Brijaći aparati Panasonic s ukupno 5 godina garancije!*

Brijaći aparati Panasonic s ukupno 5 godina garancije!*

Brijaći aparati Panasonic s ukupno 5 godina garancije!*

Produžite garanciju za vaš novi brijaći aparat Panasonic na ukupno 5 godina.

Sve što trebate napraviti je registrirati vaš novi brijaći aparat Panasonic u roku od 14 dana nakon kupnje i bit ćete mirni sljedećih pet godina.

REGISTRIRAJTE SE SADA ???Open new window???

KAKO SUDJELOVATI?

  1. Kupite novi Panasonicov brijaći aparat kod ovlaštenog maloprodajnog partnera
  2. Registrirajte vaš novi brijaći aparat na https://beauty-care.5yadria.com/bs
  3. Uživajte u ukupno 5 godina garancije (2 godine standardne + 3 godine produžene)

* Promocija vrijedi za brijaće aparate Panasonic kupljene kod ovlaštenih maloprodajnih trgovaca u periodu od 19.11.2020. do 31.12.2021. i to za sljedeće modele: ES-RT37-K503, ES-RT47-H503, ES-RT67-S503, ES-LL21-K503SH, ES-LL21-K503, ES-LL41-K503, ES-LT67-A803, ES-LV65-S803, ES-LV67-A803, ES-LV6Q-S803 i ES-LV9Q-S803. Uvjeti promocije dostupni su ovdje.

REGISTRIRAJTE SVOJ BRIJAĆI APARAT
Kupite Panasonicov brijaći aparat u periodu od 19.11.2020. do 31.12.2021. i registrirajte se za pet godina garancije.

REGISTRIRAJTE SE SADA ???Open new window???

Brijaći aparati Panasonic

Panasonic je dizajnirao svoje brijaće aparate tako da se savršeno prilagođavaju konturama vašeg lica. Pametne i inovativne značajke osiguravaju da je svako brijanje ugodno, udobno i potpuno precizno. Japanska kvaliteta i japanska tehnologija čine ove brijaće aparate iznimno pouzdanima. Ultra-oštre oštrice postavljene pod kutom od 30° najoštrije su koje je Panasonic do sada proizveo.

Brijaći aparati Panasonic

Mokro i suho korištenje

Svi Panasonicovi brijaći aparati otpornu su na vodu. Mogu se koristiti za suho ili mokro brijanje s pjenom ili gelom, higijenski su i jednostavno se čiste. Neki modeli dolaze i s postajom za čišćenje i punjenje, za najveću moguću praktičnost. Praktična postaja čini čišćenje i punjenje uređaja neizmjerno lakim.

Mokro i suho korištenje

Linearni motor i velika snaga

Brijaći aparati s linearnim motorom daju 100 % snage cijelo vrijeme bez obzira na stupanj napunjenosti baterije. Brzinu linearnog motora ne usporava niti debela brada, zahvaljujući radu od 14.000 ciklusa po minuti. Modeli s pet oštrica mogu obaviti 70.000 rezanja (5x 14.000) po minuti, rezultirajući savršeno glatkim licem.

Linearni motor i velika snaga

Brijaći aparati s naprednom tehnologijom

Neki Panasonicovi brijaći aparati imaju i senzor gustoće brade. Taj senzor otkriva gustoću brade i razaznaje da li je to područje već bilo brijano, prilagođavajući performanse. Inovativna Multi-Flex 5D glava savršeno se prilagođava obrisima lica. Najjači modeli imaju i LED zaslon koji pokazuje stanje napunjenosti baterije, preostalo vrijeme brijanja i druge informacije. Ergonomski dizajn osigurava da brijač čvrsto leži u ruci čak i kada je mokar.

Brijaći aparati s naprednom tehnologijom

Brijaće aparate možete kupiti kod naših partnera