EAH-DJ1200 DJ slušalice novog standarda s odličnom funkcionalnošću, izdržljivošću i performansama za DJ puštanje

Nemačka, Berlin, 2019/09/05 – Technics je danas predstavio svoje nove EAH-DJ1200 DJ slušalice. EAH-DJ1200 naslednik je modela RP-DJ1200, koji je prodat u više od 500.000 primeraka od kad je pušten u prodaju 1996. Nasleđujući osnovni koncept prethodnog modela, EAH-DJ1200 bolje ispunjava potrebe današnjih DJ korisnika, što za rezultat ima DJ slušalice sa naprednijim funkcijama, dizajnom i kvalitetom zvuka. Pored običnog slušanja, slušalice EAH-DJ1200 pružaju precizno praćenje ritma čak i u prostranim zvučnim okruženjima, kao što su klubovi. Dizajn u mat crnoj završnici takođe ih čini savršenim izborom za SL-1200MK7 DJ gramofon. Slušalice EAH-DJ1200 biće predstavljene svetskim tržištima u jesen i zimu 2019.

EAH-DJ1200 DJ slušalice novog standarda  s odličnom funkcionalnošću, izdržljivošću i performansama za DJ puštanje

Jasan, detaljan zvuk čak i bučnim okruženjima

Novorazvijeni 40-milimetarski drajver

Novorazvijeni drajver koristi CCAW glasovni kalem prečnika 40 mm. On postiže jasan, detaljan zvuk i ulaz visoke izdržljivosti (2.500 mW) bez ikakvih distorzija čak i pri velikim jačinama zvuka. Takođe, zbog toga što je zvuk dobro balansiran od niskih do visokih opsega, DJ puštanje u veoma glasnim okruženjima nije zatrpano bukom, a monitoring je prijatan.

Monitoring u slobodnom stilu uz mehanizam obrtne ruke

Mehanizam obrtne ruke od 270°

Model EAH-DJ1200 je dizajniran kao lagane slušalice za nošenje na uhu. Kućište je opremljeno obrtnim mehanizmima koji mogu da se zaključaju, tako da slušalice mogu da se koriste za monitoring pomoću jednog uha. One se prilagođavaju svim stilovima DJ monitoringa. Ove slušalice mogu kompaktno da se preklope za lako prenošenje i skladištenje.

Visoka izdržljivost kako bi izdržale grubu upotrebu 
profesionalnih DJ-eva

Odvojivi kabl koji se zaključava

Odvojivi kabl se lako čisti i održava. Obezbeđen je mehanizam za zaključavanje kako bi se sprečilo slučajno odvajanje kabla tokom upotrebe. Rastegljivi spiralni kabl, zajedno sa utikačima L-tipa koji suzbijaju unutrašnje kidanje žice, omogućavaju izuzetno jednostavnu upotrebu i visoku izdržljivost. On izdržava grubu i intenzivnu upotrebu profesionalnih DJ-eva.

„Technics DJ“ stil

Novi crni dizajn

Zasnovane na slušalicama RP-DJ1200, koje su kao dugo prodavani model bile na tržištu više od 20 godina, slušalice EAH-DJ1200 odlikuje savremena crna kombinacija boja koja im daje osavremenjen izgled. Naoružane visokom izdržljivošću i odličnom funkcionalnošću, slušalice EAH-DJ1200 savršeno se slažu sa modelom SL-1200MK7, koji ima mat crnu završnicu.

– KRAJ –

Više informacija potražite na: technics.com ili pratite technics.global na mreži Facebook or @technics na mreži Twitter.

O kompaniji Panasonic

Panasonic Corporation je svetski lider u razvoju raznih elektronskih tehnologija i rešenja za klijente u oblastima potrošačke elektronike, stanovanja, automobilske industrije i B2B poslovanja. Proslavljajući stogodišnjicu u 2018, kompanija se globalno proširila i sada upravlja sa 582 podružnica i 87 pridruženih kompanija širom sveta, a u godini koja se završila 31. marta 2019. zabeležila je konsolidovanu neto prodaju od 8,003 biliona jena. Posvećena traženju novih vrednosti kroz inovacije u svim svojim divizijama, kompanija koristi svoje tehnologije da bi kreirala bolji život i bolji svet za svoje klijente. Da biste saznali više o kompaniji Panasonic, posetite: https://www.panasonic.com/global.