Panasonic Bluetooth slušalice HF410B/NJ310B usvajaju najnovije stilske trendove

• Oba modela imaju tanak dizajn i boje dubokih tonova, što je u skladu sa modernim atletsko-opuštenim stilom
• Extra Bass System (XBS) sa originalnom akustičnom strukturom i dizajn električnog kola osiguravaju unapređen i robustan zvuk
• HF410B odlikuje 24-časovno trajanje baterije za celodnevno uživanje u omiljenoj muzici
• NJ310B imaju oblik sa dvostrukim hvatom za jednostavno i stabilno nošenje

Frankfurt, Nemačka, 18. februar – Panasonic je najavio jedan novi model Bluetooth slušalica za nošenje na uhu (HF410B) i jedan novi model Bluetooth slušalica za nošenje u uhu (NJ310B), koje odlikuje dizajn u skladu sa atletsko-opuštenim stilom, najnovijim stilskim trendom ove sezone. Globalno predstavljanje ova dva proizvoda bilo je na ovogodišnjem CES-u. Oba modela prikazana su po prvi put u Evropi tokom Panasonic-ovog događaja.

Atletsko-opušteni stil (Athleisure), pokret modne industrije, kombinuje stil bez truda koji je šik kombinacija ulične i sportske odeće, što pruža veću udobnost i svestranost. Tanak dizajn i boje dubokih tonova modela HF410B i NJ310B prirodno se uklapaju u ovu modu, što ih čini savršenim izborom kao aksesoare za vaš lični stil. Oba modela dolaze u pet boja sa stilom: crnoj, plavoj, crvenoj, zelenoj i beloj.

RP-HF410B slušalice za nošenje na uhu: Bežična 24-časovna reprodukcija uz odličan zvuk i prijatno nošenje

HF410B slušalice za nošenje na uhu omogućavaju bežičnu Bluetooth reprodukciju uz jednostavan, a opet otmen dizajn. 30-milimetarske drajverske jedinice sa neodimijumskim magnetima daju jasan, snažan bas uz čiste vokale. Extra Bass System (XBS) kombinuje sistem Acoustic Bass Control koji optimizuje tok vazduha pomoću filtera i električno kolo za akustično podešavanje koje poboljšava reprodukciju niskog opsega kako bi se dobio bogat i dubok zvuk basa uz manje distorzije.

Model HF410B daje jasan, robustan bas smanjene distorzije. Opremljene punjivom baterijom visokog kapaciteta koja omogućava punih 24 sata neprekidne reprodukcije, HF410B slušalice idealne su za pouzdanu, dugotrajnu upotrebu u pokretu. Lagani dizajn spušta njihovu težinu na 130 g, a optimalni bočni pritisak odgovoran je za prijatno nošenje tokom višesatnog slušanja.

Ove slušalice nasleđuju mehanizam unutrašnjeg sklapanja sa obrtnim mehanizmom koji je karakterističan za seriju HF, što im omogućava da se kompaktno spakuju u torbu radi jednostavnog nošenja. Zahvaljujući ugrađenoj funkciji aktiviranja glasovnog asistenta, možete uživati u „hands-free“ upotrebi sa vašeg mobilnog telefona.

RP-NJ310B slušalice za nošenje u uhu: Jednostavne za nošenje, sa simetričnim dizajnom za čist zvuk u pokretu

NJ310B slušalice su kompaktnog dizajna dubokih boja koji se prirodno uklapa uz atletsko-opuštenu modu. 9-milimetarski drajveri za akustičku izolaciju postižu čist zvuk i robustan bas.

Extra Bass System (XBS) kombinuje dizajn sa otvorom koji optimizuje protok vazduha i električno kolo za akustično podešavanje kako bi poboljšao reprodukciju niskog opsega za uživanje u jasnom, robusnom zvuku basa smanjene distorzije.

Zbog oblika sa dvostrukim hvatom jednostavne su za nošenje i leže čvrsto u ušima odbijajući da ispadnu. Čak i uz bežični dizajn, lagano, kompaktno telo omogućava udobno nošenje.

NJ310B slušalice isporučuju punih 6 sati neprekidne reprodukcije kada su potpuno napunjene. Funkcija brzog punjenja omogućava korisniku da bateriju napuni za 15 minuta, dok se sprema da izađe iz kuće, što omogućava 70 minuta reprodukcije. Zahvaljujući ugrađenoj funkciji aktiviranja glasovnog asistenta, možete uživati u „hands-free“ upotrebi sa vašeg mobilnog telefona.

Istaknute karakteristike proizvoda

RP-HF410B

• 24-časovna bežična reprodukcija tokom celog dana: 24 časa trajanja baterije, Bluetooth® kompatibilno
• Poboljšan, robustan bas: Extra Bass System (XBS) sa originalnom akustičnom strukturom i dizajnom električnog kola
• Tanak dizajn, boje dubokih tonova: Boje dubokih tonova lepo se usklađuju sa atletsko-opuštenim stilom

Specifikacije

Br. modela

RP-HF410B

Drajverska jedinica (mm)

30 mm

Tip magneta

Neodimijum

Impedansa (Ω)

-

Osetljivost (dB/mW)

-

Informacije o frekvenciji

Frekventni odziv (sa kablom)

-

Frekventni opseg (sa tehnologijom Bluetooth®)

20 Hz – 20 kHz

Kontrola/mikrofon

● / ●

Vreme reprodukcije na bateriji

Oko 24 sata

Vreme punjenja (25°C/77°F)

Oko 3 sata

Težina

Oko 130 g

Isporučeni dodatak

USB kabl za punjenje: Oko 0,5 m


Bluetooth® bežična tehnologija

Verzija

 4.1

Podržani profili

A2DP, AVRCP, HSP, HFP

Kodek

SBC

Radna razdaljina

Do 10 m

RP-NJ310B

• Lako se nose, teško ispadaju: ERGOFIT PLUS - oblik sa dvostrukim hvatom za savršeno balansiran, simetričan dizajn
• Poboljšan, robustan bas: Extra Bass System (XBS) sa originalnom akustičnom strukturom i dizajnom električnog kola
• Stilski dizajn i boje dubokih tonova: Boje dubokih tonova lepo se usklađuju sa atletsko-opuštenim stilom

Specifikacije

Br. modela

RP-NJ310B

Drajverska jedinica (mm)

9 mm

Tip magneta

Neodimijum

Impedansa (Ω)

-

Osetljivost (dB/mW)

-

Informacije o frekvenciji

Frekventni odziv (sa kablom)

-

Frekventni opseg (sa tehnologijom Bluetooth®)

20 Hz – 20 kHz

Kontrola/mikrofon

● / ●

Vreme reprodukcije na bateriji

Oko 6 sati

Vreme punjenja (25°C/77°F)

Oko 2 sata

Težina

Oko 14 g

Isporučeni dodatak

USB kabl za punjenje: Oko 0,1 m


Bluetooth® bežična tehnologija

Verzija

 4.2

Podržani profili

A2DP, AVRCP, HSP, HFP

Kodek

SBC

Radna razdaljina

Do 10 m

• Specifikacije su podložne promenama bez najave. Sve brojke date ovde su okvirne.

NAPOMENA O ZAŠTITOM ZNAKU:

Bluetooth® žig u reči i logotipi registrovani su zaštitni znakovi koji su u vlasništvu kompanije Bluetooth SIG, Inc. i bilo kakva upotreba takvih žigova od strane kompanije Panasonic Corporation je u okviru licence. Drugi zaštitni znakovi i trgovačka imena u vlasništvu su njihovih odgovarajućih vlasnika.

 

O kompaniji Panasonic

Panasonic Corporation je svetski lider u razvoju raznih elektronskih tehnologija i rešenja za klijente u oblastima potrošačke elektronike, stanovanja, automobilske industrije i B2B poslovanja. Proslavljajući stogodišnjicu u 2018, kompanija se globalno proširila i sada upravlja sa 591 podružnica i 88 pridruženih kompanija širom sveta, a u godini koja se završila 31. marta 2018. zabeležila je konsolidovanu neto prodaju od 61,4 milijarde evra. Posvećena traženju novih vrednosti kroz inovacije u svim svojim divizijama, kompanija koristi svoje tehnologije da bi kreirala bolji život i bolji svet za svoje klijente. Da biste saznali više o kompaniji Panasonic, posetite: https://www.panasonic.com/global.