Ažuriranje LUMIX S fotoaparata punog formata bez ogledala

• Dve uzbudljive nove funkcije najavljene na sajmu CES 2019
• HLG Photo režim omogućava širi dinamički opseg
• Režim visoke rezolucije stvara izuzetne, delikatne detalje

Las Vegas, SAD, 7.1.2019. – Nakon predstavljanja na sajmu Photokina 2018, Panasonic će otkriti dve nove ključne funkcije novog LUMIX S fotoaparata punog formata bez ogledala na sajmu CES 2019. LUMIX S fotoaparati punog formata bez ogledala i objektivi biće dostupni od kraja marta 2019.*

* Datum dostupnosti može se razlikovati u zavisnosti od oblasti prodaje

Potpuno novi stil izražavanja fotografijama

Novi HLG Photo režim fotoaparata LUMIX S omogućava da se snimci beleže uz širi dinamički opseg. To omogućava bogato, precizno izražavanje bojama koje je izuzetno blisko vizuelnoj memoriji tako što u istoj slici reprodukuje i bleštava svetla i tamne senke.

HLG fotografije se prave kao HSP datoteka, omogućavajući reprodukciju živopisnih slika na najnovijem Panasonic HLG usaglašenom 4K TV-u pomoću konekcije HDMI kablom ili na drugim HLG usaglašenim uređajima. Ova funkcionalnost je savršena za fotografe koji žele da ostave odličan utisak svojim fotoprezentacijama na HLG kompatibilnim televizorima.

Zadivljujući detalji uz realističan osećaj

Režim visoke rezolucije savršen je za snimanje slika prirodnih pejzaža ili umetničkih predmeta sa delikatnim detaljima. Iskorišćavajući prednost I.S. (Image Stabilizer – stabilizacija slike) mehanizma u telu, automatski se snima osam uzastopnih snimaka uz istovremeno pomeranje senzora. Ovih osam slika se zatim spaja u jednu sliku pomoću novog sistema Venus Engine, kojeg krasi obrada signala visoke brzine. Kao rezultat, precizni detalji se verno reprodukuju i bivaju snimljeni kao predivna, izuzetno realistična slika.

Uzimajući u obzir situacije u kojima su subjekti u pokretu uključeni u kadar, dostupne su podopcije za suzbijanje zamućenja u pokretu, tako da fotografi mogu da iskoriste ovaj režim potpuno isto kao kad snimaju u režimu snimanja normalnih fotografija.

• Dizajn i specifikacije podložni su promenama bez najave.

O kompaniji Panasonic

Panasonic Corporation je svetski lider u razvoju raznih elektronskih tehnologija i rešenja za klijente u oblastima potrošačke elektronike, stanovanja, automobilske industrije i B2B poslovanja. Proslavljajući stogodišnjicu u 2018, kompanija se globalno proširila i sada upravlja sa 591 podružnica i 88 pridruženih kompanija širom sveta, a u godini koja se završila 31. marta 2018. zabeležila je konsolidovanu neto prodaju od 61,4 milijarde evra. Posvećena traženju novih vrednosti kroz inovacije u svim svojim divizijama, kompanija koristi svoje tehnologije da bi kreirala bolji život i bolji svet za svoje klijente. Da biste saznali više o kompaniji Panasonic, posetite: https://www.panasonic.com/global.