Panasonic TMAX Party zvučnici

Panasonic TMAX Party zvučnici
MUSIC WITHOUT LIMITS

Panasonic TMAX Party zvučnici

Neka zabava počne!

Zabava može početi sa Panasonic TMAX-om. Zvučni sistemi velike snage su "napravljeni da vas pokrenu" i da uskočite u slavlje uz vibracije basova, svjetlosne efekte i DJ zvuk. Jeste li se naplesali? Vrijeme je da zgrabite mikrofon i zabavite se uz karaoke sa prijateljima.

Prodoran ritam

TMAX pokreće zabavu. Zahvaljujući prodornom zvuku do 2000 W (RMS) svako će željeti samo jedno: uživati u slavlju! Osjetite bas pod nogama i u cijelom tijelu. Niskotonac sa basom Airquake može da zatrese tlo. Moćni zvučnici za visoke i srednje tonove upotpunjavaju zvučni ugođaj zabave. Neka zrak zadrhti! Što je TMAX veći i zvuk je jači.

Prodoran ritam

Savršena muzička reprodukcija

Reprodukcija muzike na TMAX-u podiže raspoloženje. Pošto imate razne muzičke izvore na raspolaganju za muziku na zabavi: CD, pametni telefon, USB memorijski stik, muzički plejer, TV i ostalo. Imaju li vaši prijatelji nove snimke za ples na svojim listama pjesama? Donesite ih! TMAX se spaja na tri pametna uređaja istovremeno preko Bluetooth-a. Probudite DJ-a i napravite atraktivne prelaze i posebne ritmove.

Savršena muzička reprodukcija

Potpun osjećaj plesnog podija

Uronite u zvuk zabave u potpunosti. Sa TMAX-om nećete samo čuti i osjetiti ritam, moći ćete ga i vidjeti. Snažni svjetlosni efekti podižu raspoloženje u ritmu muzike. Uživajte u potpunom osjećaju plesnog podija sve do zore.

Potpun osjećaj plesnog podija
Karaoke zabava

Karaoke zabava

TMAX ima dva ulaza za mikrofon i puno dodataka za legendarnu karaoke zabavu sa prijateljima. Samo pokrenite karaoke aplikaciju ili odgovarajući YouTube kanal na vašem tabletu, usmjerite muziku na TMAX i čitajte riječi s lakoćom na vašem ekranu.

Podešavanje zvuka

Podešavanje zvuka

Tačno tako treba da zvuči vaša omiljena muzika. Uz pravi izbor na ekvilajzeru možete postići najbolji zvuk za rok, pop, elektro, rege i mnoge druge muzičke stilove. Za još veće uzbuđenje dok slušate muziku.

Za svaki dan

Za svaki dan

Panasonic sistemi velike snage pružaju izobilje zabave i običnim danima. Na primjer, za slušanje radija ili kao moćni TV zvučnici uz vaš televizijski prijemnik. Posjeduje i različite ugrađene postavke tajmera.

MUSIC WITHOUT LIMITS - Panasonic TMAX

Koliko snage možete podnijeti? Saznajte više o TMAX party zvučnicima. Imaju sve što vam je potrebno. Naravno, TMAX vam pruža fantastičan zvučni ugođaj za sportske događaje, večeri poezije, javna gledanja u klubovima, te u mnogim drugim prilikama.

TMAX50

TMAX50
Snažan zvuk. Moderan dizajn.

Dva moćna visokotonca snage 2000 W, dva niskotonca i dva super-niskotonca TMAX50 modela će zapaliti vašu zabavu. Pored toga, MAX Dance osvjetljenje povećava raspoloženje uz ritam - ili u jednoj ili u više boja. Puštajte muziku sa CD, USB memorijskog stika, pametnog telefona ili muzičkog plejera. Odlične funkcije DJ i karaoke donose još više zabave. A nakon zabave? TMAX50 vam donosi zvuke omiljene radio stanice, ili pretvara vaš dnevni boravak u kino salu ako ga koristite kao zvučnik za TV prijemnik.

Otkrijte Party System TMAX50

TMAX40

TMAX40
Zabavljač za svaku zabavu.

Zadivite goste uzbudljivim zvukom i vibrirajućim basovima. TMAX40 ispuniće vaš prostor svojim moćnim zvukom snage od 1200 W (RMS). Raznobojne svjetlosne šare svijetle uz ritam i stvaraju profinjenu barsku atmosferu. Pozovite prijatelje na karaoke takmičenje i usavršavajte svoje DJ vještine. Ako ne možete biti na stadionu, proslavite uspjeh vašeg omiljenog tima ispred TV ekrana. TMAX40 zvuči kao da ste na licu mjesta.

Dodatne informacije o Party zvučniku TMAX40

TMAX10

TMAX10
Svestrani saundblaster.

Uz TMAX10, podij za ples neće dugo ostati prazan. 300 W muzičke snage i jedinstven Airquake bas će vas natjerati da plešete. Ako u blizini nema utičnice, za TMAX10 je dovoljan i prenosni punjač*. Na ovaj način, vaša sljedeća zabava može otpočeti bilo gdje.

* Prenosni punjač sa izlaznom snagom od 2 A ili više, 5 V. Zvučna snaga iznosi oko 50% snage kod napajanja mrežom.

Više zabave sa zvučnikom TMAX10

MUSIC WITHOUT LIMITS