Podignite svoju igru na viši nivo

Podignite svoju igru na viši nivo

POVRATAK U TAMU

ISPROBAJTE IGRU DIABLO® IV NA PANASONIC TV-u*

Otkrijte svjetla, sjene i duboke crne boje u igri DIABLO® IV. Borite se hrabro i sagledajte svijet tačno onako kako su programeri igara zamislili na Panasonic televizorima i Ekstremnom režimu igre s naprednim HDMI 2.1 funkcijama i ultra brzim vremenom reakcije.
Beskrajna bitka između Visokih nebesa i Gorućeg pakla bjesni dok haos prijeti da proguta Svetilište. Sa neprestanim demonima za klanje, bezbrojnim sposobnostima za ovladavanje, košmarnim tamnicama i legendarnim plijenom, ovaj ogromni, otvoreni svijet obećava avanturu i pustošenje. Preživite i pobijedite tamu - ili podlegnite sjenama.

*OLED: MZ2000 / MZ1500 / MZ980; LED: MX950 / MX940

POVRATAK U TAMU

MZ2000
77'' | 65'' | 55''

MZ1500
65'' | 55'' | 48''

MX950
65'' | 55''

MX940
43''

POVRATAK U TAMU

Ekstremni režim igre

Igranje zadivljujućom brzinom,
rezolucijom i kretanjem.

Igranje zadivljujućom brzinom, rezolucijom i kretanjem.

Ekstremni režim igre znači da su naši novi 4K televizori spremni za akciju, sa impresivnim kvalitetom slike za igre. Podrška za HFR 120 Hz i HDMI 2.1 pruža veliku brzinu slike (HFR) i promjenjivu brzinu osvježavanja (VRR) za novi doživljaj stvarnosti koji zahtijevaju novi uređaji za videoigre. Pruža realistično i nesmetano igračko iskustvo sa manje oscilacija i vibracija, idealno za strastvene igrače koji koriste konzole nove generacije i PC grafičke kartice. Režim za igre automatski se bira kad se prebacite na uređaj za igre*. Smanjuje kašnjenje unosa naredbe – tako da radnja na ekranu odmah reagira na vaše naredbe i tako vas sa vašeg trosjeda uvlači direktno u igru. *Zahtijeva ALLM vezu

Slabo ulazno kašnjenje za igranje igara

Slabo ulazno kašnjenje za igranje igara

Intenzivno, brzo igranje sa minimalnim kašnjenjem naredbe, novi režim niske latencije omogućava vam da se usredotočite na igru i uživate u impresivnom kvalitetu slike. Akcija na ekranu odmah reagira na vaše naredbe, tako da nećete propustiti pobjednički potez.

4K 120Hz
Visoka brzina kadrova (HFR)

Uživajte u nesmetanom, brzom igranju bez prekida sa novom dozom stvarnosti koju zahtijevaju najnoviji uređaji za igre.

4K 120Hz Visoka brzina kadrova (HFR)
Varijabilna brzina osvježavanja

Varijabilna brzina osvježavanja

Sa uključenim VRR-om, televizor i konzola ili računar mogu prilagoditi brzinu osvježavanja u stvarnom vremenu, tako da će vibracije nestati sa ekrana, pružajući vam nesmetano, uravnoteženo igranje.

Režim brzine osvježavanja od 60 Hz

2023 OLED televizori sa HCX Pro AI procesorom imaju novu funkciju - režim brzine osvježavanja od 60 Hz. Dodatno smanjuje kašnjenje prilikom reprodukcije izvora od 60 Hz tako što usklađuje frekvenciju panela sa konstantnom brzinom diska.

*Ovo radi samo kada je postavka Kašnjenja ulaznog signala postavljena na [Brzo] a VRR/1080p/4K čisti direktni režim mora biti isključen

Režim brzine osvježavanja od 60 Hz

Kontrolna ploča igre

Jednostavan i brz pristup postavkama igre i ključnim informacijama

Jednostavan i brz pristup postavkama igre i ključnim informacijama

Uz Kontrolnu ploču igre, možete lako i intuitivno mijenjati postavke igre dok igrate. Također možete prikazati i provjeriti status postavke i informacije o izvoru na ekranu.

Jednostavan i brz pristup postavkama igre i ključnim informacijama

1. Informacije

Ova opcija prikazuje sve informacije koje dolaze iz izvorne igre, kao što su brzina kadrova, HDR metapodaci i podaci o poduzorkovanju boje.

2. Režim gledanja

Omogućava igraču da u realnom vremenu promijeni režim gledanja i vidi efekt uživo kako bi odabrao prikaz koji njemu ili njoj preferira. Novododani režim "Prave igre".

3. Režim zvuka

Novododani režim zvuka za igre omogućava korisnicima da prelaze između dva režima i uživaju u sjajnom zvuku koji je prilagođen njima.

4. HDR Tonemap

 

Ovo pokazuje trenutne postavke mapiranja HDR tonova, koje uključuju „Isključeno“ (izraz orijentisan na izvor sa uređaja za igranje); „Uključeno“ (TV upravlja mapiranjem tonova); ili Dynamic (TV analizira dolazne kadrove u realnom vremenu i proizvodi dinamičko mapiranje tonova od scene do scene, čak i kada je izvor statični HDR).
U 2023. godini, HDR Tonemap se može isključiti čak i u 4K 120Hz zaobilaznom režimu.

5. Dark Visibility Enhancer

 

Omogućava igraču da precizno podesi skoro crni dio tamnih scena, što olakšava uočavanje rute naprijed ili otkrivanje neprijatelja koji se kriju u sjenama.

6. / 7. Ulazno kašnjenje i VRR

Prikažite i prilagodite ulazno kašnjenje i VRR postavke za brzo i glatko iskustvo igranja.

8. Omogući ALLM

 

ALLM (automatski režim niskog kašnjenja) se može uključiti i isključiti.

9. Režim brzine osvježavanja od 60 Hz

Korisnici se mogu prebaciti na režim brzine osvježavanja 60 Hz koji dramatično smanjuje kašnjenje prilikom reprodukcije izvora od 60 Hz.

10. 4K 120 Hz zaobilazni režim

Omogućava 4K i 2K rezoluciju za VRR i HFR zaobilazeći različite obrade slike (slično režimu Pure Direct).

Režim Prave igre Režim kalibrirane igre

Režim Prave igre
Režim kalibrirane igre

Kako bi se osiguralo da se svaka kinematografska igra prikazuje ispravno s tačnim bojama, novi režim Prave igre je razvijen da oživi funkcije i postavke tačnosti boja za moderne igre. Igrajte igre onako kako su to zamislili programeri igara.
Osim toga, režim Prave igre se može kalibrirati pomoću softvera za kalibraciju Portrait Displays’ Calman® Color – de-fakto rješenje za korekciju boja u svijetu kreiranja, distribucije i reprodukcije sadržaja. 

Jednostavan i brz pristup postavkama igre i ključnim informacijama

Odličan zvuk, bez obzira na stil igre

Novo dodani režimi zvuka za igre omogućavaju korisnicima da u potpunosti uživaju u igri. Prebacivanje između 2 režima, u zavisnosti od igre, stvorit će iskustvo ispunjeno intenzitetom, napetošću i realnošću.

RPG režim (igra uloga)

RPG režim (igra uloga)

Idealno za igre uloga. RPG režim poboljšava okružujući zvuk dok glas likova održava jasnim tako da igrači mogu u potpunosti uroniti u svijet igara bez propuštanja priča

Igra uloga: Vrsta žanra video igara gde igrači preuzimaju uloge izmišljenih likova u avanturi.

FPS režim (pucačina iz prvog lica)

FPS režim (pucačina iz prvog lica)

Pruža preciznu audio lokaciju koja omogućava igračima da čuju suptilne zvukove kao što su koraci na površinama od različitih materijala, dajući igračima prednost u pucačinama iz prvog lica.

Pucačina iz prvog lica: Vrsta žanra video igrice u kojoj igrač preuzima vidno polje lika, tako da kamera igre uključuje oružje lika, ali se ostatak modela lika ne vidi.

AMD FreeSync Premium i NVIDIA G-SYNC

Bez trganja, bez mucanja, tečno igranje

Bez trganja, bez mucanja, tečno igranje

AMD FreeSync™ Premium i NVIDIA® G-SYNC® kompatibilne tehnologije opremaju ozbiljne igrače tečnim igranjem bez prekida uz vrhunske performanse. Igrajte samouvjereno uz visoku stopu osvježavanja, nisku kompenzaciju frekvencije kadrova i nisko kašnjenje. Igrači koji traže vrhunsko iskustvo igranja igara s visokom brzinom osvježavanja trebali bi imati mogućnost da lako identifikuju i odaberu prave proizvode. Naši premium OLED televizori su certificirani za AMD FreeSync™ Premium i NVIDIA® G-SYNC® kompatibilnu tehnologiju. Dizajnirani su da pružaju najbolje iskustvo igranja igara na najnovijim i najuzbudljivijim uređajima za igre. Igre ne bi trebale podrazumijevati izbor između isprekidanog igranja ili prekinutih slika. Sa odabranim Panasonic televizorima iz 2023. godine, to ne mora biti tako.

© 2023 Advanced Micro Devices, Inc. Sva prava zadržana. AMD, logotip AMD Arrow, FreeSync i njihove kombinacije su zaštitni znakovi kompanije Advanced Micro Devices, Inc.
Tehnologija AMD FreeSync/FreeSync Premium/FreeSync Premium Pro zahtijeva AMD Radeon grafičku kartu i ekran certificiran od strane kompanije AMD. Pogledajte HYPERLINK http://www.amd.com/freesync za kompletne detalje. Prije kupovine potvrdite mogućnost kod proizvođača vašeg sistema ili ekrana. GD-127

NVIDIA GPU detekcija/
SPD automatski režim igre

Automatsko otkrivanje kompatibilnih NVIDIA GPU-ova (GeForce RTX 30 serija i novije) omogućava podržanom televizoru da automatski optimizuje postavke kako bi pružio savršene performanse igranja.
SPD automatski režim igranja osigurava da se ekran automatski postavi u optimalan način za igranje, omogućavajući sve relevantne funkcije kao što su VRR, HDR i prelazak na režime najnižeg kašnjenja.

NVIDIA GPU detekcija/ SPD automatski režim igre

HCX PRO AI PROCESOR

HCX PRO AI procesor stvara pravo audio-vizuelno iskustvo na vašem televizoru s preciznim bojama, kontrastom i oštrom jasnoćom u skladu sa vizijom programera igre

HCX PRO AI procesor stvara pravo audio-vizuelno iskustvo na vašem televizoru s preciznim bojama, kontrastom i oštrom jasnoćom u skladu sa vizijom programera igre

Naše vrhunske LED i OLED televizore iz 2023. pokreće najinteligentniji Panasonicov procesor ikad: HCX* PRO AI procesor.
Ova originalna Panasonicova tehnologija automatski analizira slikovni i videosadržaj – njihovu boju, kontrast i jasnoću – kako bi pružila optimalni kvalitet, koji je posebno važan kada su u pitanju igre. Podržava ALLM, koji automatski bira najbrži režim igranja. *Iskustvo holivudskog kina

Zvuk koji obuzima namijenjen igrama

Uronite u svijet igara.
To je potpuno nova senzacija i potpuno novi način igre.

Uronite u svijet igara. To je potpuno nova senzacija i potpuno novi način igre.

Uz Dolby Atmos podršku, prostorni i vremenski metapodaci
se dodaju zvukovima kako bi se postigao 3D osjećaj.

Zvukovi se mogu precizno pozicionirati u prostoru kako bi se reproduciralo prirodno, realistično zvučno polje tako da možete uživati u 3D zvuku kao da ste u igrici.

Zvučnik za igre

Zvučnik za igre

GN01 4-kanalni okružujući zvučnik za udobno i uzbudljivo igranje igara je prvi u industriji sa formom ogrlice. Nudi prirodan, realističan okružujući zvuk, kao da je korisnik u centru igre.

Povezivanje niskotonskog zvučnika za duboke basove

Svi Panasonic 2023 televizori iz serije LX940 i noviji mogu biti opremljeni dodatnim opcionim bas zvučnikom koji savršeno distribuira zvuk po prostoriji. Poboljšane su dubina i stabilnost bas zvukova, a izvorni ton se reproducira sa puno više preciznosti. Rezultat je dinamična, oštra zvučna pozadina koja vas stavlja u centar igre.

Povezivanje niskotonskog zvučnika za duboke basove
Mogućnost Bluetooth povezivanja

Mogućnost Bluetooth povezivanja

Panasonic Bluetooth® Audio Link vam omogućava da lako povežete svoj kompatibilni TV sa čak dvije bežične slušalice ili zvučnike za igranje putem Bluetooth® veze kako biste uživali u moćnom zvuku, čak i pri velikoj jačini zvuka.