https://myprofile.panasonic.eu/login?lang=se_SE&{0} /servlet/saml/logout4eu?{0} //shop.panasonic.se/s/Sites-SE-B2C-Site/dw/shop/v15_5{0}?client_id=10d38a11-2677-4619-8f77-3dd61bcd19b6 kr # ### 010 010 //panasonic.purchase-now.se/sv/Widgets/Fluid/{0} //panasonic.purchase-now.se/Products/MultipleInStock/Fluid/{0}

AnvändaromdömenES-EL8A Epilator

Betygsättning(obligatorisk)Åtminstone 1 stjärna måste klickas.
Kommentar är obligatorisk.
SKICKATyvärr. Din betygsättning och kommentar kunde inte skickas.

Om du är nöjd med din recension kan du skicka den eller gå tillbaka och ändra.

TILLBAKASKICKA

Tack!

Din recension har skickats och kommer att publiceras snart.*

Din kommentar kommer att vara till stor hjälp för många andra intresserade kunder.

* Recensionerna är förhandsmodererade. Det betyder att en redaktör läser igenom recensionen innan den publiceras.

14 Användarrecensioner

Grym kombinerad epilator

Epilerar bort hår väldigt smidigt och går att byta munstycke så man även kan fila fötterna. Och bäst av allt, att man kan epilera i duschen!! Grymt bra!

lindberge 06 juli 2018 07:46

 

Jättenöjd!

Jag är supernöjd och kommer definitivt använda den flitigt :)

jennibehnke 29 juni 2018 07:39

 

Dansar in sommaren med lena ben!!

Jag sprang ner till posten för att hämta detta paket och är så nöjd! Möttes av en lyxig förpackning med flera olika munstycken samt även en del för fotfilen. Rekommenderas starkt då den tog bort alla hår. Upplever epileringen att vara mer smärtsam när det gör utanför bad/dusch - Så använd i dusch/bad :)

Isabelle 27 juni 2018 08:49

 

Kanon!

En helt underbar epilator med flera olika tillbehör! Perfekt med med en liten lampa så man ser vart man kör & det går att köra i 3 olika lägen. Rekommenderad starkt!

Monia  25 juni 2018 11:41

 

super nöjd

Jag älskar den! Så många bra tillbehöver och underbart att man kan använda den i badkaret, gör lite lika ont då. Rekommenderar den starkt!

anniepalmer 25 juni 2018 08:27

 

Sammetslent

Älskar den! Funkar så bra och gör faktiskt inte såå ont! Det jag gillar med den är det att man kan ha den i duschen. Lätt att jobba med och bra och användbara tillbehör.

Fiffi76 20 juni 2018 01:23

 

Vattentålig, snygg och bra

Det här är en riktigt bra och fin epilator! Flera medföljande tillbehör för olika områden att ta bort hår från samt fotfil. För en som är van vid epilator är den här produkten i princip ett måste - du kommer i alla fall inte bli besviken! För en ovan, förbered dig på ett par omgångar med smärta innan du vant dig! Stort plus då den är vattentålig och går att använda i badet/duschen!

lisaenberg 17 juni 2018 06:32

 

ES-EL8A

Jag är supernöjd med denna epilator! Den tar bort alla strån med hjälp av de tre olika hastigheterna som finns att välja på. Det medföljer flera stycken tillbehör anpassade efter vilket område som ska epileras samt en fotfil. Dessutom är apparaten väldigt snygg! Rekommenderas.

lovisac 14 juni 2018 11:52

 

Negativ upplevelse

Epilatorn känns proffsig i handen med alla tillbehör, lampan och de olika hastigheterna. Ett plus för bra batteritid.
Men tyvärr upplever jag att den inte alls får med sig många hårstrån. Har testat både på benen och under armarna, med och utan vatten och med olika längd på stråna.
Så tyvärr uppfyller den här inte mina förväntningar.

Sofia08 13 juni 2018 07:57

 

Wow, lena ben och mjuka fötter!

Mycket nöjd med den här epilatorn. Blev glatt förvånad av alla tillbehör, till och med fötterna fick sig en omgång med den elektiska fotfilen :-) Epilatorn fick med sig varje hårstrå på mina ben, trots att jag körde på lägsta hastighet då jag är ovan, också och benen känns jättelena, Detta var första gången jag använde epilator och definitvt det enda jag kommer använda framöver.

Jennifer 13 juni 2018 06:05

 

UTMÄRKT PRODUKT

Handtaget på epilatorn är perfekt och lätt att hålla i vilket gör användningen mycket simplare, den drar verkligen upp de allra minsta hårstråna. Jag hade inte mycket hår på varken ben eller i armhålor/bikinilinje när jag testade den & ändå lyckades epilatorn få upp alla möjliga små strån. Jag är mycket imponerad och nöjd. Färgen på epilatorn är dessutom dundersnygg. Smärtan är väl ett litet minus men samtidigt är det ett plus att man vänjer sig med tiden. Olika hastigheter vilket är toppen!

sandrastjerneus 13 juni 2018 04:17

 

Perfekt för en småbarnsförälder

Som förälder till två små barn har jag hittat hem, har aldrig använt en epilator innan så detta var helt nytt.
Vilket märktes då jag första gångerna hade svårt att få till det. Vet inte om det var för att den inte är så nybörjarvänlig eller om jag bara inte fattade. Men nu när jag fått det att fungera och jag har vant mig och smärtan blivit mildare så är detta guds gåva. Jag kan snabbt få lena ben både i duschen men också utan att blöta ner mig och i bara farten. Kan rekommendera denna starkt om du som mig vill ha en enkel och snabbare väg mot en hårfri och len kropp.

Maria Winkler  13 juni 2018 03:22

 

Rekomenderas starkt!

Snygg design och lätt att använda. Många olika funktioner som alla fungerar lätt. Stort plus med lång batteritid och lampan som lyser upp så man ser hårstråna. Ett minus för att det tar lite tid att bli klar då den inte rycker så många hårstrån i taget

AmandaZan 13 juni 2018 08:25

 

Nöjd ++++

Bra produkt med många olika funktioner. Jag tycker att den helt klart fyller sina funktioner. Det som ger minus är att det gör lite ont, men jag är van med vanlig rakhyvel och antar att jag vänjer mig! Kan rekommendera 👍👍

aaannica  12 juni 2018 07:02

 

På denna webbplats används cookies för att förbättra webbplatsen för dig som användare. Om du fortsätter med ditt besök på denna webbplats, utan att ändra dina inställningar för cookies, samtycker du till att våra cookies används. Vi sparar ingen personlig information via cookies, och information om dig som besökare kan inte spåras av oss via cookies. För att få veta mer om vilka cookies vi använder eller hur du kan ändra dina inställningar, vänligast se vår Cookies policy. Ok Läs mer