På dette website anvendes cookies for at forbedre websitet for dig som bruger. Hvis du bliver på dette website uden at ændre dine indstillinger for cookies, accepterer du, at vores cookies anvendes. Vi gemmer ingen personlige oplysninger via cookies, og oplysninger om dig som besøgende på sitet kan ikke spores af os via cookies. Hvis du vil vide mere om, hvilke cookies vi anvender, eller hvordan du kan ændre dine indstillinger, kan du gå ind på vores Cookies policy. OK Se mere

https://myprofile.panasonic.eu/login?lang=dk_DK&{0} /servlet/saml/logout4eu?{0} kr #.###,00 000 010 //panasonic-denmark-purchase-now.ibrandiq.com/da/Widgets/Fluid/{0} //panasonic-denmark-purchase-now.ibrandiq.com/Products/MultipleInStock/fluid/{0}

BrugeranmeldelserER-GB96-K503 Vaskbar trimmer

Bedømmelse(kræves)Du skal klikke på mindst én stjerne.
En kommentar er obligatorisk.
SENDDesværre. Din bedømmelse og kommentar blev ikke afsendt.

Hvis du er tilfreds med din anmeldelse, kan du indsende den nu, eller du kan gå tilbage og redigere den.

TILBAGESEND

Tak!

Din anmeldelse er blevet sendt og bliver snart offentliggjort.*
Herefter forventer vi, at dine kommentarer er rigtig nyttige for mange andre interesserede købere.
*Vores moderatorer læser alle anmeldelser, før de udgives, af sikkerhedsmæssige årsager.

16 Anmeldelser

Fantastisk brugervenlig

I samarbejde med Buzzador, har jeg været heldig at få muligheden for at teste dette fantastiske produkt.

Jeg har haft mange forskellige trimmere gennem tiden - men aldrig en som
Jeg har været ligeså glad for som Denne!

Mikkel Stærk 5. september 2018 23:47

 

Imponerende trimning

I samarbejde med Buzzador, har jeg testet denne skægtrimmer i en måneds tid.
Jeg lagde ud med et skæg, der havde vokset utrimmet i 4 uger.
Da jeg startede den første trimning var mit første indtryk en støjsvag maskine, som virkede kraftfuld. Den var meget effektiv og det var en ganske overkommelig indsats at få bugt med det lange skæg.
Den er ret præcis i de tætte trimninger, så første gang blev det lidt for lige kanter. I de efterfølgende trimninger kunne jeg tage højde for dette og jeg er meget tilfreds med barberingerne. Den er let at indstille til forskellige længder og rengøringen går hurtigt, da den kan skylles ren med vand.
Jeg er meget imponeret af den støjsvage og samtidig effektive og stærke motor, der sammen med skæret giver en hurtig og veludført trimning.
Det er klart den bedste trimmer jeg har nogensinde har brugt og den kan varmt anbefales.

MBalstrup 2. september 2018 22:41

 

Godt stykke værktøj til manden med skæg

Jeg har i forbindelse med en buzzador kampagne testet denne trimmer.
Jeg har selv et stort fuldskæg, og det har til tider været svært at styre de forskellige længder. Det er slut nu efter at have fået denne trimmer. Den nærmest trinløse regulering i længer gør det nemt at tilpasse skægget. Desuden er det lille hoved godt til at komme helt op til næsen ved overskægget.
Et kæmpe plus at den lige kan skylles under vandhanen afslutningsvis.
5 stjerne herfra!

Thomassorensen 1. september 2018 21:21

 

Rigtig god trimmer

Jeg har i samarbejde med Buzzador testet denne trimmer, og jeg er solgt, den har mange gode muligheder for længdeindstilling og den klipper IKKE i striber, den lader hurtigt op og den er solid! Det eneste minus som jeg har med den er at den samler hårene i skæret og det skal så fjernes regelmæssigt... Men jeg gir den 4 stjerner

Mikeikruger 30. august 2018 12:48

 

Effektiv trimmer

Jeg har testet denne trimmer i forbindelse med Buzzador kampagne.
Trimmeren er benyttet til trimning af fuldskæg, den klipper i mange længder og gør det tæt og godt. Jeg har tidligere benyttet andre trimmere, dette er dog den bedste jeg har prøvet endnu, da den kun kræver at der køres 1 gang over området for at alle hår er trimmet i bund.
Trimmeren er ligeledes benyttet til at trimme en sidecut, også her blev der oplevet en effektiv og tæt trimning.
Produktet kan anbefales uden problemer.

Orehoj 20. august 2018 08:31

 

Fantastisk produkt

Jeg har i forbindelse med buzzador skulle anmelde panasonics nye skægtrimmer. Designet er velovervejet, skægtrimmeren passer rigtig godt i hånden. Udover designet, kan det mærkes at kvaliteten af materialet er utrolig skarpt, og giver en go fornemmelse under selve barberingen. Alt i alt er det en skægtrimmer i bedste klasse.

SmumiRaw 20. august 2018 00:41

 

Enkel og solid skægtrimmer!

I samarbejde med Buzzador har jeg i en månedstid testet denne Panasonic skægtrimmer, hvilket jeg har været rigtig tilfreds med. Behagelig trimning, let at justere og lang batteri levetid. Dermed vil jeg i høj grad anbefale denne enkle og brugervenlige trimmer.

Rasmus  18. august 2018 15:16

 

Testet i hverdagen

I samarbejde med Buzzador har jeg testet trimmeren ER-GB96-K503 og sammenholdt den med min gamle trimmer i samme prisklasse. ER-GB96-K503 er kort sagt bedre end den gamle: Den larmer ikke ret meget, den giver en ensartet klip uden alt for mange hår der ikke bliver ”fanget”.
Alt i alt en maskine der er alle pengene værd og som jeg foretrækker frem for min gamle maksine.

PALJ 17. august 2018 11:18

 

Alle bør have en

Rigtig godt produkt som er meget brugervenlig og giver gode muligheder for at trille og styke skægget efter ens ønske

Nicklas139 14. august 2018 20:28

 

Panasonic

Jeg har nu prøvet denne skægtrimmer et par gange og den er rigtig god. Den minder om en professionel skægtrimmer og kan trimme alle længer fra 0,5 mm til 30 mm. Virkelig god!
Kan klart anbefales.

Jendi57 14. august 2018 17:08

 

Rigtig god og præcis trimmer.

Jeg har i samarbejde med Buzzador og Panasonic testet den her trimmer.
Bladene er rigtigt skarpe, så den klipper præcist! Jeg elsker at den ikke skal sluttes til en stikkontakt, og at den er meget lydløs.
Der mangler en lille pamflet eller bog til at guide nybegyndere udi skæggets kunst. Men overall en meget brugbar trimmer, der leverer den den lover :)

KasperPizle 11. august 2018 11:51

 

Lækker, brugervenlig og funktionel trimmer

Endelig en ordentlig trimmer, der fungerer! Jeg har gennem tiden haft en del forskellige skægtrimmere, men flere har måttet lade livet efter blot få gange i brug. Denne maskine holder styrken, har god batterilevetid, trimmer tæt og er virkelig brugervenlig. Ikke så meget udenomssnak og ubrugelige udskiftelige dele, men ren og skær kvalitet! Jeg er yderst tilfreds med denne trimmer og kan kun anbefale den!

marcobruhn 7. august 2018 17:24

 

Panasonic ER-GB96

Har nu haft denne skægtrimmer fra Panasonic i noget tid og den skuffer ikke. Kan trimme alt fra 1mm til 30 mm med god effekt. Er nem at fade, da mm springet blot er 1mm. Kan klart anbefales.

Skægtrimmer der virker 7. august 2018 09:21

 

Super skægtrimmer

Førstehåndsindtrykket af skægtrimmeren er, at der er tale om kram, så jeg var spændt på at tage produktet i brug.
Synes trimmeren laver en skarp og præcis klipning og generelt er lækker at benytte. Den laver en ”glat” klipning og rykker ikke i hårene. Ændring af trimningslængde og skift af kamdelen er let.
Kunne dog godt bruge et mindre skær til trimning af overskæg, da jeg ikke synes ”detaljetilbehøret”, som gør skæret mindre, fungerer optimalt. Men måske det bare er en tilvænning?
Det er en stor fordel, at trimmeren er vandtæt og derfor kan skylles under vandhanen. Rengøring og vedligehold er således meget let at foretage.
Bartteritiden er lang og opladningstiden kort.
Alt i alt en trimmer, som i høj grad kan anbefales!

kalleguru 6. august 2018 11:06

 

imponerende maskine

I samarbejde med Buzzador har jeg testet denne maskine.
Min første tanke var, det er nok bare en maskine som alle de andre.. dårlig plastik.. men her blev jeg noget overrasket.. Det er efter min mening næsten en professonel maskine, men mange indstillinger og tilbehør.

Jeg er bange for jeg er blivet svært glad for den, special efter nu at have brugt den mange gange.

Cupedersen 2. august 2018 11:36

 

Fedt produkt!

Man får helt klart et velplejet skæg med denne trimmer. Den kommer med tre forskellige, tykke og robuste plastikhoveder der kan bruges til at opnå forskellige looks. Trimmeren er lækker at have i hånden og det er fedt, at den er vandtæt.
Batteritiden er rimelig holdbar og opladningen går hurtigt.
Produktet lev helt klart op til mine forventninger, dog er den lidt pricey, synes jeg.

Stefan0 2. august 2018 00:46

 

På dette website anvendes cookies for at forbedre websitet for dig som bruger. Hvis du bliver på dette website uden at ændre dine indstillinger for cookies, accepterer du, at vores cookies anvendes. Vi gemmer ingen personlige oplysninger via cookies, og oplysninger om dig som besøgende på sitet kan ikke spores af os via cookies. Hvis du vil vide mere om, hvilke cookies vi anvender, eller hvordan du kan ændre dine indstillinger, kan du gå ind på vores Cookies policy. OK Se mere