Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for gi deg en bedre opplevelse av sidene. Dersom du fortsetter besøket ditt på dette nettstedet uten å endre innstillingene dine for informasjonskapsler så godtar du bruken av disse informasjonskapslene. Vi lagrer ingen personlig informasjon om deg i disse informasjonskapslene, og informasjon om deg som nettbruker kan ikke lagres av oss. Dersom du ønsker mer informasjon om hvilke informasjonskapsler som brukes, eller om hvordan du endrer innstillingene dine, kan du se vår Cookies policy. OK Se mer

https://myprofile.panasonic.eu/login?lang=no_NO&{0} /servlet/saml/logout4eu?{0} kr # ###,00 000 010 //panasonic-norway-purchase-now.ibrandiq.com/no/Widgets/Fluid/{0} //panasonic-norway-purchase-now.ibrandiq.com/Products/MultipleInStock/fluid/{0}

BrukervurderingER-GB96-K503 Vaskbar trimmer

Rangering(obligatorisk)Du må klikke på minst én stjerne.
Kommentar er obligatorisk
SEND INNBeklager. Rangeringen og kommentaren din kunne ikke sendes inn.

Hvis du er fornøyd med kommentaren, kan du sende den inn nå eller gå tilbake for å redigere den.

TILBAKESEND INN

Takk!

Anmeldelsen din er sendt inn og bør bli lagt ut snart.*
Etter dette forventer vi at kommentarene dine kommer til å bli uvurderlige for mengder av andre interesserte shoppere.
*Av sikkerhetsårsaker leser moderatorene gjennom alle anmeldelser.

15 Anmeldelser

fasntastisk

fasntastisk

fasntastisk 31. juli 2019 12:59

 

Anbefales

I samarbeid med Buzzador fikk jeg gleden av å teste ut denne skjeggtrimmeren. Dette produktet er jeg strålende fornøyd med, og er alltid med meg på reise! Den fungerer vel så bra til "to dagers" som lengre skjegg da den kan trimme i mange forskjellige lengder. Den er behagelig og bruke, trimmer bra og har godt batteri

Espenka 13. september 2018 12:43

 

Perfekt

I sammarbeid med buzzador fikk jeg gleden av å teste denne maskinen. Denne var helt fantastisk å barbere med når den gikk gjevnt og trutt uansett tykkelse på hårene. Å med disse munnstykkene så gikk barberingen som en lek. Anbefaler absolutt denne!

Thuglouie 3. september 2018 16:46

 

I samarbeid med Buzzador

I samarbeid med Buzzador har jeg testet ut denne trimmeren.
Førsteinntrykket er at den er av høy kvalitet og god funksjonalitet.
Gjør jobben godt. Men litt mye vedlikehold.

Cthulu 30. august 2018 00:35

 

Ypperlig maskin!

I samarbeid med Buzzador har jeg fått testet denne maskinen. Her er mine tanker:

Veldig flott førsteinntrykk, dog litt mye emballasje som andre nevner.

Meget snedig med markeringer for lengde på selve maskinen som samsvarer med de tre forskjellige klipp-hodene. God å holde også, med markeringer som gjør grepet ekstra godt.

Maskinen er meget behagelig å bruke også. Den setter seg ikke fast i skjegget, et problem jeg opplever med andre maskiner. Denne virker sterk, glir godt gjennom skjegget og klipper som sagt uten å sette seg fast, rive eller nuppe. Den virker også mer stille enn andre maskiner jeg har brukt. En fiffig detalj er at det følger med eget hode til små detaljer, som striper. Ikke aktuelt for min del, men moro. Hadde satt mer pris på en nesehårstrimmer i steden.

Den er vaskbar, som er et pluss, og man merker det godt da det er hull for vann å renne ut av maskinen. Lett å holde rent da. Skulle ønske den var totalt vanntett da, noe som det virker som den ikke er, men dette er å bare være pirkete.

Anbefaler denne på det sterkeste - en allsidig maskin som med letthet brukes til skjegg og hår!

Misteringo 27. august 2018 19:12

 

God trimmer for oss med mye skjegg

I samarbeid med Buzzador har jeg testet denne, og har et par punkter.

- Veldig mye emballasje, noe jeg mener er unødvendig.
- Trimmeren er av god kvalitet, og gir et inntrykk av kvalitet
- Enkel å bruke, selv for meg med stort skjegg.
- Veldig lite støy

Totalt sett er jeg fornøyd med denne trimmeren, og kommer til å bruke denne til den ikke vil lenger.

mwob 23. august 2018 11:54

 

Perfekt skjeggtrimmer

I samarbeid med Buzzador har jeg fått testet denne, og en ærlig omtale kommer.
Pakken inneholder flere enheter, som gjør at man kan lett variere lengden på hvordan man ønsker å trimme skjegget. Disse passer meg perfekt, og den treffer korrekt slik at du vil få en jevn linje på skjeggets lengre. Lite vibrasjoner og ligger godt i hånden, lader raskt og enkelt å rengjøre. Anbefales absolutt som en bra skjeggtrimmer, men om du har partier du ønsker helt skjeggfritt vil du trenge en ekstra enhet. Dog er ikke dette oppgaven til denne skjeggtrimmeren, så den utfyller sin rolle helt topp. Ville fått toppkarakter om det ikke var så utrolig mye plastikk i pakken, vi skal tross alt redusere dette.

Thegizmo 21. august 2018 19:39

 

Perfekt produkt, men kutt ned på plastikken i esken

I samarbeid med Buzzador har jeg fått testet denne, og en ærlig omtale kommer.
Pakken inneholder flere enheter, som gjør at man kan lett variere lengden på hvordan man ønsker å trimme skjegget. Disse passer meg perfekt, og den treffer korrekt slik at du vil få en jevn linje på skjeggets lengre. Lite vibrasjoner og ligger godt i hånden, lader raskt og enkelt å rengjøre. Anbefales absolutt som en bra skjeggtrimmer, men om du har partier du ønsker helt skjeggfritt vil du trenge en ekstra enhet. Dog er ikke dette oppgaven til denne skjeggtrimmeren, så den utfyller sin rolle helt topp. Ville fått toppkarakter om det ikke var så utrolig mye plastikk i pakken, vi skal tross alt redusere dette.

TheGizmo 21. august 2018 19:25

 

Anmeldelse

I samarbeid med Buzzador har jeg fått testet denne skjeggtrimmeren. Jeg liker personlig å variere mellom forskjellige lengder, og da kunne ikke denne passet bedre. Enkelt og greit å justere mellom ønsket lengde via den roterende skru/dreie knappen. Den er også ganske robust, med litt vekt i, som jeg personlig liker godt og, som gjør at du får et ekstra godt grep rundt den.

Rengjøring gikk ganske greit. Alltid litt knotete å rengjøre mellom alle kriker og kroker.

Alt i alt er dette den beste skjeggtrimmeren jeg har hatt. Den fungerer også utmerket på hode og kropp. Den lugger ikke, glir fint gjennom og klipper tett og godt! Noe minus for batteritid

Tjensen 21. august 2018 13:31

 

Velprøvd oppskrift feiler sjelden

I samarbeid med Buzzador, skulle jeg teste GB96. Etter omsider nådd postkassen, fikk jeg hentet skjeggtrimmeren Panasonic GB96.
Som alltid veldig mye plast-embalasje på elektronikk, dette trengs ikke lengre. Men heldigvis var denne enkel og åpne og få ut.

Kort oppsummert innehar maskinen fra Panasonic en kvalitetsfølelse, ligger godt i hånda og er veldig enkel å trimme med et svært godt resultat. Gjennomtenkt løsning for å holde den ren og 100% i orden i lang tid fremover. Panasonic har fått god karakter for akkurat dette tidligere og her viker de ikke unna på oppskriften. Det er en grunn til at de får flotte karakterer.

Selv om den er lett og liten får man etter en lett trim; følelse av at denne FUNKER!
Den ligger godt i hånda og med et gummigrep håndterer selv den minst erfarene trimmer maskinen svært godt. Lang ladeledning, standard tilbehør som fungerer svært godt og gjør det enkelt.

Sammenlignet med mine tidligere maskiner har denne standard tilbehør men til stor fornøyelse er ladeledningen god å lang. Kanskje ikke lagt merke til det før, men denne er 2m
Munnstykkene/kammene er laget slik at man ikke kan skjære feil eller for tett uanset vinkel man holder maskinen. Noen produsenter benytter kniver/blad av forskjellig størrelse. Her er det munnstykket/kammen som bestemmer hvor kort og bredt man får klippet/trimmet. Egen kam til smalere trimming.

Å rense maskinen er svært enkelt og man plukker lett av kniven/bladet for å komme til. Under denne jobben føles også festeanordningen for kniven som god. Denne vingler ikke, ei heller vil den løsne med tiden. Denne holder seg bra tenker jeg. Tørking etter en skyling er også enkelt, sett maskinen opp ned uten kniven og det renner ut og tørker raskt opp til neste bruk.

Ved ladning av maskinen slukker lyset når den er oppladet. Det er ingen selvfølge på en skjegggtrimmer.
Tenker du gjøre litt mer presisjonsarbeid på skjegget, drive litt design så vil du ikke se etter slike maskiner som dette. Mange prøver å være noe de ikke er med produktene sine og selv om gb96 har en kam man kan halvere breddden av kniven med - så oppleves ikke denne maskinen som skapt for design.
Maskinen er enkel, intuitiv, gjennomtenkt og bygget på en god gammel oppskrift for en skikkelig solid trimmer. Her kan man ikke gå feil. Jeg selv varierer mellom 1mm og 6mm og her er faktisk et veldig godt resultat, med en gang!

kenkis 21. august 2018 12:57

 

Panasonic ER-GB96

I samarbeid med Buzzador har jeg fått være med å teste dette produktet. Jeg liker klipperen meget godt!
Fordelene jeg kan trekke fram er!
Produktet har lett vekt og lett og håndtere, det klipper fint og jevnt, lett å stille inn, støyer meget lite, kan uten tvil brukes til å klippe hår på hodet også, lett å rengjøre.

Ulempene med produktet er få men irriterende. Det følger ikke med noen god oppbevaringseske/futteral når produktet skal lagres, å det er ikke noen oppsamler av hår! Så når du er ferdig med skjeggtrimmen så er det bare å finne frem vaskekluten

Arild Aunan 19. august 2018 11:02

 

Super produkt

I sammarbeid med Buzzador har jeg fått den glede av å teste dette produktet. Dette er den første klipperen jeg har brukt som faktisk kan forme skjegget ditt, slik anvisningen viser. Meget god batterikapasitet og behagelig og god måte å klippe skjegget på. Kan sterkt anbefales.

Kennyboy 16. august 2018 14:57

 

Veldig positiv

I samarbeid med Buzzador har jeg fått testet denne skjeggklipperen. Først og fremst er jeg veldig positiv. Til en som har langt/halvlangt skjegg så har jeg vært litt treg med å prøve en klippet på skjegget for å ikke gjøre det skjevt og fælt. Men siden jeg fikk mulighet til å teste denne så tok jeg i. Bladene kutter veldig bra, og med frihånd fikk jeg kuttet ned på skjegget svært effektivt. Lengden med de forskjellige hodene utgjør ganske langt skjegg og dermed tok jeg sidene nesten ukritisk og kjørte på. Veldig positivt overrasket over god kvalitet. Kommer til å bruke fremover!

Ole Lasse 14. august 2018 22:21

 

Utmerket skjeggtrimmer

I samarbeid med Buzzador fått tilsendt dette produktet for testing. Har mye sjeggvekst og trimmer skjegget til alt mellom 6-10mm, avhengig av dagsform. Sammenliknet med min nåværende Remington er dette en mye bedre maskin og gir et mye bedre resultat. Enkelt å justere lengde på klipperen og også veldig enkel å rengjøre. Ligger godt i hånden og er ikke for tung, Godt grept. Smart løsning for å klippe på utilgjengelige plasser. Dette blir fra nå av min foretrukne skjegg-trimmer.

thernes 14. august 2018 13:48

 

Gjør trimmingen til en drøm

I samarbeid med Buzzador så har jeg fått testet dette produktet. Produktet ligger godt i hånden, har kort lade tid og leverer et godt resultat. Med dets mange justeringsmuligheter og smarte løsninger så gjør dette produktet skjeggtrimming til en drøm.

Gjøen 13. august 2018 15:18

 

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for gi deg en bedre opplevelse av sidene. Dersom du fortsetter besøket ditt på dette nettstedet uten å endre innstillingene dine for informasjonskapsler så godtar du bruken av disse informasjonskapslene. Vi lagrer ingen personlig informasjon om deg i disse informasjonskapslene, og informasjon om deg som nettbruker kan ikke lagres av oss. Dersom du ønsker mer informasjon om hvilke informasjonskapsler som brukes, eller om hvordan du endrer innstillingene dine, kan du se vår Cookies policy. OK Se mer