Panasonicin tietosuojailmoitus

 

Tämän tietosuojailmoituksen tarkoituksena on kertoa, miten käytämme keräämiämme, sinua koskevia tietoja (jäljempänä ”henkilötiedot”). Olemme pyrkineet kuvailemaan toimintamme riittävän yksityiskohtaisesti, jotta saisit tarvitsemasi tiedot yhdellä silmäyksellä. Halutessasi saat lisätietoja seuraamalla linkkejä.

 

Tietosuojailmoitusta sovelletaan laitteisiin, tuotteisiin, sivustoihin tai sovelluksiin, jotka viittaavat tai linkittyvät tietosuojailmoitukseen (kokonaisuutena ”palvelut”) ja sitä sovelletaan riippumatta siitä, käytätkö palvelujamme tietokoneella, matkapuhelimella, tabletilla, televisiolla vai muulla laitteella.

 

Napsauta alla olevia linkkejä saadaksesi lisätietoja tietosuojakäytännöistämme:

 

1. Keitä me olemme?

 

2. Mitä ovat henkilötiedot?

 

3. Mitä henkilö​​tietoja Panasonic kerää sinusta?

    A. Henkilötiedot, jotka annat suoraan

    B. Palveluiden käyttötietosi

    C. Henkilötiedot kolmannen osapuolen lähteistä

 

4. Millä laillisella perusteella käytämme henkilötietojasi?

 

5. Miten käytämme henkilötietojasi?

 

6. Kenelle ja mihin annamme henkilötietojasi?

 

7. Mitä teemme henkilötietojesi suojaamiseksi?

 

8. Sinun oikeutesi ja niiden käyttäminen

 

9. Tietojen säilyttäminen – Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi

 

10. Kolmansien osapuolten linkit ja tuotteet palveluissamme

 

11. Evästeet

 

12. Valintasi (esim. markkinointiin liittyvät sähköpostit tai muunlainen yhteydenpito)

 

13. Lasten henkilötiedot

 

14. Muutokset tähän tietosuojailmoitukseen

 

15. Ota yhteyttä / lisätietoja

 

1. Keitä me olemme?

 

I. Panasonic Nordic, Filial till Panasonic Marketing Europe GmbH, Telefonvägen 26, 126 26 Hägersten, Sweden (”Panasonic”, ”me”, ”meitä” tai ”meidän”).

 

II. Olemme osa Panasonic Corporationia, jonka päätoimipaikka on Kadoma, Osakan prefektuuri, Japani.

 

III. Meillä on useita tytäryhtiöitä, jotka löytyvät täältä: https://www.panasonic.com/global/corporate/profile/group-companies.html#renketsu

 

2. Mitä ovat henkilötiedot?

 

Tämän tietosuojailmoituksen yhteydessä ”henkilötiedot” tarkoittavat kaikkia henkilöön liittyviä tietoja ja/tai tietoja, jotka liittyvät tunnistettuun tai tunnistettavaan henkilöön (kuten sinuun). Tietoja, joista sinut voi tunnistaa, voivat olla esimerkiksi nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, valokuvasi, maksutietosi, Panasonic-tuotteesi/-laitteesi tunnistenumero, sijaintitietosi, online-tunnisteet (esim. evästetunnisteet ja IP-osoitteesi). Tieto, jonka perusteella sinua ei voida tunnistaa, mutta jonka me yhdistämme sinuun, lasketaan myös henkilötiedoksi.

 

3. Mitä henkilö​​tietoja Panasonic kerää sinusta?

 

A. Henkilötiedot, jotka annat suoraan

 

Joidenkin tarjoamiemme palveluiden kautta voit tai sinun täytyy antaa meille henkilö​​tietoja suoraan.

 

I. Kun luot Panasonic-tilin verkkosivuillamme, sovelluksissamme tai verkkokaupoissamme

 

Kun luot tilin Panasonicin verkkosivuilla tai sovelluksessa (kuten "My Panasonic" tai "eShop"), pyydämme sinua antamaan tiettyjä henkilötietoja, kuten sukupuolesi, etunimesi, sukunimesi, sähköpostiosoitteesi, syntymäaikasi ja kotimaasi. Vaaditut tiedot saattavat vaihdella valitsemastasi palvelusta riippuen. Kun luot eShop-tilin ostaaksesi Panasonic-tuotteita, pyydämme postiosoitettasi , laskutusosoitettasi ja –tietojasi ostostesi käsittelemiseksi. Käytät sähköpostiosoitettasi ja salasanaasi kirjautuaksesi tilillesi.

 

Kun ostat Panasonic-tuotteita tai -laitteita Panasonicin verkkosivuilla

 

Jos ostat Panasonic-tuotteen tai –laitteen Panasonicin verkkosivuilta, keräämme sinulta henkilötietojasi, kuten nimesi, postiosoitteesi ja puhelinnumerosi, jotta voimme käsitellä ja täyttää tilauksesi. Emme katso tai tallenna maksukorttisi tietoja. Worldpay (UK) Ltd., Worldpay Limited, Worldpay AP Ltd. ja Worldpay BV käsittelevät maksukorttisi tiedot käyttäessäsi maksukorttia ostoksen tekemiseen verkkosivuillamme. Suosittelemme, että luet Worldpay:n tietosuojailmoituksen (http://www.worldpay.com/uk/privacy-policy) ymmärtääksesi, kuinka he käyttävät henkilötietojasi.

 

II. Kun rekisteröit Panasonic-tuotteen tai –laitteen

 

Voit halutessasi rekisteröidä tuotteen tai laitteen hyödyntääksesi sen ominaisuuksia tai etuja, kuten tuotteen/laitteen takuun tai tarjouksen. Tuotteen tai laitteen rekisteröimiseksi voimme kerätä henkilötietoja, kuten nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi ja omistamasi Panasonic-tuotteen tai -laitteen tiedot, kuten sen sarjanumerot (tai muu tuotteen/laitteen tunniste) ja ostopäivän. Tutustu liitteeseen 1, jos käytät Panasonic Smart Home -tuotteita tai -palveluita.

 

III. Kun kommunikoit Panasonicin kanssa

 

Kun olet yhteydessä asiakastukeemme sähköpostitse, puhelimitse, henkilökohtaisesti tai live-chatin avulla, voimme kerätä henkilö​​tietoja, kuten nimesi, postiosoitteesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi ja toivomasi yhteydenottotavat. Voimme myös kerätä tietoja omistamistasi Panasonic-tuotteista tai laitteista, kuten niiden sarjanumerot ja ostopäivät. Voimme myös luoda lokeja/raportteja, jotka ovat hyödyllisiä tuotteen tai sovelluksen suorituskykyyn liittyvien ongelmien diagnosoinnissa, ja kerätä asiaan liittyviä tietoja. Käytämme näitä tietoja tarjotaksemme sinulle asiakas- ja tuotetukea. Voimme käyttää asiaankuuluvaa Panasonic-profiiliasi/-tiliäsi, jotta voimme tarjota sinulle tarvitsemasi tai pyytämäsi avun tai tuen. Voimme myös tallentaa ja arvioida keskustelujasi asiakastuen edustajien kanssa (esim. ottaessasi meihin yhteyttä puhelimitse) koulutuksen ja valitusten käsittelyn yhteydessä sekä tarkastellaksemme tietoja, jotka olet toimittanut vastaamalla vapaaehtoiseen asiakastutkimukseen. Tallennamme ja/tai tarkastelemme kanssamme käymiäsi keskusteluja vain kun se on sovellettavien lakien puitteissa sallittua, ja kerromme aina tekevämme niin viimeistään keskustelun alussa.

 

IV. Keskustelualueet ja foorumit

 

Jotkut Panasonicin verkkosivustot ja -sovellukset sisältävät keskustelualueita, foorumeita, ilmoitustauluja, chat-toimintoja, blogeja ja muita vastaavia ominaisuuksia (”yhteisöjen julkaisut”), joiden kautta voit lähettää tietoja, viestejä ja muita materiaaleja. Kun luovutat henkilötietojasi tällaisten palveluiden kautta, kehotamme sinua olemaan erittäin varovainen, koska niistä voi tulla julkisia tietoja, jotka ovat verkkosivustojemme kävijöiden ja suuren yleisön saatavilla.

 

Jotta yhteisöjen julkaisuihin osallistuminen olisi mahdollista, meidän on rekisteröintiprosessin yhteydessä kerättävä tiettyjä henkilötietoja, mukaan lukien nimesi, käyttäjätunnuksesi, salasanasi, sähköpostiosoitteesi, syntymäaikasi ja yhteystietosi (esim. sähköpostiosoite, puhelinnumero).

 

V. Kampanjat, pelit, palkinnot ja kilpailut

 

Jos osallistut arvontoihin, kilpailuihin, online-peleihin tai vastaaviin kampanjoihin, esim. cash back (”toiminta”), saatamme käyttää antamiasi henkilötietoja tällaisten toimintojen hallintaan. Tällaisten toimintojen hallinnoimiseksi voimme edellyttää, että annat tiettyjä henkilötietoja, kuten etu- ja sukunimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi, syntymäajan ja kotimaasi

 

Mikäli henkilötietojesi käsittelyä edellyttävän kampanjan ehdot ovat ristiriidassa tämän tietosuojailmoituksen kanssa, kampanjan ehdot ovat ensisijaiset, ja suosittelemme tarkistamaan kaikki toimintakohtaiset ehdot huolellisesti.

 

VI. Tilaukset ja uutiskirjeet

 

Kun tilaat markkinointiviestejämme ja uutiskirjeitämme, keräämme henkilötietojasi, kuten sähköpostiosoitteesi, etu- ja sukunimesi ja sukupuolesi. Tarjoamme tilauspalveluita soveltuvan lainsäädännön mukaisesti ja vain, jos olet nimenomaisesti pyytänyt meitä tekemään näin.

 

VII. Jos lataat henkilötietoja Panasonicin verkkosivuille tai verkkosovellukseen

 

Yllä olevan lisäksi saatamme kerätä muita henkilötietoja, joita annat meille lataamalla sisältöjä (esim. videoita tai kuvia) verkkosivuillemme tai -sovelluksiimme. Näissä tapauksissa saatamme kerätä seuraavia henkilötietoja kyseisten sisältöjen julkaisemiseksi verkkosivuillamme tai -sovelluksissamme: nimesi, sähköpostiosoitteesi, maksutietosi tositteena (esim. tietyissä verkkokampanjoissa) ja muita lataamiesi sisältöjen sisältämiä henkilötietoja. Keräämme tällaisia sisältöjä soveltuvan lainsäädännön mukaisesti.

 

B. Palveluiden käyttötietosi

 

Voimme kerätä tietoja palveluidemme käytöstä Panasonic-laitteen/-tuotteen ohjelmiston kautta ja muilla keinoilla, tai tietoja online-sovellustemme käytöstä. Voimme esimerkiksi kerätä:

 

I. Laite-/tuotetietoja – esimerkiksi laitteesi malli, laitteen langattoman verkkoliittymän MAC-osoite ja laitteen käyttämät matkapuhelinnumerot ottaessasi yhteyttä Panasonicin asiakaspalveluun, matkapuhelinverkon tiedot, mobiilikäyttöjärjestelmäsi, käyttämäsi mobiiliselaimen tyyppi, aikavyöhykkeen asetus ja muut yksilöivät laitetunnisteet, IP-osoite, käyttöjärjestelmän tiedot ja palveluissa käyttämäsi laitteen asetukset.

 

II. Lokitiedot – esimerkiksi palvelun käytön aika ja kesto, palvelun kautta syötetyt hakulausekkeet ja kaikki laitteeseen (kuten tietokoneeseesi, matkapuhelimeesi tai tablettiisi) tai sovellukseen asetettujen evästeiden tiedot.

 

III. Sijaintitiedot – esimerkiksi tuotteen tai laitteen GPS-signaali tai läheisten WiFi-liitäntäpisteiden ja tukiasemien tiedot, jotka voidaan lähettää meille, kun käytät tiettyjä palveluja. Jotkut sijaintitiedot sallivat palvelumme vaativat henkilötietojasi, jotta ominaisuus toimisi. Jos haluat käyttää tiettyä ominaisuutta, sinulta pyydetään tietojen keräämisen yhteydessä suostumus siihen, että tietojasi käytetään tähän tarkoitukseen. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa muuttamalla laitteesi/tuotteesi asetuksia.

 

IV. Äänitiedot – esimerkiksi äänestäsi tekemämme nauhoitteet, jotka saatamme tallentaa palvelimillemme käyttäessäsi äänikomentoja.

 

V. Muut tiedot – esimerkiksi palveluiden käyttöösi liittyviä tietoja, kuten käyttämäsi verkkosovellukset, verkkosivut ja se, kuinka käytät palvelujemme kautta tarjottuja sisältöjä.

 

C. Henkilötiedot kolmannen osapuolen lähteistä

 

Saatamme saada henkilö​tietoja kolmansilta osapuolilta (eli muilta yrityksiltä), lisätietoja seuraavassa:

 

I. Tiedot julkisesti saatavilla olevista lähteistä

 

Voimme saada henkilö​​tietojasi julkisesti saatavilla olevista lähteistä, edellyttäen, että tällaisten tietojen vastaanottaminen on sovellettavien lakien mukaista. Voimme yhdistää näitä tietoja muihin tietoihin, jotka saamme sinulta tai sinusta.

 

II. Kirjautuessasi tilillesi hyödyntäen sosiaalisen median tunnuksiasi

 

Voimme myös saada tietoja sinusta sosiaalisen verkostoitumisen sivustoista, kun päätät liittyä kyseisiin sivustoihin.

 

Panasonic mahdollistaa kirjautumisen Facebook tai muun sosiaalisen verkoston -tilin avulla. Toimiessasi näin sallit Facebookin tai tai muun sosiaalisen verkoston antamaan tiettyjä henkilötietojasi Facebook-tililtäsi meille. Näihin henkilötietoihin kuuluvat nimesi, sukupuolesi yleinen sijaintisi, linkki Facebook-profiiliisi, aikavyöhykkeesi, syntymäaikasi, profiilikuvasi, "tykkäyksesi" ja listan "kavereistasi". Facebook toimii rekisterinpitäjänä ja kerää nämä henkilötiedot ja kyseiset tiedot tulevat tämän tietosuojailmoituksen piiriin.

 

Suosittelemme, että tutustut Facebookin toimintamalleihin, jotta pystyt hallinnoimaan henkilötietojasi ja niiden Facebookin toimesta tapahtuvaa jakamista meille. Voit tehdä näin käyttämällä Facebook-tilisi yksityisyysasetuksia.

 

4. Millä laillisella perusteella käsittelemme henkilötietoja?

Emme saa käsitellä henkilötietoja, jos meillä ei ole siihen laillista perustetta.

Näin ollen käsittelemme henkilötietojasi vain kun:

 

I. olemme aiemmin saaneet yksiselitteisen suostumuksesi;

II. käsittely on tarpeen sellaisen sopimuksen täytäntöön panemiseksi, jossa sinä olet osapuolena, tai sopimuksen tekemistä edeltävien toimenpiteiden toteuttamiseksi sinun pyynnöstäsi;

III. käsittely on tarpeen meidän lakisääteisen velvoitteemme noudattamiseksi;

IV. käsittely on tarpeen sinun tai toisen luonnollisen henkilön elintärkeiden etujen suojaamiseksi;

V. käsittely on tarpeen meidän oikeutettujen etujemme toteuttamiseksi, paitsi milloin henkilötietojen suojaa edellyttävät etusi tai perusoikeutesi ja -vapautesi syrjäyttävät tällaiset edut. Esimerkkeinä tällaisista 'oikeutetuista eduista' ovat:

    I. kustannustehokkaiden palveluiden hyödyt (esim. saatamme käyttää palveluntarjoamia tiettyjä alustoja);

    II. IT-järjestelmiemme turvallisuuden, arkkitehtuurin ja verkostojen suojaaminen; ja

    III. yritys- ja sosiaalivastuu tavoitteidemme saavuttaminen.

 

5. Miten käytämme tietojasi?

 

Voimme käyttää keräämiämme henkilö​​tietoja seuraaviin tarkoituksiin:

 

I. Tilin luominen/sisäänkirjautuminen verkkosivuillemme, sovelluksiimme tai eShopeihin – mahdollistaaksemme käyttäjätilin luomisen verkkosivuillemme, sovelluksiimme tai eShopiemme sekä mahdollistaaksemme näille sivuille kirjautumisen;

II. Tuotteiden/laitteiden rekisteröinti – sinun tai tuotteesi/laitteesi rekisteröinti mihin tahansa palveluumme;

III. Online-ostot – mahdollistaaksemme online-ostojen tekemisen palveluissamme eShop-verkkosivun tai muun sovelluksen avulla sekä avustaaksemme maksutoiminnoissa tarpeidesi mukaan, jotta voit tehdä ostoksesi ilman teknisiä ongelmia;

IV. Palvelujemme tarjoaminen – palvelujemme tai haluamasi erityisen ominaisuuden tarjoaminen, mukaan lukien se, että voimme täyttää sopimusvelvollisuutemme (kuten tuotteen tai laitteen takuu);

V. Kyselyt – mielipiteiden tai kommenttien pyytäminen palveluistamme ja muut tutkimukset;

VI. Mukautettu ja kohdistettu sisältö – räätälöidyn sisällön tarjoaminen ja suositusten antaminen palveluissamme tekemiesi aiempien toimintojen perusteella. Voimme käyttää henkilötietoja palveluidemme, sisällön, suosituksiemme, mainoksien ja viestintämme tehokkaampaan kohdentamiseen (lisätietoja tästä löytyy evästekäytännöstämme);

VII. Markkinointitoiminta – toimittaaksemme sinulle uutiskirjeitä ja muuta viestintää postitse, sähköpostitse, puhelimitse tai tekstiviestitse vain jos olet antanut suostumuksesi vai tai jos tämä on sovellettavan lain nojalla sallittua;

VIII. Profilointi – tehdäksemme ennusteita kiinnostuksenkohteistasi ja tarjotaksemme sinulle suoramarkkinointia sen perusteella;

IX. Mainonta – mainonta, kuten räätälöityjen mainosten ja sponsoroidun sisällön tarjoaminen ja mainosviestintä;

X. Analyysitarkoitukset – markkinoiden, asiakkaiden, tuotteiden, laitteiden ja muiden palveluiden arviointi ja analysointi (mukaan lukien tuotteisiimme ja palveluihimme liittyvien mielipiteittesi kysyminen sekä asiakastutkimusten tekeminen);

XI. Tilastot – nimettömien koontitilastojen luominen palvelujemme käytöstä. Tätä anonyymiä tietoa voidaan jakaa kolmansien osapuolten kanssa.

XII. Palvelun parantaminen – uusien ja olemassa olevien Panasonic-tuotteiden ja -palveluiden, suositusten, mainosten ja muun viestinnän kehittäminen ja parantaminen, sekä lisätietojen saaminen mieltymyksistäsi;

XIII. Asiakastukipalvelut – asiakastukipalvelujen tarjoaminen laitteellesi tai tuotteellesi tai mahdollisten muiden tukipyyntöjesi käsittely (kuten valitusten käsittely);

XIV. Liiketoiminnalliset tavoitteet – liiketoiminnan seuranta ja sisäinen kirjanpito;

XV. Kommenttiesi julkaiseminen – jos lataat tuote- tai laitearvosteluja, kommentteja tai sisältöä verkkosivustoihimme tai sovelluksiimme, tai jos olet vastannut vapaaehtoiseen kyselyyn, voimme linkittää tai julkaista kommenttejasi, myös omissa mainoksissamme.

XVI. Turvallisuus – suojellaksemme asiakkaitamme (esim. estämällä roskaposteja tai palveluidemme käyttäjien huijausyrityksiä); hoitaa ja ylläpitää palveluidemme turvallisuutta (esim. estämällä tai pysäyttämällä hyökkäyksen järjestelmiimme tai verkkoihimme); tai suojellaksemme Panasonicin omaisuutta ja oikeuksia, muun muassa täytäntöön panemalla palveluidemme käyttämistä koskevia ehtoja ja sopimuksia;

XVII. Oikeudelliset velvoitteet – Euroopan unionin jäsenvaltioiden kansallisista ja Euroopan unionin lainsäädännöstä johtuvien oikeudellisten velvoitteidemme noudattaminen;

XVIII. Kilpailut ja tarjouskampanjat – toiminnan järjestämiseksi ja osallistumisesi lain sallimassa laajuudessa kirjaamiseksi sekä antaaksemme henkilötietojasi kumppaneillemme ja toiminnan sponsoreille;

XIX. Koulutus – henkilöstön koulutus ja laadunvarmistus, erityisesti asiakastuen edustajien osalta;

XX. Päivitykset – kanssasi kommunikointi, mukaan lukien tiliisi, profiileihisi tai ostotapahtumiisi liittyvä kommunikointi, tärkeiden tietojen antaminen tuotteistasi, laitteistasi, sovelluksestasi tai muusta palvelusta, ilmoituksien lähettäminen sinulle mahdollisista olennaisista muutoksista tietosuojailmoituksessamme, ja, jos sinä ja sovellettavat lait sallivat, markkinointi ja palveluihimme liittyvien tarjousten lähettäminen.

XXI. Henkilötietojen yhdistäminen – yhdistääksemme sinulta keräämiämme henkilötietoja, jotta voimme esimerkiksi tarjota parempia tukipalveluita ja paremmin personalisoitua sisältöä;

XXII. Yritysjärjestelyt – hallinoidaksemme yritystämme koskevia yritysjärjestelyitä, mukaan lukien yrityssaneeraus, sulautuminen, siirto, myynti, yhteisyritys, luovutus tai muu luovutus, jolla kaikki tai mikä tahansa osa Panasonicin liiketoiminnasta, omaisuudesta tai osakkeista (esim. yhteydessä konkurssiin tai muuhun vastaavaan järjestelyyn).

 

6. Kenelle ja mihin annamme henkilötietojasi?

 

Emme luovuta ilman suostumustasi henkilö​​tietojasi kolmansille osapuolille niiden omaa itsenäistä markkinointia tai liiketoimintaa varten. Saatamme kuitenkin antaa henkilötietosi seuraaville tahoille:

 

A. Henkilötietoja vastaanottavat kolmannet tahot

 

I. Panasonicin tytäryhtiöt

Saatamme joutua siirtämään henkilötietojasi muille Panasonicin tytäryhtiöille voidaksemme toimittaa tarvitsemasi palvelut tai muun pyytämäsi palvelun/avun. Kaikki Panasonicin tytäryhtiöt ovat velvollisia noudattamaan tässä tietosuojailmoituksessa määriteltyjä tietosuojakäytäntöjä.

 

II. Valitut kumppanit

Saatamme jakaa henkilötietojasi huolella valituille liikekumppaneillemme (esim. teleyhtiöille). Nämä kumppanit saattavat käyttää henkilötietojasi pyynnöstäsi Panasonicin palveluiden (kuten videosisältöjen) toimittamiseksi, tehdä ennusteita mielenkiinnonkohteistasi ja ne saattavat tarjota sinulle markkinointimateriaaleja, mainoksia ja muita materiaaleja.

 

III. Palveluntarjoajat

Käytämme kolmannen osapuolen palveluntarjoajia auttamaan meitä tiettyjen toimintojen ja palvelujen hallinnassa puolestamme, esimerkiksi ostosten suorittamisessa ja tuotteiden toimittamisessa, luottokorttimaksujen käsittelyssä, postin ja sähköpostiviestien lähetyksessä, tekstiviestien lähetyksessä, mainosten tarjoamisessa, palveluiden käytön analysoinnissa, markkinointikampanjoiden tehokkuuden seurannassa ja käyttäjien yhteyden mahdollistamisessa sosiaaliseen verkostoon sekä petostarkistuspalvelujen ja asiakastukipalvelujen tarjoamisessa. Voimme jakaa henkilötietojasi kolmannen osapuolen palveluntarjoajille vain, jotta he voisivat tuottaa palveluita puolestamme, ja he toimivat ainoastaan ohjeidemme mukaisesti. Seuraavassa on esimerkkejä kolmannen osapuolen palveluntarjoajista, joita käytämme:

a. Sähköpostipalveluntarjoajat – [Oraclen ELOQUA] pilvipalveluja käytetään lähettämään sinulle sähköpostiviestejä markkinointiasetuksiesi mukaisesti.

b. Analyysipalveluntarjoajat – analytiikantarjoajia käytetään auttamaan meitä ymmärtämään tuotteidemme/laitteidemme ja muiden palveluidemme käyttöä, jotta voimme parantaa palveluitamme. Tällä hetkellä käyttämämme analytiikantarjoaja on Google Analytics. Katso lisätietoja evästekäytännöstämme.

 

IV. Sosiaalisten verkostojen tarjoajat

Voimme luovuttaa henkilötietojasi, kuten sähköpostiosoitteesi, tietyille sosiaalisten verkostojen tarjoajille, jotta he voivat auttaa meitä näyttämään mainoksia palveluistamme sosiaalisen verkoston sivuillasi. Jaamme henkilötietojasi sosiaalisen verkostoitumisen tarjoajien kanssa vain markkinointiasetuksiesi ja sovellettavien lakien mukaisesti.

 

V. Kolmannet osapuolet lainsäädännön tai palvelujemme suojaamisen vaatiessa

Luovutamme henkilötietojasi sovellettavan lain noudattamiseksi tai vastataksemme asianmukaiseen oikeusprosessiin, mukaan lukien lainvalvontaviranomaisten tai muiden valtion virastojen pyynnöt; suojataksemme asiakkaitamme (esim. estääksemme roskapostin tai yrittäessämme paljastaa petolliset palvelujen käyttäjät); ylläpitääksemme palvelujemme turvallisuutta (esim. estääksemme tai lopettaaksemme hyökkäykset järjestelmiimme tai verkostoihimme); tai suojellaksemme Panasonicin oikeuksia tai omaisuutta, mukaan lukien palvelujen käyttöä koskevien ehtojen tai sopimusten noudattamisen valvonta.

 

VI. Anonyymit tilastot

Valmistamme ja kehitämme nimettömiä, koottuja tai yleisiä tietoja ja tilastoja eri tarkoituksiin (kuten tässä tietosuojailmoituksessa ilmoitetaan). Koska nämä tiedot ovat nimettömiä (eli sinua ei voida tunnistaa niistä), emme pidä näitä tietoja henkilötietoina. Siten voimme jakaa niitä minkä tahansa kolmannen osapuolen (kuten tytäryhtiöidemme, yhteistyökumppaneidemme, mainostajien tai muiden) kanssa.

 

VII. Muut osapuolet suostumuksellasi tai ohjeistuksestasi

Voimme jakaa henkilö​tietojasi kolmansien osapuolten kanssa, kun hyväksyt tai pyydät tällaista jakamista.

 

Useat Panasonicin palvelut antavat sinulle mahdollisuuden lähettää ja jakaa tiettyjä henkilö​​tietoja, kuten viestejä, valokuvia, videoita ja muuta sisältöä. Muut henkilöt voivat tarkastella ja päästä käsiksi kaikkiin henkilötietoihisi, jotka päätät lähettää ja jakaa julkisella profiililla. Sinun tulee aina noudattaa varovaisuutta, kun käytät tällaisia ​​Panasonic-palveluita.

 

B. Tietojen kansainvälinen siirto

 

Sinulta keräämämme henkilötiedot saatetaan tallentaa ja käsitellä alueellasi tai ne saatetaan siirtää, tallentaa tai niitä saatetaan muutoin käsitellä Euroopan talousalueen ("ETA") ulkopuolella, esim. Kanadassa ja Japanissa tai missä tahansa maassa, joka ei tarjoa riittävää, Euroopan komission vaatimaa henkilötietojen suojan tasoa ja jossa Panasonicin, sen tytäryhtiöiden tai palveluntarjoajien tilat sijaitsevat.

 

Siirtäessämme henkilötietojasi ETA:n ulkopuolelle varmistamme, että siirtoa koskevat sopivat suojatoimenpiteet (esimerkiksi riittävillä siirtosopimuksilla ja -mekanismeilla, kuten EU:n mallilausekkeilla), jotta voimme varmistaa, että kolmannen tahon palveluntarjoajamme tarjoavat riittävän suojan henkilötiedoillesi. Voit pyytää lisätietoja aiheeseen liittyen ja saada kopion kyseisistä suojatoimenpiteistä lähettämällä pyynnön tämän tietosuojailmoituksen lopussa olevalle, Ota yhteyttä / Lisätietoja -osiossa mainitulle kontaktille.

 

7. Mitä teemme tietojesi suojaamiseksi?

 

A. Yleistä

 

Panasonic on ottanut käyttöön asianmukaiset fyysiset ja tekniset toimenpiteet, jotka suojaavat palvelujemme yhteydessä kerättyjä henkilö​​tietoja. Näissä toimenpiteissä huomioidaan:

 

I. huipputason teknologian;

II. käyttöönoton kustannukset;

III. tietojen luonteen; ja

IV. käsittelyyn liittyvät riskit.

 

Näiden tarkoituksena on tarjota suojaus tietojen tapaturmaista tai laitonta tuhoamista tai muuttamista, tapaturmaista hävittämistä, luvatonta paljastamista tai pääsyä sekä muuta laitonta käsittelyä vastaan.

 

Huomaa kuitenkin, että vaikka käytämme asianmukaisia toimenpiteitä henkilötietojesi suojaamiseksi, mikään verkkosivusto, tuote, laite, online-sovellus tai tietojen siirto, tietokonejärjestelmä tai langaton yhteys ei ole täysin turvallinen, joten emme voi taata henkilötietojesi turvallisuutta.

 

B. Salaus

 

Kaikki antamasi henkilötiedot tallennetaan turvallisiin tietokeskuksiimme. Kaikki meidän tai osoittamamme kolmannen tahon palveluntarjoajan WorldPay Ltd:n käsittelemät maksutapahtumat salataan käyttäen Secured Sockets Layer –teknologiaa. Jos olemme antaneet sinulle (tai olet itse valinnut) salasanan, joka mahdollistaa tiettyihin palveluihin pääsyn (esim. My Panasonic Profile- tai eShop-tilisi), sinä olet vastuussa salasanan luottamuksellisuudesta. Me emme tule pyytämään sinua jakamaan salasanaasi kenenkään kanssa.

 

C. Muut turvatoimet

 

Tietoturva, mukaan lukien henkilötietojen suojaaminen, on organisoitu maailmanlaajuisessa Panasonic-ohjelmassa nimeltä ”Information Security Management” (ISM). Siihen liittyvät tavoitteet, standardit ja täytäntöönpanotoimet on organisoitu maailmanlaajuisesti päteviin käytäntöihin, standardeihin ja suuntaviivoihin. Kaikki Keski-Euroopan tietotekniset järjestelmät arvioidaan ulkoisesti ja ne kuuluvat ISO 27001 -sertifioinnin alaiseen tietoturvan hallinnointi sääntelyyn. Ohjelma ja kaikki sen osat noudattavat vahvaa vuosittaista PDCA-lähestymistapaa (Plan-Do-Check-Act), jolla varmistetaan kaikkien tietojen luottamuksellisuus, eheys ja saatavuus aina tietojen keräyksestä niiden hävittämiseen asti.

 

D. Sosiaalisen median ja foorumin ominaisuuksien käyttäminen

 

Tietyt palvelut sisältävät sosiaalisen verkostoitumisen, keskusteluryhmän tai foorumin ominaisuuksia. Varmista, että käyttäessäsi näitä ominaisuuksia et lähetä henkilötietoja, joita et halua muiden käyttäjien näkevän, keräävän tai käyttävän.

 

8. Mitkä ovat sinun oikeutesi ja kuinka voit käyttää niitä?

 

A. Mitkä ovat sinun oikeutesi?

 

Panasonic kerää, tallentaa ja käsittelee henkilötietojasi tietosuojalainsäädännön mukaisten oikeuksiesi mukaisesti.

 

Tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeutesi sisältävät oikeuden päästä tarkastelemaan henkilötietojesi kopiota, oikeuden pyytää oikaisemaan tai päivittämään virheelliset henkilötiedot ja oikeuden vastustaa sovellettavan lainmukaisesti henkilötietojesi käsittelyä.

 

Sinulla on myös oikeus pyytää henkilötietojesi poistamista, ja jos olet hyväksynyt henkilötietojesi käsittelyn, sinulla on oikeus peruuttaa tällainen suostumus milloin tahansa (peruutuksella ei ole vaikutusta sitä edeltävän käsittelyn laillisuuteen). Lisäksi sinulla on tietyissä tilanteissa oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen, mikä tarkoittaa oikeutta pyytää antamiesi henkilötietojen palauttamista sinulle jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa sekä oikeus pyytää henkilötietojesi siirtoa kolmannelle taholle meidän sitä estämättä huomioiden kuitenkin oman salassapitovelvollisuutesi.

 

B. Oikeuksiesi käyttäminen

 

Jos haluat käyttää mitä tahansa edellä mainituista oikeuksistasi, ota yhteyttä meihin millä tahansa tämän tietosuojailmoituksen lopussa Ota yhteyttä / Lisätietoja -osion määrittelemällä tavalla.

 

C. Valitukset

 

Jos et ole tyytyväinen tapaamme käsitellä henkilötietojasi, ota yhteyttä meihin millä tahansa tämän tietosuojailmoituksen lopussa Ota yhteyttä / Lisätietoja -osion määrittelemällä tavalla. Vaihtoehtoisesti voit yllä olevien oikeuksiesi ohella tehdä valituksen toimivaltaiselle valvontaviranomaiselle.

 

9. Tietojen säilyttäminen – Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi

 

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan kuin niitä tarvitaan siihen tarkoitukseen, jota varten ne on kerätty tässä tietosuojailmoituksessa esitetyllä tavalla, jollei laissa muuta vaadita. Kun henkilötietojasi ei enää tarvita siihen tarkoitukseen, jota varten ne on kerätty, tai jos laissa ei enää vaadita niiden säilyttämistä, ne poistetaan tai palautetaan sinulle soveltuvan lainsäädännön mukaisesti.

 

10. Kolmansien osapuolten linkit ja tuotteet palveluissamme

 

Sivustomme, sovelluksemme ja tuotteemme voivat sisältää linkkejä muihin kolmansien osapuolten sivustoihin, jotka eivät ole Panasonicin hallinnoimia ja verkkosivustoillamme tai tuotteessasi ja laitteissasi saattaa olla sovelluksia, jotka voit ladata kolmansilta osapuolilta. Nämä linkitetyt sivustot ja sovellukset eivät ole Panasonicin valvonnassa, emmekä siksi ole vastuussa linkitettyjen verkkosivustojen ja online-sovellusten tietosuojakäytännöistä tai sisällöstä. Jos päätät käyttää kolmannen osapuolen sivustoja tai sovelluksia, kolmannen osapuolen verkkosivustolla tai sovelluksella kerättyjä henkilötietoja hallitaan kyseisen kolmannen osapuolen tietosuojakäytännössä. Suosittelemme, että perehdyt huolellisesti sen kolmannen osapuolen tietosuojakäytäntöön, joille annat henkilötietoja.

 

11. Evästeet

 

A. Mitä evästeet ovat?

 

Panasonic ja tietyt muut kolmannet osapuolet, jotka tarjoavat palveluihin sisältöä, mainontaa tai muuta toimintoa, voivat käyttää evästeitä ja muita tekniikoita tietyissä palvelujemme osa-alueissa. Evästeet ovat pieniä seurantakoodeja, joita verkkopalvelin voi lukea verkkotunnuksessa, joka asettaa evästeen kiintolevyllesi. Voimme käyttää evästeitä valintojesi ja asetuksiesi tallentamiseen, auttamaan sinua sisäänkirjautumisessa, tarjoamaan kohdistettuja mainoksia ja analysoimaan sivuston toimintoja.

 

Huomioithan, että voit muokata selaintasi siten, että se ilmoitta sinulle, kun sille lähetetään evästeitä. Jos et halua vastaanottaa evästeitä, voit kieltää evästeet kokonaan muuttamalla asianmukaista asetusta selaimessasi. Huomioi myös, että kaikkien evästeiden kieltämisen johdosta kaikki palveluiden ominaisuudet eivät välttämättä ole käytettävissä tai toimi tarkoitetulla tavalla. Voit myös poistaa sinulle jo lähetetyt evästeet.

 

B. Lisätietoja evästeistä

 

Lisätietoja evästeistä, Panasonicin ja muiden kolmansien osapuolten evästeidenkäytöstä sekä evästeiden estämisestä saat Evästekäytännöstämme.

 

12. Valintasi (esim. markkinointiin liittyvät sähköpostit tai muunlainen yhteydenpito)

 

Me ja muut Panasonicin tytäryhtiöt voimme käyttää henkilötietojasi (kuten yhteystietojasi (esim. etu- ja sukunimi, sukupuoli, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero)) Panasonicin tuotteiden, laitteiden ja muiden palvelujen markkinointiin liittyvään yhteydenpitoon postitse, sähköpostilla, puhelimitse ja/tai tekstiviestillä My Panasonic -tililläsi tekemiesi sähköposti- ja yhteydenottovalintojen mukaisesti tai tavoilla, joihin olet muutoin suostunut.

 

Kun ostat Panasonic-tuotteita tai -laitteita, otat yhteyden asiakastuen edustajiin, luot tilin tai profiilin johonkin palveluumme (kuten My Panasonic -tilin tai eShop-tilin) tai tilaat jonkin palvelumme, sinulle voidaan tarjota mahdollisuus aloittaa (tai sovellettavan lain puitteissa lopettaa) tällaisen markkinointiin liittyvän yhteydenpidon vastaanottaminen.

 

Emme jaa henkilötietoja kolmannen osapuolen kanssa kolmannen osapuolen markkinointitarkoituksiin.

 

Voimme myös käyttää henkilötietojasi markkinointiviestintämme tehokkaampaan mukauttamiseen ja kohdistamiseen varmistaaksemme mahdollisuuksien mukaan, että markkinointiin liittyvä yhteydenpito on sinulle sopivaa.

 

Jos haluat lopettaa Panasonicin markkinointiin liittyvän yhteydenpidon, päivitä My Panasonic -tilisi sähköposti- ja yhteydenottovalinnat tai napsauta ”Peruuta tilaus” mistä tahansa meiltä saamastasi markkinointi- tai mainosviestistä.

 

13. Lasten henkilötiedot

 

I. Kuka on lapsi?

 

Panasonic pitää lapsena kaikkia alle 16-vuotiaita tai alempaa ikärajaa nuorempia, jos niin määritellään sovellettavissa tietosuojalaeissa.

 

II. Keräämmekö henkilötietoja lapsilta?

 

Emme tietoisesti kerää tai yritä kerätä henkilö​​tietoja lapsilta tai lapsista ilman vanhemman tai huoltajan suostumusta. Jos keräämme lapsilta henkilö​​tietoja, pyrimme aina varmistamaan kohtuullisin toimenpitein, että suostumus on saatu lapsen vanhemmalta tai huoltajalta.

 

III. Mitä teemme, kun lapset lähettävät meille henkilötietoja?

 

Jos saamme tietää, että meille toimitetut henkilötiedot liittyvät lapseen ilman vanhempien tai huoltajan suostumusta, pyrimme kohtuullisin toimenpitein

• poistamaan nämä henkilötiedot mahdollisimman pian; tai

• jos poistaminen ei ole mahdollista, varmistamaan, että näitä henkilö​​tietoja ei käytetä mihinkään tarkoitukseen eikä luovuteta millekään kolmannelle osapuolelle.

 

IV. Vanhempien tai huoltajan kyselyt

 

Jos olet vanhempi tai huoltaja, ja sinulla on kysyttävää siitä, miten Panasonic käsittelee lapsesi henkilötietoja, ota meihin yhteys. Yhteystiedot löytyvät alta kohdasta ”Ote yhteyttä / Lisätietoja”.

 

14. Muutokset tähän tietosuojailmoitukseen

 

Panasonic saattaa muuttaa tätä tietosuojailmoitusta. Tämän sivun alalaidassa oleva kohta ”Päivitetty viimeksi” kertoo milloin käytäntöä on viimeksi päivitetty. Muutokset tulevat voimaan, kun lähetämme tarkistetun tietosuojailmoituksen.

 

Ilmoitamme sinulle, jos nämä muutokset ovat olennaisia, ​​ja sovellettavan lain vaatiessa pyydämme suostumuksesi. Annamme tämän ilmoituksen sähköpostitse tai julkaisemalla ilmoituksen muutoksista Panasonicin verkkosivustolla tai muun asiaankuuluvan palvelun kautta.

 

15. Ota yhteyttä / Lisätietoja

 

Jos sinulla on kysyttävää henkilötietojesi keräämisestä, käsittelystä tai käytöstä tai jos haluat korjata, estää, oikaista, vastustaa, lukea tai peruuttaa hyväksyntäsi tämän tietosuojailmoituksen millekään osalle tai poistaa henkilötietojasi, ota meihin yhteys:

 

I. Postitse:

Panasonic Nordic, Filial till Panasonic Marketing Europe GmbH Germany

Telefonvägen 26

126 26 Hägersten

Sweden

 

II. Sähköpostitse:

Finance@eu.panasonic.com