću seriju besplatnih vebinara uživo na temu stvaranja izvanrednog audio-vizuelnog sadržaja

Vebinari pružaju smernice koje su jednostavne za praćenje i koje su savršene za svakoga: od potpunih početnika do onih koji žele da dodatno razviju svoje veštine i da svoje video zapise podignu na sledeći nivo.

Besplatan kurs na mreži zajednički vode stručnjaci iz akademija Sennheiser Sound Academy i Panasonic LUMIX Academy, a on je razvijen prateći izuzetno uspešan program radionica za obuku licem-u-lice. Po prvi put će vebinari uživo ove neophodne kurseve takođe učiniti dostupnim bilo gde i na zahtev na YouTube kanalu kompanije Sennheiser.

Da biste učestvovali, registrujte se na www.sennheiser.com/webinars

Registracija za svaki od vebinara uživo biće otvorena tri nedelje pre datuma predstavljanja epizode, a to je kao što sledi:

Vebinar 1 (21. jun)

Uvod – Kako dobar zvuk podiže vaš video na profesionalniji nivo

(Audio osnove, osnove mikrofona, psihologija zvuka u odnosu na sliku)

Vebinar 2 (6. septembar)

Ciljna grupa: Mobilni novinari

Saveti i trikovi – Izbor kamere, postavka, saveti i trikovi u vezi sa materijalom i zvukom

Vebinar 3 (11. oktobar)

Ciljna grupa: Video blogeri (vlogeri)

Saveti i trikovi – Izbor kamere, postavka i saveti u vezi sa zvukom, uključujući osvetljenje, kadriranje, itd.

Vebinar 4 (1. novembar)

Ciljna grupa: Dokumentarci/Film

Saveti i trikovi – Postavka kamere (uključujući i postavku sa više kamera), snimanje na terenu i saveti i trikovi u vezi sa zvukom

Vebinar 5 (6. decembar)

Imerzivni audio za video

(AMBEO portfolio i kako da se poveže sa video produkcijom)

Sennheiser Sound Academy i Panasonic LUMIX Academy se raduju što će vas povesti na sledeće korake u vašem putovanju za bolji zvuk i video.

O kompaniji Panasonic

Panasonic Corporation je svetski lider u razvoju raznih elektronskih tehnologija i rešenja za klijente u oblastima potrošačke elektronike, stanovanja, automobilske industrije i B2B poslovanja. Proslavljajući stogodišnjicu u 2018, kompanija se globalno proširila i sada upravlja sa 591 podružnica i 88 pridruženih kompanija širom sveta, a u godini koja se završila 31. marta 2018. zabeležila je konsolidovanu neto prodaju od 61,4 milijarde evra. Posvećena traženju novih vrednosti kroz inovacije u svim svojim divizijama, kompanija koristi svoje tehnologije da bi kreirala bolji život i bolji svet za svoje klijente.
Da biste saznali više o kompaniji Panasonic, posetite: https://www.panasonic.com/global.

O kompaniji Sennheiser

Oblikovanje budućnosti zvuka i stvaranje jedinstvenih zvučnih iskustava za klijente – ovaj cilj ujedinjuje zaposlene i partnere kompanije Sennheiser širom sveta. Osnovana 1945, kompanija Sennheiser jedan je od vodećih proizvođača slušalica, mikrofona i bežičnih sistema za emitovanje u svetu. Sa 21 prodajnom podružnicom i dugoročnim trgovinskim partnerima, ova kompanija je aktivna u više od 50 zemalja i upravlja sopstvenim proizvodnim pogonima u Nemačkoj, Irskoj, Rumuniji i SAD. Od 2013, kompanijom Sennheiser upravlja Daniel Sennheiser i Dr. Andreas Sennheiser, treća generacija u porodici koja upravlja kompanijom. U 2017, Sennheiser Group je ostvario ukupan promet od 667,7 miliona evra www.sennheiser.com

Globalni kontakt za novinare

Amaya Albisu
amaya.albisu@eu.panasonic.com
+ 49611235215

Stephanie Schmidt
stephanie.schmidt@sennheiser.com
+49 (5130) 600 – 1275