Pekač hljeba SD-2500WXE

Pekač hljeba SD-2500WXE

SD-2500WXE

Pekač hljeba

Pekač hljeba sa novim režimom za pravljenje 100% bezglutenskog hljeba, specijalnim režimom i režimom za pravljenje džemova i kompota

SD-2500W

Zatvori

Značajke

Pekač hljeba sa novim režimom za pravljenje 100% bezglutenskog hljeba, specijalnim režimom i režimom za pravljenje džemova i kompotaSa novim modernim bijelim završnim slojem i kućištem hladnim na dodir, ovaj pekač je idealan dodatak vašem domu. Zaobljeni kontrolni panel koji je jednostavan za korištenje nudi jednostavnost dizajna i omogućava jednostavnost rada. SD-2500W vam omogućava da imate svjež hljeb u svako doba, koji je napravljen od svježih osnovnih sastojaka i u skladu sa određenim potrebama u ishrani (bez glutena, sa malo soli i puno vlakana). Ono što je svojstveno samo Panasonicu jeste da su površina posude za pečenje koja se ne lijepi i lopatice za gnječenje obložene dijamantskim česticama koje su dvostruko jače i otpornije na ogrebotine od konvencionalnih.

Novi režim pravljenja 100% bezglutenskog hljeba omogućava pečenje bez glutena, uz korištenje širokog spektra mješavina i brašna bez glutena. Novi režim pravljenja specijaliteta omogućava da koristite različita zrna i brašna, kao što je brašno od spelte, od kojeg inače nije jednostavno formirati veknu hljeba.

Korištenjem novog režima za pravljenje džema i kompota možete lako i brzo pripremati džem ili kompot kod kuće. U uputstvu za pravljenje hljeba ponuđeno je 8 recepata za džemove i 6 za kompote.

Dodatne funkcije

Specifikacije

Pekač hljeba SD-2500WXE
10 režima za različite vrste hljeba i tijesta
Pravljenje džema i kompota
Spremnik za grožđice i orašaste plodove
3 različite veličine hljeba
Režim pravljenja 100% bezglutenskog hljeba
Specijalni režim

Nedavno pregledani proizvodi

Nedavno pregledani proizvodi

    Podrška

    Zatražite podršku

    Pekač hljeba SD-2500WXE