https://myprofile.panasonic.eu/login?lang=pl_PL&{0} /servlet/saml/logout4eu?{0} # ###,00 000 010 //panasonic.purchase-now.pl/pl/Widgets/Fluid/{0} //panasonic.purchase-now.pl/Products/MultipleInStock/Fluid/{0}

OPINIE UŻYTKOWNIKÓWSystem stereo CD SC-PMX92

Ocena(wymagany)Wymagane jest kliknięcie przynajmniej 1 gwiazdki.
Komentarz jest wymagany.
PRZEŚLIJNiestety. Przesyłanie oceny i komentarza nie powiodło się.

Jeśli nie chcesz wprowadzać zmian do opinii, możesz ją teraz wysłać lub przejść wstecz w celu wprowadzenia modyfikacji.

WSTECZPRZEŚLIJ

Dziękujemy

Recenzja została przesłana i wkrótce zostanie opublikowana.*
Mamy nadzieję, że Twoje komentarze okażą się pomocne dla innych konsumentów zainteresowanych tym produktem.
*Dla Twojej informacji, nasi moderatorzy przeglądają każdą przesłaną recenzję, aby upewnić się, że wszystkie słowa

9 Recenzje

SC PMX92

fajna wieża za te pieniądze. Gra bardzo ładnie, wysokie , niskie tony ok. Prosta obsługa i fajny design. polecam

Super wieża 22 października 2021 22:48

 

Bez szału

Dźwięk czysty ale ze decydowanym nastawieniem na niskie tony, wysokie raczej przeciętnie eksponowane. Laser odtwarzacza CD przy sporadycznym odtwarzaniu po roku przestał działać (wymieniony w ramach rękojmi, gwarancją to tylko rok!!). Bluetooth zrywa połączenie przy odległości 4 m. Nie czyta tytułów CD ani info z Bluetooth. Na plus design oraz bądź i treble regulowane dedykowanymi pokrętłami.

Łukasz 12 kwietnia 2021 21:44

 

SC pmx 92

Sprzęt extra , bardzo dobrze gra.Polecam podłączyć do fajnej karty dźwiękowej to się zdziwcie jaki osiągnięcie rezultaty. Kartę podłączamy przez Jack 3,5 wyjściem AUX bo tam jest cały zapas mocy oraz dźwięku.

David 17 marca 2021 15:25

 

Niestety...

Niestety, nie jestem zadowolona... Dźwięk nie jest dobrej jakości... Na niektórych tonach charczy jak źle ustawione radio. Szkoda...

SC-PMX92 opinia 15 grudnia 2020 18:21

 

Opinia

Można ją stosować jako kino domowe z kablem optycznym.
Super brzmienie,najlepsze ze wszystkich wież jakie miałem.
Mały minus za pilot-trzeba się na celować aby zadziałał.

maka 27 kwietnia 2020 18:01

 

Zaskoczony

Witam,
wieżę kupiłem jako dodatkową do kuchni. Na początku zmieniłem fabryczne kabelki głośnikowe na trochę lepsze, co dało się zauważyć w dźwięku. Samo brzmienie jest naprawdę bardzo przyjemne jak na takiej wielkości zestaw. Dobra jakość wykonania. Jestem zaskoczony, co to maleństwo może. Nie żałuję zakupu i cieszę się, że wybrałem ten model. Radio gra bardzo dobrze.
Polecam

Sergio 19 kwietnia 2020 10:32

 

Naprawde zaskakujacy

Duży postęp w jakości dźwięku u Panasonica na prprzestrzeni 15 lat. Dźwięk z 3 droznych glosnikow czysty i bez zadnych zakłóceń. Wejscie optyczne cyfrowe z tv lub innego nosnika bardzo funkcjonalne. Bluetooth bez zakłóceń. Radio dab+ czysciutko.

King. 14 marca 2020 12:21

 

opinia SC-PMX92

Ponieważ moja pierwsza opinia się nie ukazała więc ponawiam próbę.
Dźwięk rewelacyjny. Wygląd klasyczny - moim zdaniem nie można nic zarzucić. Obsługa bezproblemowa (pomijając USB - o tym niżej). Radio DAB+ bezproblemowo łapie na dostarczonej antence wszystkie stacje dostępne w mojej okolicy - rewelacja. Pilot bardzo czuły. W sytuacji gdy na pendrivie można umieścić 8000 utworów w 800 katalogach należałoby w końcu zrezygnować z wyświetlacza jednowierszowego sprzed 20 lat - tym razem porażka. Wypróbowałem dwa perdrive (16GB i 8 GB) i po jakimś czasie pokazuje się ERROR i nie można już nic odtworzyć. Po ponownym uruchomieniu działa ale "wywala się" w tym samym miejscu. Co gorsza po przeniesieniu do komputera Windows znajduje jakiś problem z penem, naprawia go i tak w kółko. Pendrivy w innych zastosowaniach nie powodują żadnych kłopotów.
Ostatnio kupiłam nowego Sandiska 32GB i jest to samo.
Gdyby nie problemy z USB( niekomfortowe poruszanie się po katalogach i błędy odczytu) byłbym zadowolony w 200% a tak tylko 99%

asko 13 stycznia 2020 07:54

 

SC-PMX92 opinia

Dźwięk rewelacyjny. Wygląd klasyczny - moim zdaniem nie można nic zarzucić. Obsługa bezproblemowa (pomijając USB - o tym niżej). Radio DAB+ bezproblemowo łapie na dostarczonej antence wszystkie stacje dostępne w mojej okolicy - rewelacja. Pilot bardzo czuły. W sytuacji gdy na pendrivie można umieścić 8000 utworów w 800 katalogach należałoby w końcu zrezygnować z wyświetlacza jednowierszowego sprzed 20 lat - tym razem porażka. Wypróbowałem dwa perdrive (16GB i 8 GB) i po jakimś czasie pokazuje się ERROR i nie można już nic odtworzyć. Po ponownym uruchomieniu działa ale "wywala się" w tym samym miejscu. Co gorsza po przeniesieniu do komputera Windows znajduje jakiś problem z penem, naprawia go i tak w kółko. Pendrivy w innych zastosowaniach nie powodują żadnych kłopotów. Gdyby nie problemy z USB( niekomfortowe poruszanie się po katalogach i błędy odczytu) byłbym zadowolony w 200% a tak tylko 99%

asko 7 stycznia 2020 08:14

 

Nasza strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka) oraz podobne narzędzia w celu poprawienia wydajności i zwiększenia wygody użytkowania. Decydując się na korzystanie z tej strony bez zmieniania ustawień prywatności przeglądarki, wyrażasz zgodę na wykorzystanie plików cookies. Jeżeli chcesz dowiedzieć się więcej na temat plików cookies, które wykorzystujemy oraz tego jak zmienić swoje ustawienia prywatności przeglądarki, prosimy o zapoznanie się z polityką przetwarzania plików cookies. OK Dowiedz się więcej.