Glavni eksponati na IFA 2019 Panasonic štandu

Osaka, Japan – Panasonic Corporation izložiće svoje najnovije uzbudljive proizvode i tehnologije u hali Hall 5.2 a/b sajma Internationale Funkausstellung Berlin (IFA) 2019 u Nemačkoj, od 6. do 11. septembra 2019.

S konceptom ‘A Better Life, A Better World’ (Bolji život, bolji svet) u centru, Panasonic štand će demonstrirati veliki broj vodećih proizvoda na tržištu, koji obuhvataju od audio i vizuelne opreme do kućnih uređaja i proizvoda za ličnu negu.

[Glavni eksponati na Panasonic štandu]

1. Oblast budućnosti
Panasonic će predstaviti svoje viđenje stilova života u bliskoj budućnosti pomoću najsavremenijih rešenja. Na primer, Panasonic-ove najnovije tehnologije za detekciju i analizu podataka biće korišćene u prostorima i opremi budućih domova kako bi pratile stanje ukućana na osnovu njihovih svakodnevnih života i pomogle im da unaprede zdravlje i lepotu.
Oblast budućnosti će zbog toga imati izložbu u kojoj se korisnicima obezbeđuje različita nega za održavanje i unapređenje njihovog unutrašnjeg i spoljašnjeg blagostanja.

• Spoljašnje telo (Spoljašnje blagostanje)
• TONE: Nega vrata
Emitovanje crvene svetlosti koje povećava vlažnost i stimuliše proizvodnju kolagena će na osnovu stanja kože tretirati bore na vratu i opuštenu kožu da bi se zadržao mladalački izgled.

• GROW: Nega glave
Proizvod identifikuje stanje kose i poboljšava protok krvi kože glave i korišćenjem infracrvenih zraka posebne talasne dužine povećava broj ćelija kose kako bi se pospešio rast kose.

• WAVE: Nega kože glave
Ugodna masaža glave na osnovu stanja kože glave ili sa suvim šamponom pomaže obnovu zdrave kože glave.

• EASE: Nega kože tokom sna
Fini parni i nevidljivi infracrveni zraci koje uzglavlje kreveta stvara na osnovu stanja kože pokriva celo lice i prodire u kožu. Detektovanje položaja lica pomaže u održavanju nege kože čak i kada se korisnik okrene tokom sna.

• Unutrašnje telo (Unutrašnje blagostanje)
• SHOT: Nega zasnovana na hranljivim materijama
Proizvod detektuje korisnikovo trenutno fizičko stanje na osnovu ciklusa njegove dnevne aktivnosti i omogućava mu da napravi napitke koji sadrže neophodne hranljive materije za dodatnu regulaciju crevnih funkcija i pospešivanje stvaranje prelepe kože.

• LIFT: Nega zasnovana na hrani
Automatska kontrola temperatura i pritisaka efikasno izvlači hranljive materije koje su neophodne za održavanje zdravlja i lepote i omogućavaju kuvanje obroka u skladu sa individualnim željama.

Više informacija
https://panasonic.net/design/works/ifa2019/

2. TV
Zasnovano na konceptu „Holivud u vašem domu“, Panasonic će predstaviti TV-e koji omogućavaju korisnicima da uživaju u zaista kinematografskoj slici kod kuće. Posetioci će saznati više o funkciji Filmmaker Mode, koja je u stanju da isporuči kvalitet slike veran režiserovoj kreativnoj viziji. Prototip LCD monitora sa dvostrukim panelima, kodnog imena ‘MegaCon’ (od Mega Contrast) biće takođe biti izložen, a on može da pruži performanse crne boje koje su takmac performansama OLED TV-a, dok je istovremeno u stanju da prikaže veliku svetlinu i preciznost boja na nivou master monitora. Dodatna atrakcija biće prototipi transparentnih OLED TV-a, rezultat konceptualnog istraživačkog projekta kompanije Panasonic i globalno priznate kompanije za proizvodnju nameštaja. Ta dva prototipa izložena su samo radi reference.

3. Kućni AV
Posetioci mogu da očekuju vrhunsko iskustvo kućnog AV-a, od zvuka vrhunskih SC-HTB900 Dolby Atmos zvučnih konzola koje se takođe savršeno uklapaju sa dizajnom TV-a, do 4K Blu-ray plejera koji podržavaju HDR10+ i Dolby Vision. Panasonic će takođe prikazati opsežnu liniju proizvoda koji uključuju i veoma kvalitetne slušalice za poništavanje buke, a demonstriraće i seriju TMAX audio sistema, koja pruža ultratežak bas i jasne i izuzetno moćne zvukove.

4. Digitalno beleženje slika
Takođe će biti izložena tri modela LUMIX S serije, uključujući novi LUMIX S1H fotoaparat punog kadra bez ogledala (koji će biti pušten u prodaju u septembru 2019. u Evropi) sa video zapisom bioskopskog kvaliteta. U ovoj oblasti će se takođe naći i najnovija linija L-Mount objektiva, koja korisnicima omogućava da postignu slike visoke rezolucije, impresivne stereoskopske efekte i visokokvalitetni boke, što su sve prednosti fotoaparata punog kadra bez ogledala. Zahvaljujući opsežnoj liniji dostupnih proizvoda LUMIX S i G serije, posetioci će moći da uzmu u svoje ruke i isprobaju vrhunske modele.

5. Lična nega
Panasonic će demonstracijom proizvoda i kroz iskustva ličnog testiranja predstaviti proizvode za lepotu, doterivanje i oralnu negu koji inkorporiraju njegove prepoznatljive osnovne tehnologije. Portfolio će obuhvatati novi ES-LV97 brijač (koji će biti pušten u prodaju u oktobru 2019. u Evropi), koji efikasno seče bradu blizu korena pomoću pet sečiva sa ‘Japanskom tehnologijom mačeva’; nanoe fenove, koji kosi dodaju vlagu i sjaj; i oralne tuševe, koji koriste ultrazvučni mlaz vode kako bi uklonili fleke na zubima koje ne mogu da se uklone samo četkicom.

6. Mali kuhinjski aparati
Zasnovano na temi „Experience Fresh“ (Iskusite svežinu), Panasonic će predstaviti kuhinjske aparate koji korisnicima omogućavaju da lako kuvaju ukusna i zdrava jela. Na sajmu će biti oblasti gde će posetioci moći da isprobaju spori sokovnik da bi probali sveže i hranljive voćne sokove i gde će moći da probaju ukusni hleb sa hrskavom korom, hleb od maća zelenog čaja ili čak i kolače ispečene u pekarici za hleb. Demonstracije kuvanja će se takođe održavati tokom događaja, koje će koristiti kombinaciju funkcija mikrotalasne pećnice i rerne, kao i kuvanja na pari i grilovanja.

7. Telekomunikacije
Panasonic će prikazati liniju mobilnih telefona razvijenih za starije, koji se fokusiraju na lakoći korišćenja, kao što su jednostavna upotreba pomoću velikih dugmića, robusnost koja sprečava lomljenje čak i kada se telefoni ispuste, jasan kvalitet poziva koju omogućava funkcija ekvilajzera i GPS funkcija, koja je zgodna za nadziranje i brigu o najmilijima.

8. Technics
Panasonic će prikazati opsežnu liniju proizvoda, uključujući OttavaTM S SC-C30 (koji će u Evropi biti predstavljen u oktobru 2019) kompaktni stereo sistem sa ugrađenom tehnologijom Chromecast i najnoviji model Technics-ovih prvih ugrađenih stereo slušalica, EAH-TZ700 (koje će biti puštene u prodaju u novembru 2019. u Evropi). Zbog modela EAH-TZ700 tragalo se za najboljim akustičnim kvalitetom, kako bi se proizveli zvukovi koji rezonuju i koji nemaju distorzije, a to je postignuto ugrađivanjem novorazvijenog drajvera koji iskorišćava prednosti magnetnog fluida. Linija će takođe obuhvatati i nove EAH-DJ1200 slušalice u DJ stilu (koje će biti puštene u prodaju u novembru 2019. u Evropi), koje osiguravaju kako visoku izdržljivost tako i zvuk visokog kvaliteta i pružaju najbolje performanse čak i u bučnom okruženju.

9. Toplotna pumpa vazduh-voda i generator sa vodoničnom gorivnom ćelijom
Panasonic je posvećen obezbeđivanju sistema čiste energije zbog smanjivanja opterećenja na životnu sredinu, pa će IFA štand demonstrirati njegove doprinose društvu bez ugljenika. Ti sistemi obuhvataju Aquarea toplotnu pumpu vazduh-voda koja suzbija CO2 emisije koliko god je to moguće zagrevanjem vode korišćenjem toplote u atmosferi, kao i generator sa vodoničnom gorivnom ćelijom u koji su integrisane tehnologije razvijene za Ene-Farm rezidencijalne gorivne ćelije i u koje se vodonik direktno isporučuje (eksponat za referencu).

[Raspored na štandu]

Glavni eksponati na IFA 2019 Panasonic štandu

[Panasonic štand na sajmu IFA 2019]
Period: Od petka, 6. septembra do srede, 11. septembra 2019.
Lokacija: Hala 5.2 a/b, Messe Berlin
Veličina štanda: Oko 2.500 m2"
Eksponati: Najnoviji elektronski potrošački proizvodi

O kompaniji Panasonic

Panasonic Corporation je svetski lider u razvoju raznih elektronskih tehnologija i rešenja za klijente u oblastima potrošačke elektronike, stanovanja, automobilske industrije i B2B poslovanja. Proslavljajući stogodišnjicu u 2018, kompanija se globalno proširila i sada upravlja sa 582 podružnica i 87 pridruženih kompanija širom sveta, a u godini koja se završila 31. marta 2019. zabeležila je konsolidovanu neto prodaju od 8,003 biliona jena. Posvećena traženju novih vrednosti kroz inovacije u svim svojim divizijama, kompanija koristi svoje tehnologije da bi kreirala bolji život i bolji svet za svoje klijente. Da biste saznali više o kompaniji Panasonic, posetite: https://www.panasonic.com/global.