Belgium [Dutch version]

Belangrijke terugroeping voor microgolfovens van SANYO

(EM-C8787B)

Beste klant,

Referentie microgolfovens: EM-C8787B

SANYO Sales & Marketing Europe GmbH kondigt tot zijn spijt aan dat ze een mogelijk defect hebben vastgesteld in de microgolfovens van het model dat hierboven wordt vermeld. De modellen in kwestie werden geproduceerd vanaf september 2010 en verkocht in België van september 2010 tot januari 2012. Als u een van deze modellen gebruikt, stop het gebruik ervan dan onmiddellijk. Haal het elektriciteitssnoer uit het stopcontact.

Productfoto en weergavepositie van modelnummer en serienummer

Hoe kunt u uw model-/serienummer controleren?
U kunt het model- en serienummer van uw microgolfoven vinden op een label achteraan op de microgolf. Controleer het model- en serienummer van uw SANYO microgolfoven.

Mogelijk defect
Voor elke microgolfoven met het model- en serienummer zoals op de lijst kan er mogelijk elektriciteit lekken: dat kan leiden tot een ernstige elektrische schok.

Oplossing
Als u een van deze modellen gebruikt, stop het gebruik ervan dan onmiddellijk. Haal het elektriciteitssnoer uit het stopcontact en gooi het a.u.b. veilig weg.

Betrokken modellen
Deze terugroeping heeft alleen betrekking op microgolfovens van SANYO met modelnummer EM-C8787B. Met andere microgolfovens van SANYO zijn er geen problemen. Als u een microgolfoven van SANYO hebt waarvan het serie- en modelnummer niet overeenkomt met de nummers op de lijst, moet u niets doen.

Lijst met serienummers

1009BEM00801A tot 01057A