Tällä verkkosivustolla käytetään evästeitä sivuston käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Mikäli jatkat verkkosivuston käyttöä muuttamatta evästeasetuksiasi, hyväksyt evästeidemme käytön. Emme tallenna henkilökohtaisia tietoja evästeiden avulla emmekä voi jäljittää käyttäjätietojasi evästeiden kautta. Lisätietoja käyttämistämme evästeistä sekä asetusten muuttamisesta on evästekäytännössämme. OK Katso lisää

https://myprofile.panasonic.eu/login?lang=fi_FI&{0} /servlet/saml/logout4eu?{0}

Tietosuojailmoitus

 

Tietosuojailmoitus



Sovellettavassa paikallisessa ja eurooppalaisessa tietosuojalainsäädännössä velvoitetaan ilmoittamaan tietosuojakäytännöistämme ja evästeiden käyttämisestä seuraavissa Panasonicin Internet-sivustoissa. Panasonic voi vastata tietyistä tai kaikista seuraavista maassasi toimivista Internet-sivustoista ("sivusto"):

   •  Lumix G Experience
   •  Panasonic eShop
   •  Oma Panasonic

Tässä tietosuojailmoituksessa kuvataan, kuinka keräämme, käsittelemme, käytämme ja suojaamme sivuston avulla kerättyjä tietoja, joiden avulla sinut voidaan tunnistaa ("henkilötiedot").

Tätä ilmoitusta ja evästekäytäntöämme sovelletaan kaikkiin antamiisi tai sivuston käyttämisen yhteydessä kerättäviin henkilötietoihin. Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt tämän ilmoituksen sisällön.

Sivustosta vastaa Panasonic Nordic, joka on Saksassa toimivan Panasonic Marketing Europe GmbH:n tytäryritys ("Panasonic", "me", "meidän" tai "meitä"). Panasonic vastaa henkilötietojen hallinnasta.

1.
Suojaamme tietojasi

Olemme ryhtyneet tarvittaviin organisatorisiin, teknisiin ja hallinnollisiin toimenpiteisiin hallitsemiemme henkilötietojen suojaamiseksi. Esimerkiksi tietoihin käsiksi pääsemistä, siirtämistä, syöttämistä, käyttämistä ja erottelemista rajoitetaan. Valitettavasti tietojen siirtämistä Internetin välityksellä tai tallentamista johonkin järjestelmään ei koskaan voida tehdä täysin turvalliseksi. Jos epäilet, että yhteydenpito meihin ei ole suojattua esimerkiksi jonkin Panasonic-tilisi tietosuojan vaarantumisen vuoksi, ota meihin heti yhteys ja ilmoita asiasta. Lisätietoja on jäljempänä Yhteydenotto-kohdassa.

2.
Kerättyjen tietojen säilyttäminen

Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin niitä tarvitaan tässä ilmoituksessa kuvattuun tai sinulle muulla tavalla kuvattuun tarkoitukseen, ellei lainsäädännössä velvoiteta säilyttämään tietoja pidempään, mutta emme koskaan säilytä tietoja pidempään kuin lain mukaan on sallittua. Henkilötietosi poistetaan tämän jälkeen ja/tai palautetaan lakisääteisellä tai evästekäytännössä kuvatulla tavalla.

3.
Käyttäjinä lapset

Tätä sivustoa ei ole tarkoitettu alle 15-vuotiaille. Pyydämme, että tätä nuoremmat henkilöt eivät anna henkilötietojaan sivustossa.

Alaikäisten on saatava vanhemmiltaan tai huoltajaltaan lupa henkilötietojen käyttämiseen tai luovuttamiseen.

4.
Henkilötietojen kerääminen

Henkilötietoja kerätään automaattisesti osana evästekäytäntöämme  ja jäljempänä kuvatuilla tavoilla.

•  Panasonic kerää tämän sivuston yhteydenottolomakkeiden avulla annettuja henkilötietoja, kuten nimesi, osoitteesi ja muut antamasi henkilötiedot, voidakseen vastata kysymyksiisi ja täyttääkseen pyyntösi. Voit koska tahansa pyytää poistamaan antamasi henkilötiedot.

•  Lisäksi Panasonic kerää sähköpostiosoitteita ja postinumeroita, jos tilaat kampanja- tai uutistiedotteitamme, jotta voimme lähettää niitä sinulle. Sinua pyydetään vahvistamaan tilaukset. Voit koska tahansa peruuttaa kampanja- tai uutistiedotteiden tilaukset. Panasonic antaa käyttöön useita peruuttamismahdollisuuksia, Voit esimerkiksi noudattaa kampanja- tai uutistiedotteissa näkyviä tilauksenperuuttamisohjeita.

•  Panasonic kerää henkilötietoja, jotka olet antanut osallistumalla esimerkiksi verkkojuttelu-, keskusteluryhmä- tai bulletin board -yhteisöjen toimintaan. Tällöin kerätään seuraavia henkilötietoja:

   ○ Rekisteröitymistiedot, jotta voit osallistua yhteisön toimintaan, kuten nimesi, käyttäjätunnuksesi, salasanasi, syntymäpäiväsi ja yhteystietosi.
   ○ Vapaaehtoisesti yhteisön toimintaan osallistuessasi antamasi tiedot.

•  Panasonic kerää henkilötietoja, jotka annat osallistumalla sivuston avulla verkossa järjestettäviin peleihin, arpajaisiin, kilpailuihin tai vastaaviin kampanjoihin ("toiminnot"). Tiettyihin toimintoihin osallistuminen edellyttää erityistä suostumusta. Tällöin kerätään seuraavia henkilötietoja:

   ○ Rekisteröitymistiedot, jotta voit osallistua verkossa järjestettäviin peleihin, arpajaisiin, kilpailuihin tai vastaaviin kampanjoihin, kuten nimesi, käyttäjätunnuksesi, salasanasi, sähköpostiosoitteesi, syntymäpäiväsi ja yhteystietosi.

• Verkossa järjestettäviin peleihin, arpajaisiin, kilpailuihin tai vastaaviin kampanjoihin osallistumisen vuoksi antamasi henkilötiedot voidaan antaa seuraavien vastaanottajien käyttöön:

   ○ Kolmansina osapuolina toimivat arvontojen, kilpailujen tai muiden kampanjoiden sponsorit, jotka ovat tunnistettavissa tällaisten arvontojen, kilpailujen tai muiden kampanjoiden yhteydessä.

• Panasonic voi kerätä henkilötietoja, jotka annat lataamalla videoiden tai valokuvien kaltaista sisältöä. Tällöin kerätään seuraavat henkilötiedot sisällön julkaisemiseksi sivustossa:

   ○ Nimesi
   ○ Sähköpostiosoitteesi
   ○ Ladattava sisältö

• Jos ostat Panasonicin tuotteita verkkokaupastamme (eShop), tallennamme kaikki raha-asioihin liittyvät tiedot suojatusti. Luottokorttien tiedot säilytetään Web-palvelimessamme salattuina. Web-palvelimemme on suojattu tiukasti.

5. Henkilötietojen keräämisen tarkoitus

Henkilötietojasi käytetään seuraaviin tarkoituksiin nimenomaisella suostumuksellasi:

• Tärkeiden sivustoa koskevien tietojen tai ehtoihin, sääntöihin tai käytäntöihin tehtäviä muutoksia koskevien tietojen ja muiden hallinnollisten tietojen lähettämiseen

• Näiden toimintojen hallinnoimiseen. Niihin voi liittyä lisäehtoja, jotka koskevat henkilötietojesi käyttämistä ja luovuttamista, joten lue nämä ehdot huolellisesti.

• Liiketoimintaamme liittyviin tarkoituksiin, kuten tietojen analysoimiseen tai tarkastamiseen, uusien tuotteiden tai palveluiden kehittämiseen, parannusten tekemiseksi sivustoomme tai palveluihimme, käyttämistrendien tunnistamiseen ja kampanjoidemme tehon mittaamiseen

• (a) lainsäädännön vaatiessa, (b) oikeudellisten prosessien vaatiessa, (c) viranomaisten vaatiessa, (d) käyttöehtojemme noudattamisen varmistamiseksi, (e) oman toimintamme ja kumppaniemme ("kumppanit") toiminnan suojaamiseksi, (f) omien oikeuksiemme, yksityisyytemme, turvallisuutemme tai omaisuutemme ja kumppaniemme, sinun tai muiden oikeuksien, yksityisyyden, turvallisuuden tai omaisuuden suojaamiseksi ja (g) jotta voimme korjata tai rajoittaa mahdollisia vahinkoja.

• Lumix G

   ○ Rekisteröityminen: Lumix G -kameran omistajat voivat Lumix G Experience -sivustossa käydessään kirjautua eli rekisteröidä tietonsa sivustossa. Rekisteröitymällä voi saada etuja, kuten tietoja Panasonicilta uusista tuotteista, tekniikoista, kilpailuista ja käyttäjää mahdollisesti kiinnostavista tarjouksista.
   ○ Rekisteröityessäsi antamiesi tietojen lisäksi keräämme tietoja, jos lähetät valokuvia galleriaan, kysymyksiä tai palautetta. Pidämme kirjaa tällaisesta viestinnästä. Lisäksi voimme kerätä Facebook-tunnuksesi, profiilisi URL-osoitteen ja muita tietoja Facebookin välityksellä.
   ○ Lumix G Experience saattaa sallia kirjautumisen Facebook-tilisi avulla. Jos kirjaudut Facebookin avulla, Facebook pyytää lupaasi luovuttaa tietyt Facebook-tilisi tiedot Lumix G Experience -sivuston käyttöön. Näitä tietoja ovat etunimesi, sukunimesi, sukupuolesi, yleinen sijaintisi, linkki Facebook-profiiliisi, aikavyöhykkeesi, syntymäpäiväsi, profiilikuvasi, tykkäämisesi ja kaveriluettelosi. Nämä tiedot kerää Facebook, ja ne luovutetaan meille seuraavien ehtojen mukaisesti: Facebook’s privacy policy. Voit hallita Facebook-palvelun meille luovuttamia tietoja Facebook-tilisi yksityisyysasetusten avulla.
   ○ Jos kirjaudut Lumix G Experience -sivustoon Facebook-tilisi avulla, Lumix G Experience -tilisi yhdistetään automaattisesti Facebook-tiliisi. Tällöin tiedot toiminnastasi Lumix G Experience -sivustossa luovutetaan Facebook-palveluun sekä julkaistaan aikajanallasi ja Facebook-kaveriesi näkemässä uutisvirrassa. Jos et halua jakaa toimintaasi Lumix G Experience -sivustossa Facebook-kavereillesi, voit estää sen Lumix G Experience -sivuston profiilisivullasi.

Jos tarkoitus, jota varten olet antanut suostumuksesi, on päättynyt tai ei enää voimassa, henkilötietosi poistetaan.

6.
Luottamukselliset henkilötiedot

Emme pyydä mitään sivuston tai minkään muun keinon avulla luottamuksellisia henkilötietoja, kuten henkilötunnus, rotu, etninen tausta, sukupuolinen suuntautuminen, poliittinen vakaumus, uskonto, terveystiedot, rikollisuus tai ammattijärjestön jäsenyys. Panasonic ei kerää muita luottamuksellisia henkilötietojasi kuin pankkitilisi tiedot laskuttamista varten, jos annat ne vapaaehtoisesti.

7.
Vastaanottajaluokat

• Alihankkijoinamme toimivista tietojenkäsittelypalvelujen tarjoajista käytetään nimitystä "palveluntarjoajat". Palveluntarjoajat käsittelevät henkilötietoja antamiemme ohjeiden mukaisesti noudattaen yksilöllisiä tietojenkäsittelysopimuksia. Näin varmistetaan kulloinkin sovellettavan tietosuojalainsäädännön noudattaminen. Palvelutarjoajat tarjoavat esimerkiksi sivuston isännöintiä, tietojen analysoimista, infrastruktuuripalveluita, IT-palveluita, asiakaspalveluita, sähköpostiviestien toimituspalveluita, tarkastuspalveluita ja muita vastaavia palveluita. Jos palveluntarjoaja sijaitsee EU- tai ETA-alueen ulkopuolella ja kyseisen maan tietosuojalainsäädäntö ei ole samantasoinen kuin EU- tai ETA-alueella, varmistamme, että kyseinen palveluntarjoaja noudattaa EU- tai ETA-alueella noudatettavaa tietosuojaa sopimalla sen kanssa, että EU-komission julkaisemaa mallia käytetään ("EU:n malliehdot").

• Voit julkaista henkilötietoja myös keskusteluryhmissämme, verkkojuttelussa, profiilisivuilla, blogeissa ja muissa palveluissamme, joihin voit lähettää tietoja ja aineistoa. Huomaa, että jos lähetät tietoja näihin palveluihin, ne muuttuvat julkisiksi ja voivat päätyä sivuston käyttäjien ja samalla kaikkien saataville. Jos päätät julkistaa henkilötietosi tai muita tietojasi sivustossa, kehotamme toimimaan erittäin varovaisesti.

8.
Maakohtaiset säännöt

Sinulla on milloin tahansa oikeus pyytää ja saada tietoja henkilötietojesi käsittelystä tai kieltäytyä ja kieltää henkilötietojesi kerääminen, käsittely ja käyttö sekä pyytää henkilötietojen poistamista lähettämällä muistutus seuraavaan osoitteeseen:

Panasonic Nordic, Filial till Panasonic
Marketing Europe GmbH Germany
Box 6060
SE-141 06 Kungens Kurva
SWEDEN

Käyttäjäkyselyiden tekeminen ei kuitenkaan ole mahdollista ilman henkilötietojesi keräämistä, käsittelyä ja käyttöä.

Jos löydät virheitä henkilötiedoistasi tai jos ne ovat puutteellisia tai harhaanjohtavia, muutamme tiedot pyynnöstäsi.

Linkit kolmansien osapuolien sivustoihin


Tämä ilmoitus ei kata kolmansien osapuolien sivustoissa, joihin tässä sivustossa on linkki, noudatettavaa yksityisyydensuojaa, tietoja tai muita käytäntöjä. Emme myöskään ole vastuussa tällaisista sivustoista. Tällaisen linkin olemassaolo sivustossa ei tarkoita, että hyväksymme tai että joku kumppanimme hyväksyy linkitetyn sivuston.

Tähän ilmoitukseen tehtävät muutokset


Voimme tehdä muutoksia tähän ilmoitukseen. Siksi on suositeltavaa lukea tämä ilmoitus säännöllisesti muutosten varalta. Ennen merkittävien muutosten tekemistä ilmoitamme sinulle asiasta, ja tarvittaessa sinua pyydetään antamaan suostumuksesi sille, että jatkamme henkilötietojesi käsittelemistä. Tähän ilmoitukseen on tehty muutoksia viimeksi syyskuussa 2014.

Yhteyden ottaminen meihin


Jos mielessäsi on kysymyksiä henkilötietojesi keräämisestä, käsittelemisestä tai käyttämisestä, jos haluat korjata, oikaista tai käsitellä suostumustasi tämän ilmoituksen mukaiseen henkilötietojen käyttöön, estää suostumuksen käytön tai peruuttaa sen tai jos haluat poistaa henkilötietojasi, ota yhteys:

Panasonic Nordic, Filial till Panasonic
Marketing Europe GmbH Germany
Box 6060
SE-141 06 Kungens Kurva
SWEDEN

Tai lähetä viesti osoitteeseen: support.se@eu.panasonic.com

Tällä verkkosivustolla käytetään evästeitä sivuston käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Mikäli jatkat verkkosivuston käyttöä muuttamatta evästeasetuksiasi, hyväksyt evästeidemme käytön. Emme tallenna henkilökohtaisia tietoja evästeiden avulla emmekä voi jäljittää käyttäjätietojasi evästeiden kautta. Lisätietoja käyttämistämme evästeistä sekä asetusten muuttamisesta on evästekäytännössämme. OK Katso lisää