Softverski ključ za nadogradnju DMW-SFU3A

DMW-SFU3A

Softverski ključ za nadogradnju DMW-SFU3A

ARRI LogC3 snimanje se može koristiti na LUMIX GH7 (DC-GH7) i LUMIX GH6 (DC-GH6)* korištenjem softverskog ključa za nadogradnju DMW-SFU3A.
*Sa predstojećim ažuriranjem za firmware.
Približi
Odalji
Zatvori

Karakteristike

ARRI LogC3 snimanje

ARRI LogC3 snimanje
Korištenjem ključa za nadogradnju softvera DMW-SFU3A, korisnici mogu koristiti ARRI LogC3*, što omogućava usklađivanje boja sa ARRI digitalnim bioskopskim kamerama. Obrada slike ARRI LogC3 krive na LUMIX GH7 i GH6** je sertifikovana od strane kompanije ARRI za implementaciju ove funkcije. Opcije za snimanje dnevnika, koji pružaju bogate informacije o bojama i širok dinamički raspon, proširene su i uključuju ARRI LogC3 pored konvencionalnog V-Log dnevnika, dodatno poboljšavajući kompatibilnost toka posla koji pruža LUMIX.
*ARRI LogC3 je Log gamma koju je razvio ARRI i koristi se u ARRI digitalnim bioskopskim kamerama. Imajte na umu: ALEXA 35 koristi ARRI LogC4. *Na LUMIX GH7, ARRI LogC3 se može koristiti za 10-bitno snimanje u Creative Video režimu. ・ARRI je registrovani zaštitni znak kompanije Arnold & Richter Cine Technik GmbH & Co. Betriebs KG. **Sa predstojećim ažuriranjem za firmware

Specifikacije

Fotografija Softverski ključ za nadogradnju DMW-SFU3A

ARRI LogC3 snimanje se može koristiti na LUMIX GH7 (DC-GH7)

ARRI LogC3 snimanje se može koristiti na LUMIX GH6 (DC-GH6) (sa predstojećim ažuriranjem za firmware)

Povezani proizvodi

Zatražite podršku

Softverski ključ za nadogradnju DMW-SFU3A