MULTISHAPE – Modularni sistem za ličnu njegu

MULTISHAPE – Modularni sistem za ličnu njegu

MULTISHAPE – Modularni sistem za ličnu njegu
BUDITE SPREMNI ZA SVAKU PRILIKU.

Prilagođen vama.

Panasonic MULTISHAPE je modularni sistem za ličnu njegu koji je potpuno prilagodljiv. Jednostavno odaberite naglavne nastavke koji odgovaraju vašim individualnim potrebama, ovisno o vašem promjenjivom stilu. Tako da možete uvijek, u svakoj prilici, izgledati najbolje.

MULTISHAPE – Modularni sistem za ličnu njegu

1 1. Japanska tehnologija oštrica

Panasonicove najoštrije oštrice do sada se koriste za naš sistem MULTISHAPE.
Izdržljive japanske oštrice od nehrđajućeg čelika su dizajnirane za godine nježnog brijanja.

1. Japanska tehnologija oštrica

2 2. Vodootporan dizajn

S čvrstim držačem za sigurnu upotrebu pod tušem, MULTISHAPE je dizajniran da radi savršeno pod tekućom vodom, s vodootpornim dizajnom za jednostavno čišćenje.

2. Vodootporan dizajn

3 3. Brijač s 3 oštrice

Pojedinačne oštre i izdržljive "plutajuće" oštrice od japanskog nehrđajućeg čelika savršeno prianjaju uz vašu kožu za glatko brijanje.

4 4. Trimer za bradu/kosu/tijelo

Omogućite svom izgledu fleksibilnost uz 58 preciznih postavki dužine, podesivih na 0,5 mm. Trimer dolazi s četiri nastavka u obliku češlja, 1 – 10 mm, 11 – 20 mm, 21 – 30 mm i jedan za tijelo.

5 5. Trimer za bradu/ kosu

Pomoću oštrih i izdržljivih oštrica od japanskog nehrđajućeg čelika, 39 preciznih postavki dužine u intervalima od 0,5 mm i 2 nastavka u obliku češlja, 1 – 10 mm i 11 – 20 mm, možete postići najpreciznije rezultate rezanja.

6 6. Trimer za nos/uši/lice

Zahvaljujući naprednim oštricama za rezanje od nehrđajućeg čelika s dvostruko naoštrenim ivicama, omogućava vam efikasno podrezivanje bez čupanja.

7 7. Sonična vibracijska četkica

Sonična vibracijska tehnologija za efikasno dubinsko čišćenje.
Opremljen s dvije vrste četkica – svestrana i izuzetno mekana četkica. Boje dolaze sa zaštitnim poklopcem za higijensko odlaganje.

Gdje god da idete, ovaj uređaj je savršen saputnik.

Gdje god da idete, ovaj uređaj je savršen saputnik.
Savršen za putovanja, MULTISHAPE je jedan uređaj koji pruža sve funkcije koje su vam potrebne, kamo god krenuli. Kompaktan dizajn i odvojive glave čine pakovanje jednostavnim bez napora. Nastavak četkice za zube dolazi sa zaštitnim poklopcem kako bi glava četkice bila čista.

Manje otpada. Više stila.

Manje otpada. Više stila.
Održivost je u srcu sistema MULTISHAPE – vi birate samo dodatke za svoj individualni stil. Tako se stvara manje otpada jer nema nepotrebnih dodataka. A ako se vaš izgled mijenja, svoj sistem uvijek možete nadograditi u budućnosti.

Otkrijte više

Vanjsko blagostanje

Vizija VANJSKOG BLAGOSTANJA kompanije Panasonic je fokusiranje na brigu o vašem fizičkom zdravlju. Naša iskustva doprinose boljem fizičkom zdravlju; stanju vašeg tijela, kose, kože i zuba.

 

Vrijednost blagostanja "DOBRO URAVNOTEŽENO TIJELO" predstavlja cilj da očuvamo fizičku i mentalnu ravnotežu kroz pravu vrstu preventivne tjelesne i lične njege kako bismo ostali nezavisni i motivirani.

 

S druge strane cijenimo "VAŠE PRAVO SAMOPOUZDANJE". Osjetite dobrobit rutina lične njege koje izražavaju našu prirodnu ljepotu kako biste povećali samopouzdanje.

Vanjsko blagostanje

Jedan proizvod, neograničene mogućnosti

Panasonic MULTISHAPE vam donosi neograničene mogućnosti u jednom uređaju. Odaberite module koji odgovaraju vašem stilu i kreirajte dnevne rutine koje brinu o vašim jedinstvenim potrebama njegovanja. Uz Panasonic se možete osjećati sjajno i imati samopouzdanje u svakoj prilici.

Jedan proizvod, neograničene mogućnosti

Proizvodi u ovom članku