https://myprofile.panasonic.eu/login?lang=se_SE&{0} /servlet/saml/logout4eu?{0} //shop.panasonic.se/s/Sites-SE-B2C-Site/dw/shop/v15_5{0}?client_id=10d38a11-2677-4619-8f77-3dd61bcd19b6 kr # ### 010 010 //panasonic.purchase-now.se/sv/Widgets/Fluid/{0} //panasonic.purchase-now.se/Products/MultipleInStock/Fluid/{0}

AnvändaromdömenER-GB96 Tvättbar Skäggtrimmer

Betygsättning(obligatorisk)Åtminstone 1 stjärna måste klickas.
Kommentar är obligatorisk.
SKICKATyvärr. Din betygsättning och kommentar kunde inte skickas.

Om du är nöjd med din recension kan du skicka den eller gå tillbaka och ändra.

TILLBAKASKICKA

Tack!

Din recension har skickats och kommer att publiceras snart.*

Din kommentar kommer att vara till stor hjälp för många andra intresserade kunder.

* Recensionerna är förhandsmodererade. Det betyder att en redaktör läser igenom recensionen innan den publiceras.

12 Användarrecensioner

Superbra Trimmer

FIck pröva denna via buzzador och är supernöjd. Positivt överraskad över denna skäggtrimmer, Väldigt lätt med inställningar då men ställer längden på maskinen och så har den 3 st medföljande kammar om man lätt kan sätta på trimmern så kan man få fler
längder men hjälp av inställningarna på trimmern,
Och väldigt lätt att trimma musctachen med!

MrSkott 03 september 2018 03:25

 

Väldigt bra trimmer

Har provat den här trimmer ett flertal gånger nu och den är väldigt bra på alla sätt. Ger en nära rakning utan blad och den går att variera bra med de olika munstycken som följer med.

Niklas Sjögren 03 september 2018 02:59

 

Allt man behöver


I samarbete med Buzzador har jag fått testa denna skäggtrimmer.

En riktigt bra trimmer som i de flesta avseenden är den bästa jag testat. Batteritiden är bra, de olika längderna på klippning var väldigt bra för mig som har helskägg. Funktionen med att kunna kantklippa utan att vara rädd att man slinter var väldigt användbart.

emilsson91 19 augusti 2018 03:47

 

Test

En bra trimmer som ger ett jämnt resultat och som man enkelt kan justera längden med. Dock får man ta det lite lugnt och den känns lite långsam och seg.

DABL 17 augusti 2018 03:14

 

Mycket bra trimmer!

Jag har fått testa trimmern i samarbete med Buzzador under några veckor. Jag har använt den både till att trimma skägget och klippa håret. Jag är mycket nöjd. Det är smidigt att ändra klipplängd och trimmern klipper mycket bra. Ett extra plus är att den går att använda medan den laddas via sladd.

Bertram 16 augusti 2018 09:33

 

Rekommenderas!

I samarbete med Buzzador har jag fått testa denna skäggtrimmer.

En riktigt bra trimmer som i de flesta avseenden är den bästa jag testat. Batteritiden är bra, de olika längderna på klippning var väldigt bra för mig som har helskägg. Funktionen med att kunna kantklippa utan att vara rädd att man slinter var väldigt användbart.

Rekommenderas starkt!

thehult 15 augusti 2018 08:21

 

Grymt bra

Lätt den bästa produkten jag har använt för att styla mitt skägg!
Med de alla olika tillbehören gör så att det blir enkelt att fixa till allt helt prefekt varje gång!

chrisguld 14 augusti 2018 05:44

 

Fantastisk!

En riktigt bra skäggtrimmer. Smidig och lätthanterlig. Ligger bra i handen och lätt att få ett bra resultat, likt ett besök hos barberaren. Bra till långt skägg och bra till kortare, med hjälp av de olika huvudena och möjligheten till de olika längdinställningarna.

Rekommenderas!

P4ER 12 augusti 2018 08:09

 

Mångsidig och behaglig att använda

Riktigt mångsidig trimmer med millimeterprecision. Riktigt imponerande. Det är den trimmer som har störst valmöjlighet gällande längd på trimningen som jag någonsin provat. Under mina år har jag haft strax över tio trimmers/hårklippare men aldrig med denna variation på längd. Perfekt för mig som både snaggar mitt hår och trimmar skägget med en och samma produkt.
De olika trimmhuvudena som följer med underlättar självklart trimningen av skägg och polisong.
Bra batteritid och en motor vars vibrationer inte känns i handen. Stabil och bra trimmer på alla sätt.
Det enda som jag hade velat ändra på är att jag gärna sett att själva trimmerhuvudet hade kunnat vara bredare och därmed trimma en större del av skägget/huvudet med en enda dragning. Annars full pott!

Samuel Wijk 09 augusti 2018 10:32

 

Kanontrimmer

Detta är en trimmer jag starkt rekommenderar. Jag har inget jätteskägg men det är inte heller bara stubb. Gillar att trimmerintervallet är så pass stort. Det gör att man kan få ett jämnt skägg utan att gå till en barberare. Köp denna!

RasmusJust 05 augusti 2018 09:23

 

Vilken lättnad

Äntligen behöver man inte åka till barberaren 2 ggr i månaden, med denna underbara trimmer löser man det enkelt och smidigt själv. Fruktansvärt nöjd med denna produkt och rekommenderas varmt!

Tenne 04 augusti 2018 12:35

 

Suverän

Använt produkten två ggr. Bästa verktyget jag använt till skägget. Jag har långskägg och det är så enkelt och styla till, göra det snyggt. Går supersnabbt. De olika tillbehören gör det ännu enklare att få till det perfekt :)

Chrisguld 28 juli 2018 11:26

 

På denna webbplats används cookies för att förbättra webbplatsen för dig som användare. Om du fortsätter med ditt besök på denna webbplats, utan att ändra dina inställningar för cookies, samtycker du till att våra cookies används. Vi sparar ingen personlig information via cookies, och information om dig som besökare kan inte spåras av oss via cookies. För att få veta mer om vilka cookies vi använder eller hur du kan ändra dina inställningar, vänligast se vår Cookies policy. Ok Läs mer